Pentax K20D a jeho najvacsie vyhody
Moderátor: Moderátoři
Skvělá sumarizace, xméďo, hned odkaz pošlu kámošovi, co "neví".. ..(a chce C 450D)
Ostatně, než jsem se plně rozhodl pro Pentax, tak jsem po téhle kanoní sortě také pokukoval, ale naštěstí jsem jsem byl trpěliv, přečetl mnoho recenzí, diskuzí, dokonce jsem se dostal i na tyhle stránky a dnes jsem opravdu ŠŤASTNÝ, že mám Pentaxe. Má tak neuvěřitelné vychytávky, o kterých se majitelům Canikonů ze stejných a vyšších tříd může jen zdát.
Ostatně, než jsem se plně rozhodl pro Pentax, tak jsem po téhle kanoní sortě také pokukoval, ale naštěstí jsem jsem byl trpěliv, přečetl mnoho recenzí, diskuzí, dokonce jsem se dostal i na tyhle stránky a dnes jsem opravdu ŠŤASTNÝ, že mám Pentaxe. Má tak neuvěřitelné vychytávky, o kterých se majitelům Canikonů ze stejných a vyšších tříd může jen zdát.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
ja tomu 4/3 systemu olympusu nejak neviem prist na chut. Obrazova kvalita, hlavne co sa sumu tyka ma nepresvedcila, dufam, ze sa pentax nebude uberat tymto smerom
S tym SR je to realtivne, pretoze stabilizuje fotak a nie foteny objekt. Ja ho az tak nepotrebujem. Na druhej strane uznavam ze v urcitych pripadoch pomaha.
S tym SR je to realtivne, pretoze stabilizuje fotak a nie foteny objekt. Ja ho az tak nepotrebujem. Na druhej strane uznavam ze v urcitych pripadoch pomaha.
K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
rumrunner píše:ja tomu 4/3 systemu olympusu nejak neviem prist na chut. Obrazova kvalita, hlavne co sa sumu tyka ma nepresvedcila, dufam, ze sa pentax nebude uberat tymto smerom
Na tom sumu neco je, ale kdyz uvazim, ze 90% fotek mi nejde pres iso 800 ackoliv fotak obstojne zvlada i iso4000, tak to neni zase tak zle, olympus to jeste trochu polepsil tim, ze ma treba nekolik f/2 zoomu, ktere jsou i otevrene znacne ostre, takze neni nutne to tolik hrotit. E30 je taky neco jineho oproti hodne znamym (a celkem bidnym) E420/520..
Pred par dny deklaroval sefmanager olympusu, ze 12Mpix povazuji za sve finale a ze se ted budou snazit o mensi sum, vetsi dynamicky rozsah atd.. takze kdo vi jak to jeste dopadne s celou krizi..
Myslím, že to opravili na 20Mpixxmeda píše:Pred par dny deklaroval sefmanager olympusu, ze 12Mpix povazuji za sve finale a ze se ted budou snazit o mensi sum, vetsi dynamicky rozsah atd.. takze kdo vi jak to jeste dopadne s celou krizi..
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=73895
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
meteor píše:Myslím, že to opravili na 20Mpixxmeda píše:Pred par dny deklaroval sefmanager olympusu, ze 12Mpix povazuji za sve finale a ze se ted budou snazit o mensi sum, vetsi dynamicky rozsah atd.. takze kdo vi jak to jeste dopadne s celou krizi..
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=73895
nene 12Mpix hranice, Watanabe jasne rika ze kdo chce 20mpix a vic, ma se obratit k fullframe modelum (ktery se na 4/3 bajonetu neda udelat):
orrection 8:50 a.m. March 6: Two details in this story were changed at Olympus' request. Customers who want more than 20 megapixels should look to full-frame cameras, and imager-based autofocus will outpace phase-detect autofocus in the future, but not necessarily soon, Watanabe said.
Aha fakt ze to tam je:) Diky! No jakozto byvaly uzivatel K10D jsem si okamzite i na novem stroji nastavil ovladani citlivosti na kolecko takze do menu citlivosti jsem vubec nelezl...spachal píše:Hledas spatne :] .. Je to v casti nastaveni citlivosti, takze Fn > na kruhovem volici pravy smer > Fn (mas to tam i napsane)
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM