Reklamácia FA 35/2 Fotoškoda
Moderátor: Moderátoři
Hele... K20D to neumí, ne?elho_cid píše:Tohle je myslim ve stredni tride uz standart. K20D to umi a Nikon D300 taky.miky_lbc píše:Zajímavé téma...
... ocenil bych, kdyby na K7 bylo menu s možností nastavení FF a BF k jednotlivým objektivům jako u novejch Marků.
Myslel jsem, že tam je jen správa BF a FF... ale ne možnost zapamatovat si jednotlivé objektivy a mít k nim uložené BF FF údaje...
Ale nevim... jsem ještě na K10
K20D to umi .. tusim ze pro 20 objektivu?miky_lbc píše:Hele... K20D to neumí, ne?elho_cid píše:Tohle je myslim ve stredni tride uz standart. K20D to umi a Nikon D300 taky.miky_lbc píše:Zajímavé téma...
... ocenil bych, kdyby na K7 bylo menu s možností nastavení FF a BF k jednotlivým objektivům jako u novejch Marků.
Myslel jsem, že tam je jen správa BF a FF... ale ne možnost zapamatovat si jednotlivé objektivy a mít k nim uložené BF FF údaje...
Ale nevim... jsem ještě na K10
K-7 + D-BG4, K10D + D-BG2, Pentax DA* 16-50 2.8 SDM, Pentax FA 50 1.4, Sigma 70-200 2.8 HSM, Sigma 10-20 3.5-4.5, Metz 58 AF-1
-
www.jaroslavholan.cz
-
www.jaroslavholan.cz
Ale to je podstata přechodu... ne?Drahus píše:No to hej, kto by nechcel... ale to by už prechádzaš "o poschodie vyššie...aj cenou vyššie..."miky_lbc píše:...bylo by to 5D nebo Ds. Jinak rovnou můžu zůstat u Px.
Úroveň foťáků jako je 40D mi může nabídnout bohatě i Pentax. Osobně si myslim, že K20D je lepší volba než 40D