baterky a SDHC karty

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Lokaj Stanislav
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Lokaj Stanislav » 30 led 2010, 06:12

no ja som zasa pravý slovako-čech, žijem pri hrniciach Moravy a Slovenska a mama je zo slovenska zo Záhorí a taktiež mozem písať po slovensky a prd poznaš, ty to bereš moc tragicky ty velká noho nebo hubo? :-)

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Miroslav1
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Miroslav1 » 30 led 2010, 10:19

bigfoot:

hele podívej se, jak jsi zareagoval ty na mě. Já jsem se pokusil autorovi diskuze poradit a ty mi odpovíš tak že dle tebe píšu bludy, jsem mudrc že se očividně v ničem nevyznám. To neumíš odpovědět a jednat alespoň trošičku slušně? Co takhle říct trošku slušněji, že se mýlím a opravit mě - to nedokážeš nebo co? Ale asi ty jsi dle tvé reakce naprosto všeznalý a dokonalý...
Nejvíce mě na tom irituje to, že TY jsi do této diskuze nenapsal ani tečku, já jsem se snažil autorovi alespoň trošičku poradit a za tuhle radu na mě tady zaútočíš a snažíš se ze mě za každou cenu udělat naprostýho vola který ani neví co je to baterka.

Opravdu bát se tady už něco napsat...

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 30 led 2010, 10:33

Miroslav1 >> prepac, ale to co si tam popisal boli fakt blbosti. Hlavne to, ze baterky nemaju vplyv na nabijanie blesku. Precitaj si moju prvu reakciu prosim pozorne a neurazaj sa koli poslednej vete. Ak ti stale pripada moja reakcia prehnana, v tom pripade - Miroslav1 prepac ze som chuj, druhyraz budem s pravdou jemnejsi aby som neurazal.

Lokaj Stanislav >> aspon niekto sa neuraza a berie moje dristy tak ako by sa mali brat vsetky prispevky vo vsetkych forach a to s nadhladom :)

TU KONCI OFF TOPIC
...K10+K5...
a rozne serepeticky

Miroslav1
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Miroslav1 » 30 led 2010, 11:56

bigfoot píše:... tak ako by sa mali brat vsetky prispevky vo vsetkych forach a to s nadhladom :)

TU KONCI OFF TOPIC
Hlavně, že ty bereš příspěvky druhých s nadhledem :-)

Dobrý, souhlas dál už nemá smysl se dohadovat.

ďaur
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od ďaur » 31 led 2010, 06:46

vím, nepatří to sem, ale když už jste se tady vy dva prezentovali jako slovako-čech a čecho-slovák, tak mi prosím přeložte do češtiny "podujatie". to slovo se mi moc líbí, dovedu si představit co vyjadřuje, ale přesný překlad by mě opravdu zajímal - není to žádná provokace

Lokaj Stanislav
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Lokaj Stanislav » 31 led 2010, 08:05

zdar dˇaure zagogli než sa optáš na takovů ptákovinu, tu na pomezí to slovo ani neznáme ale je to něco jako setkání, akce, zápas dle kontextu. český natož tak moravský ekvivalent asi neexistuje, např. kulturné podujatie, či športové podujatie atd.

duves
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duves » 31 led 2010, 08:35

ďaur píše:vím, nepatří to sem, ale když už jste se tady vy dva prezentovali jako slovako-čech a čecho-slovák, tak mi prosím přeložte do češtiny "podujatie". to slovo se mi moc líbí, dovedu si představit co vyjadřuje, ale přesný překlad by mě opravdu zajímal - není to žádná provokace
To máš dosť podobné ako s českým výrazom "utkání". Slovenský priamy ekvivalent neexistuje. Kto by už len hovoril na zápas "utkanie", že?

mispulinecka
Nový uživatel
Nový uživatel

Alfa computer

Příspěvek od mispulinecka » 18 úno 2010, 22:06

Zdravím
Chtěla bych se jen zeptat, jaké máte s http://www.alfacomp.cz zkušenosti.
Rozhodla jsem se pro zakoupení Sanyo Eneloop a základní nabíječky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000TYR. Co jsem tak vyčetla z příspěvků, měla by to být dobrá volba?!
Předem děkuji za odpovědi.

strecha
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od strecha » 19 úno 2010, 00:08

Myslim ze na Alfacomp.cz jsem jeste neslysel zadne vazne stiznosti. Nakupuji tam velmi casto a zrovna zitra rano si tam jdu vyzvednout dalsi vec.
Jinak ty baterky jsou dobra volba...;)
K10D + grip; smc DA 18-55mm; smc F 50/1,7; smc DA 18-250 mm; Sigma 24-135 mm F2.8-4.5 IF;smc FA 100 mm f/3.5 Macro; Samyang 8mm f/3,5 IF; velbon sherpa 750N; metz 58

Lokaj Stanislav
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Lokaj Stanislav » 19 úno 2010, 07:27

taky se přidávám k názoru, že alfacomp je slušná firma, já mám od nich tuten foťák ( k-x ) i s obj. a taky tuto nabíječku i s baterkama. vše O.K.

Lokaj Stanislav
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Lokaj Stanislav » 19 úno 2010, 07:29

omluva: nemám tuto nabíječku ale volcrafta 1

Pavel41
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od Pavel41 » 19 úno 2010, 10:24

Nu, já od nich (Alfa Computer) kupuji dost často - teď zrovna čekám zásilku postaveného PC + monitor atd. (abych mohl něco dělat i s fotkama :oops: ) - zatím jediný problém vždy je s PPL, kterou vše posílají...
Hm, ale je to vlastně OT - patří to jinam...
Pavel

Holman
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Holman » 19 úno 2010, 10:46

Měl jsem u AlfaCompu také problém s dopravou / PPL (rozbité zboží - IPC-1L), ale bylo to podle mě špatným zabalením. Zatím mi od nikoho nepřišlo zboží zabalené jen v originální krabici omotané pouze smršťovací fólií - a i po druhé, když jsem první zásilku reklamoval jako pytlík plný plastových střepů...
Dobré ceny Eneloopů měli také na www.xcomputer.cz.

Vít
Nový uživatel
Nový uživatel

Alfa

Příspěvek od Vít » 19 úno 2010, 18:34

s Alfou mám ty nejlepší skušenosti , nakupuju tam naprosto vše od PC po Pentax Kx . Mohu jen doporučit , ostraváci si mohou zboží objednat v E shopu a vyzvednout v Hrabové, je tam sleva a v podstatě ráno objednáš a odpoledne vyzvedneš.

mispulinecka
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od mispulinecka » 21 úno 2010, 11:35

Inu, děkuji vám za pomoc. ;)

Odpovědět

Zpět na „Pentax K-m/K-x/K-r“