Prach ? Pomoc prosim

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Markusss
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Markusss » 10 zář 2009, 07:27

Ok tak mam pro vsechny rozlusteni mytů okolo zaruky u nas. Je to tak ze sem psal do servisu , z toho my napsali ze mam smolika ze to budu muset poslat zpet. Tak sem psal na cesky Pentax ze se mi nelibi jednani servisu a jeste jeden mail do servisu. No a netrvalo to ani ani jeden den a vecer i psali mail at fotak donesu do servisu s uctenkou a oni mi ho bezplatne opravi. Takze ani mezinarodni zarucak neni potreba. Ale vzhledem k rychlosti ceskych servisu sem se rozhodl poslat fotak na vymenu do usa, coz vyjde maximalne na 10dni cele. Kdezto fotak tady bych nevidel mesic a jeste by ho opravovali v nemecku.

Takze pokud ma nekdo nervy na mesicni cekani je tu moznost opravy i pokud neni koupen u nas.

To elho_cid : jak pises s tou cinou ,tak mozna je to proto ze USA neni Cina a neni tam vsechno poj*bane jako v cine.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 10 zář 2009, 12:46

No tak snad ne. Doufám, že ti to dopadne dobře.

Markusss
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Markusss » 10 zář 2009, 20:58

Fotak by mel teoreticky dorazit v pondeli do usa a v utery by mi mel byt poslany novy. Takze mozna uz pristi vikend s novym fotackem a jeste mi navic dorazi i blesk + starej kousek objektiv z roku 78+ nejaky filtry. Tak snad pohoda.

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“