Jak jsem (ne)fotil labuťě
Moderátor: Moderátoři
Jak jsem (ne)fotil labuťě
Dnes jsem si vzal do práce foťák v předtuše odpoledního sluníčka. A taky že jo. Mažu si to po čtvrté odpolední kolem řeky a okem pátrám po labutích a kačenkách. U nás to není takový problém tak okamžitě tahám aparát z batohu a ještě jedné brašny. Málem jsem se do těch popruhů zamotal. Nasadil jsem moje nejdelší dělo, manuální 135mm, a až čučím do hledáčku. Odpolední slunce vykresluje na hladině barevné odlesky, vlnky si hrají v mírném proudu a kačenky se řadí do ukázkových kompozic - NO CARD IN CAMERA
Fotograf na protějším břehu bezstarostně zoomuje ...
Fotograf na protějším břehu bezstarostně zoomuje ...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to nas...
I N S T R U K T O R
Motto:
,,Mám jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším." Mark Twain
http://petr.ipernity.com
Motto:
,,Mám jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším." Mark Twain
http://petr.ipernity.com
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se mi stalo to same, foceni nasich produktu. Jak ja se chvalil, ze jsem si ten grip poridil a strcil tam jednu zalozni dvougigovku!! :D
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- Pokročilý uživatel
Murphyho zákony fungujú na 100% - za január som bol asi 3 x v Tatrách a v Poprade s foťákom v brašne s výbavičkou a klasika - zamračené, hmla, fuj počasie. Dnes u nás ráno totálna hmla, išiel som služobne do Smokovca - jasné že bez foťáka veď je blbé počasie - a tam krásne čisté nebíčko, slniečko svieti ostošesť krásna panoráma no nádhera! Čert aby to zobral - keby som sa nebál krádeže na cestách, tak ho vláčim stále so sebou.
-
- Pokročilý uživatel