Megafoto.cz

Poraďme se kde nakupovat.

Moderátor: Moderátoři

spachal
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spachal » 17 kvě 2009, 18:01

KV take s PPL zadny problem, vetsinou si zavolame, kde se potkame a vse probehne k oboustranne spokojenosti :] .. Naopak Ceska posta je schopna dorucovat bezny balik treba i dva tydny, zadny tracking a ve svych podminkach ma mimo jine i to, ze balik musi opakovane vydrzet pad z 1.2m :|.
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

cocik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od cocik » 17 kvě 2009, 21:07

ppl Praha 6 take bez problemu, ale ty stiznosti na jinych forech [ s poc. technikou] na PPl nebyly ojedinele - asi tak, pokud muzu, posta to jisti, pokud ppl, tak dukladna kontrola
Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky

miky_lbc
V.I.P člen
V.I.P člen

Mike

Příspěvek od miky_lbc » 17 kvě 2009, 21:26

Mluvim o pobočce v Liberci...

... řešil jsem stížnosti (protože to fakt bylo už moc) i s ústředím a každej se mnou jednal stejně arogantně. Měl jsem i nahranej hovor s jejich operátorkou, která byla fakt dost nepříjemná a vysvětlovala mi, že to že nedostanu svůj balík 5. den po příchodu na depo není důvod k tomu, abych jim tam ve všem dělal bordel a vyzvedával si ho osobně. Že mam bejt vůbec rád, že to malejm firmám a domácnostem dovážejí občas domu a děkovat jim za to a ne je zdržovat.

A nikdo si to ani nechtěl poslechnout....

spachal
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spachal » 17 kvě 2009, 23:17

Ono to je tezky .. vsechno je o lidech, kteri to rozvazeji. Pred cca rokem a pul byl i ve Varech problem a to dost velky. Najmuli externi firmu na rozvoz, ta najmula nejaka mlada ucha, ti jim behem tydne nabourali tri auta a jedno vykradli a bylo vymalovano.
Ani se neptejte, jaky maji ti ridici plat, makaji bezne 10 hodin denne, pokud nedoruci, nebo blbe vyplni papiry, hned je treba o petikilo zkasnou atd. Tim je neomlouvam, ale takova je proste realita. Kdyz chteji byt jako spedice levni, musi se to resit asi proste takhle.

A dalsi vyborna zkusenost je (alespon v KV) s General Parcel. Moc lidi to nezna, ale my pres ne odesilame (na smlouvu) a jakakoliv dohoda, i mene bezna, neni problem. Zkuste se na ne zamerit, stoji to za to :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie

Pavel41
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od Pavel41 » 18 kvě 2009, 09:03

A dalsi vyborna zkusenost je (alespon v KV) s General Parcel. Moc lidi to nezna, ale my pres ne odesilame (na smlouvu) a jakakoliv dohoda, i mene bezna, neni problem. Zkuste se na ne zamerit, stoji to za to :]
(spachal)
Potvrzuji. Jinak s PPL jsem vloni tvrdě vélčil, ani se neptejte na průšvihy s nepřesností, chybami v doručení, arogancí, lajdáckostí... ovšem posledního půl roku musím přiznat zlepšení (ale bojím se to zakřiknout :wink: ).
Pavel

DyMan
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od DyMan » 18 kvě 2009, 09:40

Metropole - Praha 3 a 2 ale psal jsem hlavně o Megafotu a o gripu :) Já si v podstatě PPL od jisté doby nevšímám a neřeším. prostě se jim vyhýbám, ale vidím, že jsem spustil nechtěně lavinu, asi je to téma poměrně „žhavé“ zkušenost mám podobnou jako miky_lbc. Potřeboval jsem poslat (před daněmi !! ) a bohužel s koncem záruční doby notebook ACER na záruční opravu, (mimochodem - už servis ACER je zážitek) A protože dělám na směny, tak jsem adresu pro vyzvednutí nasměroval do práce, kde máme non-stop provoz a věděli o tom všichni snad krom ředitelky, kde je balík k vyzvednutí. PPL jsem dal mobilní číslo … Nikdo nezavolal a nikdo si nepřijel…Prý ten hotel nenašli :-))) Nakonec jsem si nechal NB opravit za prachy v servisu… !!! A to byla negativní zkušenost „do třetice“ a skončil jsem s nimi. jen naposledy ta slečna či paní byla sice příjemná, ale neudělala stejně nic... Nedávno jsem potřeboval z Brna baterii do ext, HDD na zálohování fotek. Našel jsem si na webu firmu – ale z Brna, bohužel výhradně posílají přes PPL. Nemaje kamaráda ani kamarádku v Brně co by mi ji koupil a poslal poštou, tak jsem koupil jinou s menší kapacitou, dráž a v Praze… Souhlasím, že je to o lidech o tom žádná diskuze…
Hezký den a dobré světlo všem.
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"

janma
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od janma » 22 kvě 2009, 21:25

Kauza AF na Sigma 70-200.
Sigma dosla , avizo z Megafoto.
Po prevzati odskusana a funguje OK.
Spokojny s komunikaciou.
Obrázek

Odpovědět