Objednávka triček a mikin s potiskem PFS III.
Moderátor: Moderátoři
Poděkování
Ahoj,sice balík nejni doma ale přesto Vám chci poděkovat tobě Cimrmánku a Zdenko za obětavost a hlavně čas ,ještě jednou díky za naši rodinu kominp(Petr).
O5 domaPX,K20D+skla
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Troufám si tvrdit, že nás Pentaxáků je v Praze víc, tak bychom si by to šlo poslat jednomu a mi bychom si to předali. Alespoň bychom se potkali a poznali. K.jzdenka píše:to jako že bychom jeli autem z Břeclavi do Prahy a rozvezli to tam?
K10D+BG2-D, PX FA50/f1.7, PX DA18-55/f3.5-5.3, PX FA28-70/f4, MB 58 AF-1
+ dirková komora vlastní výroby na 35mm kinofilm
Tak už jsou doma
Ve skutečnosti vypadají ještě líp, než na obrázku a padnou jak ulitý
Ještě jednou veliké DÍKY jzdence a Cimrmánkovi za obětovaný čas a ochotu se i potřetí pustit do této akce (dvě předchozí jsem bohužel nestihl).
Ve skutečnosti vypadají ještě líp, než na obrázku a padnou jak ulitý
Ještě jednou veliké DÍKY jzdence a Cimrmánkovi za obětovaný čas a ochotu se i potřetí pustit do této akce (dvě předchozí jsem bohužel nestihl).
Voigtländer Brilliant, Exa 0, Px MZ-6, Px K20D
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW
Re: Poděkování
Naprosto souhlasím a opravdu díky moc cíky.kominp píše:Ahoj,sice balík nejni doma ale přesto Vám chci poděkovat tobě Cimrmánku a Zdenko za obětavost a hlavně čas ,ještě jednou díky za naši rodinu kominp(Petr).
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Protože ty máš i nášivku a ty se musely dodělávat, jak jsem psal, takže se to posílá ted. Omlouvám se za zdržení, ale zapomněli na to ve výrobě.
Takže nikomu nedošla omylem kšiltovka navíc? Nechápu kam se ztratila, všechno jsme kontrolovali dvakrát Doufám že ostatním dojde to co si objednali, kdyžtak ti HoPi pošlu svou já ji stejně nenosím.
Takže nikomu nedošla omylem kšiltovka navíc? Nechápu kam se ztratila, všechno jsme kontrolovali dvakrát Doufám že ostatním dojde to co si objednali, kdyžtak ti HoPi pošlu svou já ji stejně nenosím.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Paráda
Super!Moc se těším.Já jsem nějak zapoměl,že mám i ty nášivky:-)...K.
K10D+BG2-D, PX FA50/f1.7, PX DA18-55/f3.5-5.3, PX FA28-70/f4, MB 58 AF-1
Ahoj. Pokud žádná kšiltovka nezbyla, tak to neřeš.Cimrmanek píše:Takže nikomu nedošla omylem kšiltovka navíc? Nechápu kam se ztratila, všechno jsme kontrolovali dvakrát Doufám že ostatním dojde to co si objednali, kdyžtak ti HoPi pošlu svou já ji stejně nenosím.
Tobě se, doufám, všechny vložené prostředky vrátily zpět, takže na nás nezanevřeš a budeš se o nás starat dál A já to vezmu jako příspěvek na Pentaxfriends.
No, a pokud má někdo kšiltovku navíc - nechť mu slouží ke spokojenosti.