Co s tím?
Podotýkám, že mě to trochu překvapilo, protože nejsem reportážní fotograf a tak je minimálně jetej. Čekal jsem, že mi s mou frekvencí focení se systémovým bleskem vydrží do konce života

Moderátor: Moderátoři
Výbojka má vydržet cca 500 000[blesknuti] (ale nejsem si jist!). Ale co vím určitě je že se blesk má tak co 1-2 roky dávat do servisu na kontrolu.miky_lbc píše:... taky mi to připadá nejideálnější).
Jen nevim, jestli neni výbojka spotřební zboží... žárovka v lampě se taky nereklamuje.
Tak jen jestli s tím nemá někdo zkušenost...
Nechápu pointu....spachal píše:Sorry za OT, jsem hroznej, ale tohle je proste paskvil: zamyslete se, proc je zcela nesmyslne slovo 'nejidealnejsi'. Vidim to cim dal tim casteji, vam kdo to pouzivate nevadi, ze je je tenhle vyraz naprosta blbost? :]
prasklá výbojka? neboj nic se neděje taky jsem měl bobky ale pokud je to v záruce tak nic neplatíš+pokud budeš chtít tak zdarma pošlou zpět domů,aspoň tak jsem to měl já v AWH servisu v Praze....nepředpokládám že u tebe to bude jinémiky_lbc píše:... taky mi to připadá nejideálnější).
Jen nevim, jestli neni výbojka spotřební zboží... žárovka v lampě se taky nereklamuje.
Tak jen jestli s tím nemá někdo zkušenost...
Ano toto znám. Kdysi nás na to upozornil náš učitel na průmyslovce a od té doby to mám stále na paměti. Když je něco ideální, tak už to prostě lepší bý nemůže. Takže slovo nejideálnější je pěkný paskvil. Nejvíc se bavím, když to používá nějaký politikspachal píše:Sorry za OT, jsem hroznej, ale tohle je proste paskvil: zamyslete se, proc je zcela nesmyslne slovo 'nejidealnejsi'. Vidim to cim dal tim casteji, vam kdo to pouzivate nevadi, ze je je tenhle vyraz naprosta blbost? :]