Vtipy
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
Faráři zmizel bicykl, a tak říká kostelníkovi:
"Franto, při mši budu hovořit o deseti přikázáních. Až se dostanu k NEPOKRADEŠ, zpomalím a zvýším hlas. Kdo se začne tvářit provinile, ten mi to kolo ukradl, ty jen musíš sledovat, kdo to je."
Nadejde neděle a deset přikázání odříká farář bez zpomalení.
"Otče, proč jste nezpomalil?" ptá se pak kostelník.
"Ále... jak jsem se dostal k NESESMILNÍŠ, tak jsem si vzpomněl, kde jsem ten bicykl nechal."
"Franto, při mši budu hovořit o deseti přikázáních. Až se dostanu k NEPOKRADEŠ, zpomalím a zvýším hlas. Kdo se začne tvářit provinile, ten mi to kolo ukradl, ty jen musíš sledovat, kdo to je."
Nadejde neděle a deset přikázání odříká farář bez zpomalení.
"Otče, proč jste nezpomalil?" ptá se pak kostelník.
"Ále... jak jsem se dostal k NESESMILNÍŠ, tak jsem si vzpomněl, kde jsem ten bicykl nechal."
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
-
- Moderátor
"Všiml jsem si, že tvůj otec má opuchnuté tváře. To je od zubů?"
"Ne, od modlitby."
"Ale nekecej..."
"Nekecám. Včera jsme se spolu celá rodina modlili Otčenáš a když jsme přišli k 'zbav nás od zlého', otec se podíval na mámu a ona si toho všimla..."
"Ne, od modlitby."
"Ale nekecej..."
"Nekecám. Včera jsme se spolu celá rodina modlili Otčenáš a když jsme přišli k 'zbav nás od zlého', otec se podíval na mámu a ona si toho všimla..."
Tomáš
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Starší pán je u doktora a ten se ho vyptává:
"Kouříte?"
"Ano, asi tak dvě krabičky denně."
"A pijete alkohol?"
"Ano, denně tak dvě láhve vína a sem tam i kořaličku."
"A souložíte?"
"Už ne tolik, jako dřív. Jen asi tak třikrát týdně."
Doktor se na chvíli odmlčí, stařík nervózně poposedává a pak se zeptá:
"Copak, doktore, zdá se vám to moc?"
"No, abych pravdu řekl, na katolického kněze ano!"
"Kouříte?"
"Ano, asi tak dvě krabičky denně."
"A pijete alkohol?"
"Ano, denně tak dvě láhve vína a sem tam i kořaličku."
"A souložíte?"
"Už ne tolik, jako dřív. Jen asi tak třikrát týdně."
Doktor se na chvíli odmlčí, stařík nervózně poposedává a pak se zeptá:
"Copak, doktore, zdá se vám to moc?"
"No, abych pravdu řekl, na katolického kněze ano!"
Tomáš
-
- Moderátor
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla ve skříni svého syna, ukryje svého milence do téže skříně.
V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?"
Muž odpoví: -"To teda je."
Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček."
Muž: -"To je fakt bezva."
Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?"
Muž: -"Ne dík!"
Chlapeček: -"Venku je můj otec."
Muž: -"Tak za kolik?"
Chlapeček: -"250 dolarů."
Za pár dní se situace opakuje.
Chlapeček: -"Je tady tma,co?"
Muž: -"To teda je."
Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici."
Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?"
Chlapeček: -"750 dolarů."
Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si."
Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?"
Chlapeček: -"Za 1000 dolarů."
Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a Vyzpovídáš se!"
Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.
Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?"
Muž odpoví: -"To teda je."
Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček."
Muž: -"To je fakt bezva."
Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?"
Muž: -"Ne dík!"
Chlapeček: -"Venku je můj otec."
Muž: -"Tak za kolik?"
Chlapeček: -"250 dolarů."
Za pár dní se situace opakuje.
Muž: -"To teda je."
Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici."
Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?"
Chlapeček: -"750 dolarů."
Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si."
Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?"
Chlapeček: -"Za 1000 dolarů."
Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a Vyzpovídáš se!"
Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.
Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
Tomáš
ad foto tema mesiaca - dovolena
je to snimek televizniho vysilace v Torontu, ktery je vysoky 553,33 m (nejvyssi stavba v Kanade). Solidni velikost, ze?
http://halbot.haluze.sk/images/2009-07/ ... oronto.jpg
1. nie som autorom tej fotografie.
2. preto ju zial neviem prihlasit do sutaze
je to snimek televizniho vysilace v Torontu, ktery je vysoky 553,33 m (nejvyssi stavba v Kanade). Solidni velikost, ze?
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
Běží takhle kousek chleba ze somálské vesnice a proti němu jde řízek... a kousek chleba říká... "řízku, zdrhéééééj" a kousek řízku:" a proč vole, mě tady neznaj"
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
hmmm, jenže slečna na fotce, kdyby neměla ty... jak to nazvat.. MEGA kozy, tak je z ní docela hezkej kluk...100r píše:ad foto tema mesiaca - dovolena
Pentax
prodavač a krize
Predstavte si obrovsky supermarket v USA, ve kterem dostanete vsechno.
Sef prijme noveho prodavace a po zaviraci hodine si jej zavola do kancelare. "Tak kolik jste dnes mel zakazniku?"
"Jednoho, sefe."
"Coze!? Jen jednoho? Nasi prodavaci udelaji prumerne sedesat az sedmdesat zakazniku denne! Co jste cely den delal!? A kolik jste vlastne utrzil?"
"380 000,- dolaru."
Sef zalapal po dechu. "Tri sta osmdesat tisic? Proboha, co jste mu prodal?"
"No, prvni jsem prodal malinky hacek na ryby. Pak jsem zakaznika presvedcil, ze by si mohl vzit jeste i stredni a velky hacek. Pak jsem ho presvedcil, ze by si mel vzit i nejaky vlasec a k nemu jsem mu prodal tri pruty - kratky, stredni a dlouhy. Povidal, ze bude rybarit na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal jeste poradnou vetrovku, nepromokave kalhoty a gumaky, protoze tam dost fouka. Presvedcil jsem ho, ze na pobrezi neberou, tak jsme sli vybrat motorovy clun.
Pak jsem se ho zeptal, co ma za auto a vylezlo z nej, ze dost male, clun by na nem nemohl odvezt.
Tak jsem mu prodal jeste prives."
"A tohle vsechno jste prodal cloveku, kter si prisel koupit jediny hacek na ryby!?"
"Ne. On puvodne prisel koupit vlozky pro svoji zenu. Tak jsem mu navrhnul, ze kdyz si teda o vikendu nezasuka, ze by si mohl zajit aspon na ryby."
Sef prijme noveho prodavace a po zaviraci hodine si jej zavola do kancelare. "Tak kolik jste dnes mel zakazniku?"
"Jednoho, sefe."
"Coze!? Jen jednoho? Nasi prodavaci udelaji prumerne sedesat az sedmdesat zakazniku denne! Co jste cely den delal!? A kolik jste vlastne utrzil?"
"380 000,- dolaru."
Sef zalapal po dechu. "Tri sta osmdesat tisic? Proboha, co jste mu prodal?"
"No, prvni jsem prodal malinky hacek na ryby. Pak jsem zakaznika presvedcil, ze by si mohl vzit jeste i stredni a velky hacek. Pak jsem ho presvedcil, ze by si mel vzit i nejaky vlasec a k nemu jsem mu prodal tri pruty - kratky, stredni a dlouhy. Povidal, ze bude rybarit na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal jeste poradnou vetrovku, nepromokave kalhoty a gumaky, protoze tam dost fouka. Presvedcil jsem ho, ze na pobrezi neberou, tak jsme sli vybrat motorovy clun.
Pak jsem se ho zeptal, co ma za auto a vylezlo z nej, ze dost male, clun by na nem nemohl odvezt.
Tak jsem mu prodal jeste prives."
"A tohle vsechno jste prodal cloveku, kter si prisel koupit jediny hacek na ryby!?"
"Ne. On puvodne prisel koupit vlozky pro svoji zenu. Tak jsem mu navrhnul, ze kdyz si teda o vikendu nezasuka, ze by si mohl zajit aspon na ryby."
=aSa=
Musel jsem si ten odkaz otevrit znovu a chvili mi trvalo nez jsem na fotce objevil ten detail o kterem mluvis (oblicej). Me oci byly oslneny tou obrovskou MEGA velikosti (jde stale o tu velikost vysilace?)fjo píše:hmmm, jenže slečna na fotce, kdyby neměla ty... jak to nazvat.. MEGA kozy, tak je z ní docela hezkej kluk...100r píše:ad foto tema mesiaca - dovolena
Pentax K10D + D-BG2 + O-ME53, Tamron 18-250mm F/3.5-6.3 AF Di-II LD IF Macro, Sigma 50mm f/2.8 EX DG AF Macro, Phoenix RL-59P Ringlight Flash, Nikon Coolpix S620, Giottos MTL 3361 B, ...
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
V jedné rodině měli dva chlapečky - dvojčata. Postupem času se ukázalo, že jeden z nich je nezničitelný optimista, zatímco ten druhý pesimista až škarohlíd. Rodiče z toho byli nešťastní a požádali o radu dětského psychologa. Ten potvrdil jejich zjištění a poradil jim, aby k nim přistupovali rozdílně: optimistu trochu diskriminovali a pesimistu naopak protežovali, aby se chlapečkové naučili dívat na svět i z té druhé strany.
Na Vánoce tedy rodiče nekupovali oběma stejné dárky, ale udělali tentokrát veliký rozdíl - pesimista měl pod stromečkem kupu balíčků s hračkami, oblečením a snad vším, po čem během roku zatoužil. Naopak pro optimistu byl nachystán balíček jediný.
Když se chlapci vrhli pod stromeček, pesimista rozbaloval balíčky jako první. Když měl všechno vybalené, smutně se na to podíval a pravil: "Takováhle kupa věcí se mi v životě nemůže vejít do skříní. A všechny ty hračky se určitě brzo rozbijou. A kdoví, jestli z toho pěkného oblečení do jara nevyrostu."
Pak přišla řada na optimistu. Ten si pomalu rozbaloval svůj jediný balíček. Zvedl víko od krabičky - a uviděl velikánské hovno. Vzrušeně vykřikl: "Hurá, tady bude určitě někde schovanej poník!"
Na Vánoce tedy rodiče nekupovali oběma stejné dárky, ale udělali tentokrát veliký rozdíl - pesimista měl pod stromečkem kupu balíčků s hračkami, oblečením a snad vším, po čem během roku zatoužil. Naopak pro optimistu byl nachystán balíček jediný.
Když se chlapci vrhli pod stromeček, pesimista rozbaloval balíčky jako první. Když měl všechno vybalené, smutně se na to podíval a pravil: "Takováhle kupa věcí se mi v životě nemůže vejít do skříní. A všechny ty hračky se určitě brzo rozbijou. A kdoví, jestli z toho pěkného oblečení do jara nevyrostu."
Pak přišla řada na optimistu. Ten si pomalu rozbaloval svůj jediný balíček. Zvedl víko od krabičky - a uviděl velikánské hovno. Vzrušeně vykřikl: "Hurá, tady bude určitě někde schovanej poník!"
Tomáš
fotografickej
Přijde matfyzák do fotolabu: "Potřeboval bych vyvolat fotky."
Prodavač: "9 na 13?"
"2541865828329 - Proč?"
Prodavač: "9 na 13?"
"2541865828329 - Proč?"
Pentax K10D + D-BG2 + O-ME53, Tamron 18-250mm F/3.5-6.3 AF Di-II LD IF Macro, Sigma 50mm f/2.8 EX DG AF Macro, Phoenix RL-59P Ringlight Flash, Nikon Coolpix S620, Giottos MTL 3361 B, ...