K10D,D80 nebo D40x?

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 05 lis 2007, 21:13

hoza píše:
cikorsky píše:Dobře si udělal... seťák mužeš za pár měsícu vyměnit za nejaký lepšejší sklo a dobré tělo ti zůstane...

vítej v rodině :D
Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo těla :D Třeba Pentax s něčím přijde... :wink: :)
Tuhle jsem si zkoušel jistej Canon se seriovkou 10snímků/s a bylo to jak kulomet v akci :D
K100D Super.....

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 06 lis 2007, 00:26

hoza píše:
hoza píše:
cikorsky píše:Dobře si udělal... seťák mužeš za pár měsícu vyměnit za nejaký lepšejší sklo a dobré tělo ti zůstane...

vítej v rodině :D
Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo těla :D Třeba Pentax s něčím přijde... :wink: :)
Tuhle jsem si zkoušel jistej Canon se seriovkou 10snímků/s a bylo to jak kulomet v akci :D

...myslíš Canon 1DMkIII...?? Dnes jsem četl, že má problémy s ostřením... ale to jen tak na okraj :-)
Pentax

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 06 lis 2007, 06:19

No dobrá diskuze kluci já jsem zvědavej na Olympus E-3, kterej dokáže 19 rawů v jedný sérii s nejrychlejším zaostřováním na světě :) To bude asi taky zajímavej kulomet.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 06 lis 2007, 07:35

maZec píše:No dobrá diskuze kluci já jsem zvědavej na Olympus E-3, kterej dokáže 19 rawů v jedný sérii s nejrychlejším zaostřováním na světě :) To bude asi taky zajímavej kulomet.

...a to já jsem zase zvědavej na to, jak se u PX bude plnit Road map se sklama... :-)
Pentax

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 06 lis 2007, 08:11

fjo píše:
hoza píše:
hoza píše: Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo těla :D Třeba Pentax s něčím přijde... :wink: :)

...myslíš Canon 1DMkIII...?? Dnes jsem četl, že má problémy s ostřením... ale to jen tak na okraj :-)
Jojo myslím, měl jsem ho několik minut... tak jsem nic s ostřením nepozorovoval.
K100D Super.....

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“