Porucha K 20
Moderátor: Moderátoři
Porucha K 20
Mám K 20 dva týždne. Po stlačení spúšte sa mi nezobrazí náhľad snímku ani obrázok z SDHC nenačíta. Skúšal som aj inú kartu. Keď dám vypínač do polohy OFF, ostáva zobrazený počet snímkov. Potom v polohe ON ukazuje iba stav batérie a foťak sa nedá zapnúť. Môžem ho zapnúť iba po vybratí batérie. A tak stále dokola. Resetoval som už všetky nastavenia. Prosím, poraďte.
Re: Porucha K 20
Pokud je fotoaparát nový, neřešit a dát ho na reklamaci, to je jediná rada v téhle situaci možná... Může to dělat i vadný akumulátor, ale silně pochybuji, aku na K20d jsou spolehlivé a jsou to "držáky". Moc jsem ti nepomohl, ale myslím, že ti reklamaci doporučí spousta lidí zde na fóru.Ján Šulik píše:Mám K 20 dva týždne. Po stlačení spúšte sa mi nezobrazí náhľad snímku ani obrázok z SDHC nenačíta. Skúšal som aj inú kartu. Keď dám vypínač do polohy OFF, ostáva zobrazený počet snímkov. Potom v polohe ON ukazuje iba stav batérie a foťak sa nedá zapnúť. Môžem ho zapnúť iba po vybratí batérie. A tak stále dokola. Resetoval som už všetky nastavenia. Prosím, poraďte.
Digitál je pro mě řešením,jen když dojde film...
-
- Pokročilý uživatel
-
- Pokročilý uživatel
Zdravim.. tak ma napadlo sa nieco spytat.
Mam novy K20D a packa na otvaranie krytu baterie na tele sa mi zda nejaka divna. Predtym som mal K10D a tam bola na pruzinke, cize sa sama vratila naspat a na tomto K20D ju musim vratit naspat manualne? Ma to tak byt alebo tam chyba pruzina?
Dakujem za odpoved.
Mam novy K20D a packa na otvaranie krytu baterie na tele sa mi zda nejaka divna. Predtym som mal K10D a tam bola na pruzinke, cize sa sama vratila naspat a na tomto K20D ju musim vratit naspat manualne? Ma to tak byt alebo tam chyba pruzina?
Dakujem za odpoved.
Panasonic Lumix DMC LZ8, Canon PowerShot A470
Já mám K10D (podle dat výroba 11/2007) a tam je otvírání taky bez pružiny,musím vrátit otočením zpět.Na pružinu mám jen kryt paměťovky.CyberSammy píše:Zdravim.. tak ma napadlo sa nieco spytat.
Dakujem za odpoved.
Mam K10D z prvnich serie a uz tam bylo take otvirani krytu baterie bez pruziny...pavel_m píše:Já mám K10D (podle dat výroba 11/2007) a tam je otvírání taky bez pružiny,musím vrátit otočením zpět.Na pružinu mám jen kryt paměťovky.CyberSammy píše:Zdravim.. tak ma napadlo sa nieco spytat.
Dakujem za odpoved.
Spis jestli nejde o kryt pametovky...tam je pruzinka...
K10D + grip; smc DA 18-55mm; smc F 50/1,7; smc DA 18-250 mm; Sigma 24-135 mm F2.8-4.5 IF;smc FA 100 mm f/3.5 Macro; Samyang 8mm f/3,5 IF; velbon sherpa 750N; metz 58
-
- Pokročilý uživatel