Foceni - Praha - vecery
Moderátor: Moderátoři
Takze souhlasite s tim Petrinem? v 17 hod u rozhledny? Snad se pocasi vybere...
Nebo pokud byste chteli jit nekam jinam, dejte navrh. Nevim jestli je to ted na petrine barevne...
Nejlepsi by bylo jit do nejaky zahrady odkad je vyhled na architekturu a zaroven je tam barevno od stromu... nenapada vas neco? Nebo je pak moznost jit do zahrad pod prazskym hradem a fotit Malou stranu zeshora...
Nebo pokud byste chteli jit nekam jinam, dejte navrh. Nevim jestli je to ted na petrine barevne...
Nejlepsi by bylo jit do nejaky zahrady odkad je vyhled na architekturu a zaroven je tam barevno od stromu... nenapada vas neco? Nebo je pak moznost jit do zahrad pod prazskym hradem a fotit Malou stranu zeshora...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
No ja pujdu na Petrin odshora ze Strahova. Rekl bych ze fotit dole pod petrinem nema moc smysl takto vecer protoze tam uz nebude svetlo. Tak muzem sraz posunout na treba 17:15? Ale tu rozhlednu bych asi zachoval. Nebo si napis v kolik to stihas. Ja se tam budu nekde potulovat...
Jak to stihaji ostatni? Slunicko zapada v 18 hod, takze moc casu neni. Po setmeni bych sel do ulicek Male strany a zkusil nejakou vecerni fotku... Pak bychom mohli zajit na pivko...
Radi te Markusssi pozname...
Jak to stihaji ostatni? Slunicko zapada v 18 hod, takze moc casu neni. Po setmeni bych sel do ulicek Male strany a zkusil nejakou vecerni fotku... Pak bychom mohli zajit na pivko...
Radi te Markusssi pozname...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
sraz
tak panove, ja to vidim blede .....na 17h jedu neco predat do Ohradni na P4. Pokud se mi podari dostat v rozumnou dobu do centra, tak se ozvu.
Zatim cau,
Jirka
Zatim cau,
Jirka
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nakonec nemám čas ani do těch sedmi, tak na mě nečekejte...
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150