POLARIZÁK v DIGITALU

Vše o příslušenství, filtry, stativy, brašny, baťohy a pod.

Moderátor: Moderátoři

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 13 črc 2007, 11:33

Postrádám tady ale hlavně vyjádření toho, kvůli kterému vlastně celé to melodrama a toto vlákno je, tedy maZec.... najednou to co bylo strašně důležité vědět o PL, kvůli čemu se mne snažil diskvalifikovat že o PL nemohu mluvit, už mu neleží ale vůbec na srdci ???
maZec, vyzýval jsi mne pateticky na "pole důkazů", jsme tedy na tom poli, kde jsou tedy ty důkazy ???
Podal jsem ti důkazy že jsem polarizáky dávno používal, podal jsem ti tady důkazy svého tvrzení že PL snižuje kvalitu záznamu. O mně tvrdíš ve svém kličkování v argumentaci že se mnou není diskuze, zatímco já vždycky všechno podkládám fakty a ty nikdy žádné neuvedeš, a zase uhneš jinam, jako že "musím mít vždycky pravdu" (posměšně) atp., když už nevíš kudy kam .... není to náhodou tím, že se do takové diskuze pustím jenom teprve tehdy, když jsem si 2x 100% jistý že znám fakta a mohu je dokázat... ????
Takže buď tak laskav, když už jsme tady udělali divadlo a dusno ostatním, sem s těmi důkazy !!! Když zase uhneš, jenom potvrzuješ, že jsi se pouze snažil znepříjemnit mi co nejvíc pobyt na téhle WEB a problém PL byl jen záminkou ....
A už žádné kličkování, žádné "ty jsi..." atp. MLUV JEN K PL ... FAKTA a DŮKAZY !!!
Nechával jsem ti vždycky zadní vrátka abys mohl vyklouznout jakž takž s jistým zachováním tváře, i z těch posledních komentů, protože nemám zájem "morálně zničit" majitele této WEB, protože by možná skončila i tahle WEB ... ale teď a tady už žádné okecávání, důsledně.... JEN FAKTA a DŮKAZY !

Doplněno: A žádné výmluvy že moje fakta, která jsem v tomto vláknu uvedl jsou neobjektivní a zaujatá, jen negativní jak bys rád řekl.... jsou evidentně jenom INFORMATIVNÍ.... a jsou prospěšná, protože dalším možná ušetří zbytečně vyhozené peníze, zatímco ty jim nezodpovědně a nepodloženě radíš, že PL by měli mít, utrácet možná zbytečně ... kdo to tedy myslí s členy dobře ? ... tak se neostýchej a podlož to těmi fakty a důkazy ať každý ví za co utrácí....
jir_ist

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 14 črc 2007, 00:53

přečetl jsem si jenom tento poslední příspěvek a mě to v celku stačí. O polarizácích vím své vím jak a kdy je používat, takže mě to tolik nepřinese. Na tvou hru kde se snažíš vyhrotit nějakou situaci až do urážek nepřistoupím. Je uplně jedno co napíšeš tohle vlákno jsem otevřel jen jednou na posledním příspěvku a už teď je mi jasné, že jsem to neměl dělat. To co ty napíšeš nejsou důkazy, důkazy jsou to co vyleze s fotoaparátu když zmáčkneš spoušť. Lituju, že jsem se sem vůbec podíval.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 14 črc 2007, 04:02

maZec, :-) :-) :-) samozřejmě to čteš od samého začátku a zatraceně pozorně, to je jenom taková "hra" na nezájem... :-)
Žádný fakt a důkazy, kterými jsi se oháněl a chtěl jsi o ně bojovat na tom tvém poli, jako obvykle jenom "omáčka a o něčem jiném".... stálo to za to aby tu bylo takové dusno ??? Varoval jsem tě že si koleduješ, že šlápneš do ****, chápu že jsi se chtěl blejsknout, ale nechápu že i ty sám jsi od "věci_PL" přešel ke "shazování" osoby toho druhého...
Podívej, já už tě nebudu "tlačit ke zdi" (i když bys zasloužil), protože je mi jasné že ta fakta a důvody o které bys se mohl opřít jsou jenom ve tvém přání aby existovaly, realita je ale .... no nic....
A už prosím tě nech vůčí mně těch zkreslujících špiček a narážek "aby ostatní viděli jaký jsem", neříkej "ty tvoje útoky" (množné číslo :-)), bylo to (kromě 1. v zájmu WEB tj. kauza p.) vždycky jako v tomhle případě, tj. někdo ujel a začal zlehčovat mou osobní integritu (marauder říkal "idiot a pán Majster", karak říkal "všeználek, žáček 1.třídy, uražené ego atd."), jako ty teď naposled, kdy jsi mne diskvalifikoval jako "někoho který není práv, nemá do toho co mluvit" (do polarizáků). Ruku na srdce, kdo teda zaútočil a kdo se bránil?
Jak už jsem řekl, nemám zájem tě nijak ničit a trápit, nemám zájem poškodit tuhle WEB kde mám pár přátel a ti mají rádi přátelskou atmosféru, takže zase nechám ta zadní vrátka otevřená... a ujišťuji tě, že z toho vůbec nemám pocit nějakého "vítězství", co bych si na tobě tak mohl vzít (navíc virtuálně)?, ani 100% pravdu (jak říkáš ironicky), protože právě pravda to odnesla nejvíc ... stál ti ten pokus, nabýt autority tím že mně konečně "utřeš", opravdu za to ??? No nic... už jsem si zvykl ... :-)

Omluvte prosím malé a nutné odbočení a vraťte se zpět k tomu důležítějšímu, tj. POLARIZÁK v DIGITALU... díky!
jir_ist

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 14 črc 2007, 04:56

No nečetl jsem to celé i když ty říkáš opak. Nerad bych aby si tu ze mě dělal lháře. Vyštval už jsi spoustu lidí z PFS u mě to budeš mít kapánek těžší. Tobě je to jedno, protože tu už zůstali jen ti, kteří ještě nikdy neudělali tu chybu, že by si s tebou dovolili nesouhlasit, mě to ale jedno není. Už nejsí přínos pro tuhle stránku rozděluješ členy třeba na ty co s tebou souhlasí, nebo na ty co s tebou nesouhlasí. Těch co nesouhlasí už moc není protože odešli a byli to moc prima lidi, se kterými jsem si často dopisoval. Nejsmutnější potom pro webmastera je že si od nich přečte dopis na rozloučenou v soukromé zprávě. Takových zpráv bylo dost a už je číst nechci. Už dávno jsem chtěl tyto stránky kvůli spammerům z USA a Asie uzavřít jen pro evropu. Jen kvůli tobě jsem to neudělal a bojoval se spamem ručně. Stálo mě to moc času a usilí jen abys tu mohl být. Za to se mi dostane urážek, že jsem lhář apod. Tohle nemám za potřebí Jirko. Nepochopil jsi význam slova v názvu těchto stránek. Je tam Friends to neznamená jen Friends pana Jirky. Měl by se tu dobře cítit každý a ne jenom ty. Dal jsem ti za pravdu, aby byl konec ty založíš vlákno a zas se pouštíš do non Friends témat.
Chtěl by si po mě důkazy a já bych ti je i klidně dal mám kvalitní polarizáky na kvalitních i nekvalitních sklech, co nemám je fotoaparát. K100D je v reklamaci. Zas než mě nazveš lhářem zavolej si k fotobalcar http://www.fotobalcar.cz/default.asp?obsah=firma . Pravda je že i kdybych ten foták měl nediskutoval bych to s tebou. Zavádíš témata do osobní roviny a do urážek a zesměšnování jako už mnohokrát dříve, ty potřebuješ jen posluchače, kteří kývou hlavou ano ano. Když se někdo objeví a náhodou hlavou nekýve tak řekneš co ty víš já fotím 45 let.
Vem rozum do hrsti a přestaň si mě všímat dobírat a urážet. Protože jsem člověk, který, když se mu do cesty dostane problém ví jak ho vyřešit.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

Petr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Petr » 14 črc 2007, 08:47

Jirko tu situaci si zbytečně vyhrotil. Jak jsem psal už několikrát, jdeš do toho naplno a vypadá to tak, že opravdu ti jde o to aby oponent uznal že máš pravdu. Záměrně píšu, že to tak "vypadá", ne že to tak je!!! To víš totiž pouze ty. Je pravdou že cokoliv co dáš před objektiv ti zhorší kresbu objektivu. Ať je to polarizák, nebo ND filtr apod. Nicméně filtry přináší do výsledné fotografie jinou kvalitu. Polarizační - více detailů skrytých za odleskama, modrý nádech na fotografii, vzdušný opar v dálkách, větší kontrast..... Některé z těcho věcí v softu opravdu neodstraníš. ND filtry ti dávají možnost většího dynamického rozsahu, vyrovnání tonality,.... Prostě mají jinou přidanou hodnotu. Nejde ani o změnu reality, protože odlesky skrývají realitu, realitu která bez polarizačního filtru není vidět. Když se díváš na scénu pro fotoaparát s velkým dynamickým tak za pomocí ND filtru tu scénu pro fotoaparát upravuješ pouze tak jak ji ty/fotograf vidíš ve skutečnosti. Ono to je totiž pouze o tom jak si to kdo vysvětlí. A v závěru jde samozřejmě o diváka, který očekává nějaké emoce, něco jiného než jen pouze vyfocený kus krajiny nějakým kompaktem.

Jirko, ty rozhodně máš co předávat (znalosti), dokážeš posounovat lidi v cítění a vidění fotografie tím správným směrem. Některé situace však vůbec nezvládáš. Od člověka s takovými vědomostmi bych čekal, že situace viz tato bude řešit s větším nadhledem, s větším glancem. Nikdo však nejsme dokonalý.

I já jsem se z této web vzdálil, abych se v budoucnu nedostal do sporu, nebo abych se nemusel dívat na spor někoho jiného. Na jiných web jsem dosud nebyl světkem, že by se někdo tak hádal jako tady. Vyměňující si názory, ale ne tak tvrdě jako zde. Je to docela smutný :( :( :(

TOTO JE POUZE DALŠÍ NÁZORT NA SITUACI. NENÍ TO SLOVO BOŽÍ. TÍMTO CHCI ŘÍCI, ŽE VŠE MŮŽE BÝT ÚPLNĚ JINAK.

S přátelským pozdravem Petr

:)

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 14 črc 2007, 14:42

maZec
Asi jsou tu dva rozdílní maZec a dva rozdílní jir_ist, jeden dával jir_ist za vzor Friends v článku atd. a v příspěvku ve foru napsal:
MAZEC 13.dubna
Jirko. Tvé úmysly a tvoje postoje jsou správné. Já s nimi souhlasím, ale vím, že ne vždy ten postoj co si hájíme musí být správný (vlastní zkušenost), záleží na situaci o kterou se jedná. I když postoje zůstavají stejné, lidský faktor jim může dát jiné zabarvení. Ten faktor je potřeba brát na zřetel, protože ten ovlivňuje nás všechny.
Vždycky jsi tu vítán a vždy tu budeš doma. Pořád jsi pro mě Pentax Friend No.1 a naše rozdílné pohledy tomu nemohou zabránit.
Po přečtení dodatku, kterého jsem si nevšiml: Jsem moc rád, že jsi nehodil flintu do žita a že nám budeš i nadále přinášet krásné fotografie.
Ohledně workshopu- Založím ti nové fórum. Jen mi napiš jak by se mělo jmenovat a udělím ti moderátorská práva na něj. Nejlépe SZ.

Jak bylo dobře, že jsem tu pozici odmítl, to by ta spoušť kterou jsem tu natropil byla mnohem horší.
Opravdu jsem netušil a nevšiml si, že tolik lidí kvůli mně odešlo, překvapuje mne že jsi mi to neřekl dřív, odešel bych já, žádal jsem tě přece o takové vyjádření (jestli jsem WEB prospěšný či mám odejít) několikrát bezvýsledně. Ale co se stalo, stalo se a já bych tedy chtěl všechno napravit tím, že se všem osobně a jednotlivě v SZ naplno a bez odkladu omluvím. Bude tedy záhodno, když mi je tady jednotlivě vypíšeš a já jim tu omluvu pošlu a vyzvu je, aby se bez obav vrátili, že doba mé přítomnosti skončila. Já osobně vím jen o polarnik, a marauder nějak nepřinesl další fotky, měl se mnou sice nějaké "nepříjemnosti" i karak, ale ten sem chodí dál bez obav. Takže buď od té dobroty a dej si s tím tu práci a vypiš mi tady všechny jejich nicky, je to konečně naposled že něco po tobě žádám, doufám že mou žádost už z toho důvodu neodmítneš.... děkuji

PETR
Máš pravdu že jsem se vkládal do všeho "naplno" a beru tvůj příspěvěk jako pozitivní a známku dobré vůle... a jak jsem tady řekl už jednou, možná to může být také tím, že jsem se pouštěl jen do debaty kde jsem si byl 2x 100% jist že opravdu znám fakta, že vím o čem mluvím, že jsem nikdy když mi došly argumenty nezaútočil (a překvapuje mne, že shledáváš tuto WEB jako plnou "hádek" ,já opravdu nemám s jinou WEB zkušenost tak nevím, ale myslím že kde o něco opravdu jde, vždycky se názory střetávají) a proto jsi se tedy vzdálil z této WEB. Ty mi možná po právu říkáš, že některé situace vůbec nezvládám, ale nějak mi to nejde dohromady (a vychází spíš naopak) s tímto textem od tebe ve forum na mou adresu:
PETR 7.ledna
Musim se omluvit za včerejší útok na vaši osobu. Skutečně mě to mrzí. A ač jsem psal že naposled, tak ještě jednou.
Ten test jsem si udělal doma sám a 2 ks fotografií jsem právě nahrál do galerie. Rozdíly mezi objektivama skutečně jsou ať jsou způsobeny čímkoliv. Ještě jednou se opravdu omlouvám. Mrzí mě, že to ta diskuse došla až sem.
PETR 8.ledna
Jirko, ani nevíš jak jsem rád že tvá reakce byla pozitivní a že to dopadlo tak jak to dopadlo. Skutečně se nerad s někým hádám, ač se to tak na první pohled může zdát!! Petr - již člen

Své slovo tobě jsem dodržel 100%, alespoň něco, na co mohu být hrdý.

No nic, jsou to už jen dodatky..... ještě mi maZec prosím umožni ty osobní omluvy, cítím to jako svou povinnost..... jirka
jir_ist

Petr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Petr » 15 črc 2007, 16:38

Jirko. Můj příspěvek byl samozřejmě myšlen pozitivně. Jen jsem ti chtěl naznačit, že ženeš lidi do kouta.... Podle mne totiž Mazec už dávno tuto debatu ukončil a nemá potřebu to dále rozebírat. Na jiných web mi určitě připadne že se míň hádají. Na druhou stranu jsou zase neosobní.... Všechno má dvě strany. Včetně polarizačního filtru :lol: Myšleno obrazně :lol: Mějte se Petr

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 16 črc 2007, 02:33

Petře, jasně, vždyť my se přece známe do morku kostí, jsi nakonec "můj člen" kterého jsem získal, když už jich WEB kvůli mně tolik ztratila... :-) Chtěl jsem ti jenom naznačit, že s tím zvládáním situace to tak docela není, že je to spíš naopak... nevzpomínám si, že bych někdy začal já se sklouznutím od věci_předmětu k osobnímu napadání. Ano, máš pravdu, pak zaháním lidi do kouta a nedovolím jim "okecávat"... někdo o sobě říká, že je demokrat a myslí si, že to znamená, že každý může říkat co chce, já to vidím zase tak, že každý musí být zodpovědný za to co říká... a jsem přesvědčen, že každý ve své fotce přináší i svou osobu_bytost a proto má odpověď na ni musí být také osobní a musím jí "otevřít své srdce", pustit ji dovnitř abych ji porozuměl, prostě fotka=setkání dvou bytostí, jinak je to kus papíru s obrázkem....a proto "neosobní" WEB s fotkama není o fotce, ale jen o předvádění se jeden před druhým, a proto možná ti, kteří se bojí že jim skrze jejich fotku někdo sahá až duše, bojí se že tam nic moc není, je jim to nepříjemné a raději z takové "osobní" WEB odejdou... nemyslíš ?
Myslel jsem, že jsi se vzdálil proto, že tvoje dcerka byla nemocná, snad už je v pořádku a to je důležitější než tyhle prkotiny.... v podstatě PL je v tom nevinně a jde o úplně jinou jednoduchou věc.... znáš přece ten starý vtip, že když někdo má krásnou kozu která hodně dojí, tak jeho soused si ani tak moc nepřeje aby ta jeho taky tak dojila, ale přeje, si aby mu ta koza chcípla :-).... pozdravy... jirka (bývalý V.I.P.****** nyní jen Fotograf****) :-)
jir_ist

Petr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Petr » 16 črc 2007, 16:23

"Chtěl jsem ti jenom naznačit, že s tím zvládáním situace to tak docela není, že je to spíš naopak... nevzpomínám si, že bych někdy začal já se sklouznutím od věci_předmětu k osobnímu napadání"

Jirko, máš pravdu - viz. výše. Ve svém prvním příspěvku jsem se asi špatně vyjádřil. Použil jsem slovo "nezvládáš" To nevysťihuje přesně co jsem chtěl říci. Zaháníš do kouta, jak jsem již uvedl.. Aspoň tak to vnímám. "A pejsek, nemajíc možnost úniku z kouta, kouše." Pak to vede k sarkasmu, atd....

Moje dcerka je již v pořádku. Tehdy jsem neměl čas chodit na web. A následně, když se to urovnalo, jsem si řekl, proč se vracet na Pentax friends. Tehdy se tu vedla rozepře, však si určitě pamatuješ. Počase mi to však nedalo a .......

Ostatní web nejsou lepší nebo horší. Jsou jen jiné. Najdeš tam lidi s kterými si rozumíš a naopak i ty s kterými si nemáš co říct - stejně jako tady.

Mějte se :wink:

Klingo
V.I.P člen
V.I.P člen

polarizák

Příspěvek od Klingo » 17 črc 2007, 14:35

Nejako vám tu unikla dalšia funkcia polarizáku-pri použití na teleobjektívoch odstraňuje (čiastočne)šedý závoj spôsobený veľkou vrstvou vzduchu.Dá sa to síce upraviť v kompe ale zase len čiastočne a nie veľmi uspokojivo.
A čo sa týka papiera ,uvedomte si že 1mm na filme pri zväčšení na papier 30x40 nám dá viac ako desaťnásobok,t.j.10 mm a to je 100 čiar.Je teda rozdiel fotka z objektívu zo 60č/mm a 120č/mm

KubaN
Nový uživatel
Nový uživatel

PF linearní vs. cirkulární

Příspěvek od KubaN » 25 črc 2007, 13:19

Tady:
http://www.fotografovani.cz/art/fotech_ ... ries1.html
jsem se dočetl toto:
"Polarizační filtry jsou v zásadě dvou typů - lineární a cirkulární. Svým účinkem jsou oba typy zcela identické, liší se pouze svojí kompatibilitou s některými přístroji. Lineární polarizační filtr bývá levnější a světlo jím prošlé je polarizováno jen v jednom směru (proto lineární). Analogie se štěrbinou u něj tedy funguje. Zaostřovací automatiky (Autofocus) některých přístrojů však pracují s polarizací světla, a tak lineární polarizační filtr může jejich činnost omezit. Proto jsou na trhu mírně dražší cirkulární polarizační filtry, které mají na výstupu speciální fólii, jenž světlo opět převede na nepolarizované tedy kmitající do všech stran. I když problémy se zaostřováním bývají vzácné, tak je nelze zcela vyloučit, a tak buď lineární polarizační filtr předem vyzkoušejte nebo pořiďte universální cirkulární.
A tak se ptám zkušených:
Má autofokus Pentaxu K 100 D problémy s lineárnímím PF.
Díky za odpověď.

igork
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od igork » 26 črc 2007, 06:36

kua chlapi. bol som taky rad ked som objavil tuto stranku. naco su dobre tie osobne slovne suboje? jir_jist. o co ti ide? co tym vsetko sledujes? musim plne suhlasit s mazecom. aj ja som si vsimol a to tu nie som davno, ze zbytocne hrotis debaty na fore do osobnej roviny. naco je to dobre? mame sa tu bavit fotografovani a ma nas spajat to ze vlastnime aparaty zn Pentax. venujme sa radsej fotkam a nie siahodlohym psychoanalyzam tych inych, na to su ine weby a ine institucie.
s pozdravom pekne svetlo
Igor
btw, dnes konecne nebo ma svoje caro u nas....
K10D, DA* 16-50/2,8 DA* 50-135/2,8 DA 70/2,4 FA* 24/2 DA 10-17/3,5-4,5,Sigma 1,4/30

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 28 črc 2007, 02:45

igork, o co mi ide???
Teď už opravdu vůbec o nic, ale hledal jsem tu lidi kteří mezi těmi, co vlastní Pentax a dělají s ním obrázky a pohlednice (nic proti tomu), mají na fotku talent. Říká se "perly mezi smetím".... A myslel jsem, že jim trochu pomohu a povzbudím je aby nepodlehli tlaku většiny a "nepřizpůsobili se" vkusu ostatních, aby ten talent nepromarnili .... je to opravdu tak těžké pochopit ?
Spíš je otázka o co jde tobě, igork ? Pravda, nevzpomínám si prakticky na žádnou tvoji fotku, asi se na ni žádná "psychoanalýza" (jak říkáš) ani dělat nedala, nebylo co analyzovat..... máš ale v jednom pravdu, na to jsou možná jiné weby, takže "omluvte nedopatření, byl jsem tu omylem".... :-)

Doplněno: Mimochodem, podívej se na sebe... tohle vlákno je POLARIZAK v DIGITALU, kde je v tvém příspěvku něco k polarizáku ? Naopak, celý tvůj příspěvek je veden v "osobni rovině" (jak říkáš), namísto polarizáku hledáš "vši" na mé osobě. Také maZec neřekl nic k polarizáku, jeho fakta a důkazy, ale obrátil vlakno tím samým směrem, tedy do osobní roviny, takže se mu potom dostalo obranných odpovědí v tomtéž duchu...kdo tedy sklouzává od věci do sobní roviny.... ale teď už je to opravdu jedno.... :-)
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 28 črc 2007, 06:01, celkem upraveno 1 x.
jir_ist

PETERI
Nový uživatel
Nový uživatel

"lid" versus jir_ist

Příspěvek od PETERI » 28 črc 2007, 03:51

ak fakt koncis na tomto webe -neostava mi nic ine ako:
dakujem ti za tvoje fotky a vsetko pozitivne co si na tento web priniesol
prajem ti vseto dobre
stano

peter_01
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od peter_01 » 28 črc 2007, 15:25

KubaN
Nově koupený lineární už asi neseženeš,u starších kousků bych se navíc bál různých prasátek v záběru vinou absence antireflexních vrstev,tedy raději nebrat.
Cena při nákupu?Každý výrobce má více než jednu třídu,té nejdrazší se v pohodě vyhni,pak se výběr rozšiřuje.Já používám Sigma DG,jsem spokojen.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenstv, filtry apod“