Tak je jasné, že reklama Canona na serveru Pentaxáků vypadá dosti divně. Účinnost asi taky nebude zrovna vysoká v tomto případě, když už jsme se rozhodli pro Pentax, tak nás asi pouze nějaký banner nepřemluví ke změně značky (DTest v televizi byl asi účinnější ).
Reklama na netu je nutné zlo (dosti otravné), ale můj subjektivní názor je, že na tomto serveru je umístěna celkem solidně (tzn. neobtěžuje, nemusí se na ni klikat aby se zavřela atd.)
Tak doufejme, že se to nebude zhoršovat.
Web problem - reklama
Moderátor: Moderátoři
Neznám náklady na chod tohoto webu. Nicméně, jsem ochotný se na nic podílet přímo formou ročního příspějku.
Reklamy, ať už mají jakýkoli důvod sledovat odmítám. Nedělám to nikde na webu a nebudu ani tady.
Jestli je to finančně náročné, nechť mi Mazec pošle SZ s nějakým rozumným požadavkem.
Reklamy, ať už mají jakýkoli důvod sledovat odmítám. Nedělám to nikde na webu a nebudu ani tady.
Jestli je to finančně náročné, nechť mi Mazec pošle SZ s nějakým rozumným požadavkem.
těla:K10D+BG2,MZ-3
skla:20/2.8,24/2,35/2,A50/1.7,77/1.8,A135/2.8
zoom skla:Σ15-30/3.5-4.5,DA18-55, Σ24-70/2.8,F100-300/4.5-5.6
skla:20/2.8,24/2,35/2,A50/1.7,77/1.8,A135/2.8
zoom skla:Σ15-30/3.5-4.5,DA18-55, Σ24-70/2.8,F100-300/4.5-5.6
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
No, penize za reklamu .. to je pekna teorie, ale drtiva vetsina penez neni ze zobrazeni reklamy, ale z prokliku, nejlepe premeneneho na obrat :]. Takze pokud se budete k reklame chovat jako ja, to jest dusledne ji ignorovat (alespon co se tyce klikani na ni), je vcela jedno, zda se vam bude zobrazovat, nebo ji necim bloknete. Ja napriklad pravidelne upravuji soubor hosts a pridavam 'reklamni servery', je to prace a na zacatku vcelku o nervy, ale po par mesicich je vysledek zaruceny :].
Naopak jsou servery, kde po navsteve pravidelne klinu na nejaky baner, ktery umyslne neblokuji, ne proto, ze me zajima, na co to je lakadlo, ale prave pro generovani alespon toho maleho zisku. Vetsinou ani nezaznamenam, co vlastne na tom baneru je zobrazene. Proste jak kde, nektere severy jsou 'blizke memu srdci' :)) ..
Naopak jsou servery, kde po navsteve pravidelne klinu na nejaky baner, ktery umyslne neblokuji, ne proto, ze me zajima, na co to je lakadlo, ale prave pro generovani alespon toho maleho zisku. Vetsinou ani nezaznamenam, co vlastne na tom baneru je zobrazene. Proste jak kde, nektere severy jsou 'blizke memu srdci' :)) ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie