Obchod VK Foto

Poraďme se kde nakupovat.

Moderátor: Moderátoři

meteor
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od meteor » 22 kvě 2009, 13:22

peterer píše:I kdyby u VK foto byla cena nepatrně vyšší než jinde, tak koupím raději u nich, zaslouží si to.
Cena není vše, důležité je i u koho utratím....
Ohledně "cena není vše" bych tu ještě doplnil, že je důležitý přístup a znalosti prodejce, servis, řešení reklamací, image atd. atd.
Já do VK Foto jenom 2x volal a docela jsem čuměl, jak byl chlapík znalý a ochotný. Taky dokázal dobře poradit a měl takový uklidňující hlas. Kurňa, možná tam zavolám ještě jednou :D

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

DyMan
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od DyMan » 22 kvě 2009, 23:07

[/quote] Já do VK Foto jenom 2x volal a docela jsem čuměl, jak byl chlapík znalý a ochotný. Taky dokázal dobře poradit a měl takový uklidňující hlas. Kurňa, možná tam zavolám ještě jednou :D [/quote]

Ano, ano to jsi napsal správně, je celý pan Klíma :lol: Kupoval jsem tam akumulátory ještě do Olympusu, pak se asi za rok nafoukly, reklamace bez řečí a problémů vrátil peníze zpátky, s kartou poradil, nechal odzkoušet ve foťáku, jindy poradil s filtry. Tedy stejně jako ostatní - naprostá spokojenost a mohu jen doporučit. :!: :!:
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"

DyMan
Nový uživatel
Nový uživatel

Dobrý obchodník

Příspěvek od DyMan » 23 kvě 2009, 22:27

Další zkušenost - dnešní http://www.vkservis.cz/ pan Verner - v pohodě, příjmený - ochotný, komunikativní - no a ke všemu ještě celkem dobré ceny : Sigma pro Pentax 10-20 13290.- českých peněz jen škoda, že neprodává Pentax.
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"

Martan67
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Martan67 » 25 kvě 2009, 08:29

S VK Foto mám zatím také jen ty nejlepší zkušenosti. Ochotní, znalí, solidní přístup. Mohu doporučit.
Martin
Dlouho jsem fotil převážně na kinofilm (Pentax Z20, atd.). Na jaře 2011 se má fotostáj rozrostla o K200D (starší, ale ve formě) :D.
Skla: Pentax FA 50/1,7; FA 28-80/3,5-4,7; FA 80-320/4,5-5,6; Sigma 17-70/2,8-4,5 DC, a pár starších MF kousků

Odpovědět

Zpět na „Internetové obchody, bazary a zkušenosti“