Display- neklame trochu?
Moderátor: Moderátoři
Display- neklame trochu?
Nemáte ten pocit , že je display je " až moc kvalitný"? , keď si pozerám cvaky na ňom, zdajú sa mi perfektné / farba , kontrast /, doma na PC
to tak nie je .. niekedy som aj dosť sklamaný, ako to vidíte?
ako máte nastavený display v menu?
Franki
to tak nie je .. niekedy som aj dosť sklamaný, ako to vidíte?
ako máte nastavený display v menu?
Franki
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
display
Tiez mam niekdy taly pocit... Ale aspon to nevymazem uz v terene. Jednu skusenost vsak uz mam napriklad oproti kamaratovi co foti s Canonom - ked vidim na displeji ze je to zle, je to naozaj zle a mozem to bez problemov vymazat este vonku, naproti tomu jeho 350-tka to na displeji nikdy poriadne neukaze
sixi
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý uživatel
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Re: folia
tezko rict takhle z hlavy. Myslim že byla 3,5" a pak jsem ji orezal (aby byla pres celej display a chranila az do kraju). Na K100D jsem koupil baleni myslim trech folii byly levne (60-80CZK) ale tenke tak mi pod nima zustal vzduch a uz jsem ho nevyhnal. Tak jsem tam mel bublinky a bylo jich dost zhorsovalo mi to nahled. Na K10D jsem koupil nakou je docela draha mam podezreni ze stala 120-130CZK taky 3,5" a v baleni byla jedna. Narozdil od predeslych je silna takze se nevlni a vzduch jsem vyhnal v pohode. Kdybych ji nekde v mirne opilosti nezlomil (coz dodnes nevim jak se mi to podarilo) tak by ani nebyla videt takhle ma v rohu prasklinku a dve bublinky, ale porad lepsi nez kdyby to odnesl display.sixi píše:Dr.Chocholousek - aku foliu si tam nalepil? Vsimol som si ze uz mam skrabnute... Porad...
Tak pravil Dr.Chocholousek
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Podľa môjho skromného názoru dosť záleží od monitoru, na ktorom si foto pozeráš. Teraz napríklad sedím za notebookom acer a všetky foto tu vyzerajú ako ogrcané (rozumej bledé, bez hlbky a kontrastu). Doma mám monitor LG Fantasy a to je už trošku o inom. A to nehovorím o profi mašinách... Takže sa nemrač na displej k1O, ale pekne na ten velký, ktorý nie je prirobený k ničomu, čo by dokázalo robiť také pekné foto..
Neni to jen monitorem na kterem fotky prohlizite. Celkove ma display vetsi kontrast. Napriklad pouzitim WB filtru vypadaji fotky na displayi syte cerne kdezto v realu jsou to sedivky.... V barevnem je to totez....
Dneska jsem mel v ruce K20D ale na nastaveni monitoru jsem u ni bohuzel nekoukal....
Dneska jsem mel v ruce K20D ale na nastaveni monitoru jsem u ni bohuzel nekoukal....
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM