Ekvivalent ke K20D
Moderátor: Moderátoři
To je na tebe ale mne by bolo rozhodne pri kúpe foťaku prednešie dalšie príslušenstvo... Zrátaj si len to najnutnejšie príslušenstvo (blesk + nabíjačka + baterky, statív - taký aby aj niečo udržal, brašna alebo batoh z rezervou na dalšie príslušenstvo)... Cca 400-500€. A to si ešte neprikúpil žiadny objektív
marketeri sa mozu tesit, podarilo sa im to... VIDEO ako jeden z vyznamnych faktorov pri vybere DSLRMarkusss píše:Takze chapu li to dobre, tak Nikon nedoporucujete z duvodu drahyho prislusenstvi? Co tedy nakej canon s cenou do 30tisic (u nas) aby umel natacet videa? Nejradsi bych si zase poridil K20D , ale mam strach s tech hotpixelu aby nebyli dalsi... Ja se fakt nejak ztracenej... V hlave mam tu K7 , D90 , 500D (jako nouzovy reseni) , a tu K20D (sice neumi videa ale u tyhle jediny bych to prezil).
Ta K7 je na me uz docela rana:(
Markusss - napis si na papier co by si chcel a potom si napis SWOT pre vsetko, co si mozes financne dovolit
K20D sa este da zohnat v CR, takze by som sa nejak extra nebal nakupu.
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Casy se meni, neni treba byt konzerva za kazdou cenu :]. Kdysi jsem mel telefon jen na telefonovani a SMSky, ted je to multifunkcni zarizeni (iPhone konkretne), ktere mi nahrazuje hodne jinych kramu, pro me obrovska vyhoda.
Takze napriklad pro me by bylo kvalitni video opravdu jednim z dulezitych faktoru, uz jen pro zcela jine moznosti (clona a dof atd.), nez nabizi bezne kamery. Konec tahani dvou tezkych kramu na akce, proste mam bag s fotakem a objektivy a je zase zivot jednodussi. Kdo ma male deti, vi o cem pisu :]
Takze napriklad pro me by bylo kvalitni video opravdu jednim z dulezitych faktoru, uz jen pro zcela jine moznosti (clona a dof atd.), nez nabizi bezne kamery. Konec tahani dvou tezkych kramu na akce, proste mam bag s fotakem a objektivy a je zase zivot jednodussi. Kdo ma male deti, vi o cem pisu :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
Mas moje sympatie, ucinil som rovnake rozhodnutie zhruba pred tyzdnom (zobral som asi jednu z poslednych K20 na Slovensku). Predal som K10 s tym, ze idem do K7, ale nakoniec som si povedal, ze to za tie prachy nestoji, a radsej za usetrene prachy napr. zoberiem deti na vylet... Totiz, ked si to zratam, tak tie vyhody, co ma K7 az tak nevuzijem.. Rychlejsi AF nepotrebujem (nefotim sport), bez videa tiez prezijem, problem s SDM, ktore mal K10 uz K20 nema, lepsie LV tiez nevyuzijem (radsej kukam do hladacika, okrem toho sa trochu bojim o zivotnost senzora v pripade pouzivania LV), 100%-ny hladacik je fajn vec, ale za tie prachy to nestoji... Takze po prisnom znodnoteni mi vyslo, ze na moje amaterske ucely bohate vyhovuje K20 a cena za ktoru sa teraz da kupit je v pomere k uzitkovej hodnote uzasna...Markusss píše:Tak sem udelal posledni rozhodnuti. Kupuju K20D - radsi budu mit fotak i s vybavenim nez jenom kvalitnejsi telo. Cily az pristi rok prodam K20D tak mi zbude vybavani na K7. Tech 5-7tisic pristi rok doplatim uz. Video je sice pekny, ale pro me moc drahy v soucasny dobe..
K20D, KP
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6
-
- V.I.P člen
Ahoj. To Ty ponúkaš na predaj blesk Pentax?Markusss píše:Tak K20D je objednana i s bleskem AF-540FGZ. PRisti tyden by to melo dorazit. JEn sem rekl kamosovi at mi s tim fotakem nejdriv vyfoti 50fotek a posle mi tu 50. na prezkoumani. PAc po cca 40.fotce se mi podelala stara k20...achjo achjo to sou problemy...
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh