Nováček
Moderátor: Moderátoři
Nováček
Ahoj přátelé, jsem nováček co se týká DSLR budu velice rád pokud se na Vás budu moct obrátit ohledně Pentaxu K20D dnes jsem se stal šťastným majitelem a zatím tápu jako ostatně každý když to bylo poprvé .jmenuji se Petr Struhař(44) Rakovník jen tak abych se trošku představil,vím že každý má svoje problémy a ještě do toho já se svými otázkami tak Vás prosím o trpělivost asi nejhorší je prvních 10 let a pak to snad půjde:Dík Petr
O5 domaPX,K20D+skla
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Petře!
Velice zajímavě jsi se představil. Není to tu zvykem, o to víc to na mě zapůsobilo.
Jako administrátor těchto stránek Tě tu vítám a doufám, že se Ti tu bude líbit.
Nikdo učený z nebe nespadl, tak se klidně ptej, jen některé otázky tu padají velmi často, proto Ti doporučuji používat search a pak se teprv ptát .
Jinak blahopřeji ke K20D je to úžasný stroj a určitě Ti přinese hodně radosti.
Velice zajímavě jsi se představil. Není to tu zvykem, o to víc to na mě zapůsobilo.
Jako administrátor těchto stránek Tě tu vítám a doufám, že se Ti tu bude líbit.
Nikdo učený z nebe nespadl, tak se klidně ptej, jen některé otázky tu padají velmi často, proto Ti doporučuji používat search a pak se teprv ptát .
Jinak blahopřeji ke K20D je to úžasný stroj a určitě Ti přinese hodně radosti.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Petře! Já jsem taky Petr
Jé! Z Rakovníka! Já jsem sice z Ústí n.L., ale každý rok jezdíme s rodinkou na dovolenou na Křivoklát, kterou bych nevyměnil ani za měsíc dovolený v Karibiku! Miluju Rakovnicko, Křivoklátsko, Karlštejnsko taky právě pro tu svou fotogeničnost. Jezdíme tam už spoustu let a stále tam mám co fotit.
Ale to jsem se zasnil. Tak tě vítám mezi Pentaxisty
Jé! Z Rakovníka! Já jsem sice z Ústí n.L., ale každý rok jezdíme s rodinkou na dovolenou na Křivoklát, kterou bych nevyměnil ani za měsíc dovolený v Karibiku! Miluju Rakovnicko, Křivoklátsko, Karlštejnsko taky právě pro tu svou fotogeničnost. Jezdíme tam už spoustu let a stále tam mám co fotit.
I N S T R U K T O R
Motto:
,,Mám jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším." Mark Twain
http://petr.ipernity.com
Motto:
K20D
jéééjdanánku to je mi ale hezké přivítání,inu myslím že představit by se tu měl každý přeci nemáme co schovávat ba naopak jsem šťastnej a hrdej na K20D(zatím) no máme jí sice pár hodin ale je to hukot asi dnes neusnu .těším se na nějaké setkání sice dělám 6 dní v týdnu ale na nějaký výlet bychom se rádi podívali.Dobré světlo Petr
O5 domaPX,K20D+skla
-
- Pokročilý uživatel
Tak vitaj, ja som tu síce len tretí mesiac, no už som spoznal, že tento web a ľudia ktorí ho spoločne vytvárajú je super. Dá sa tu veľa naučiť - stačí čítať a pozerať. Gratulujem ku kúpe K20D - aj ja som po nej poškuľoval, no nakoniec som zakotvil pri K200D Prajem Ti dobré svetlo a veľa radosti pri fotení.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jé?! Lovoš.kominp píše:no vidíš sestra má chatu pod Lovošem.....Instruktor píše:Ahoj Petře! Já jsem taky Petr
Tak to je story.
Asi před třemi týdny jsem se s kamarádem prof. fotografem (Nikonista) vydali na Lovoš fotit východ slunce. Start asi ve čtyři ráno z Ústí. Pod Lovošem jsme byli asi hodku před úsvitem. Asi v jedné třetině jsme ztratili turist. značku a začla offroad cesta cestou necestou v uplné tmě jen s baterkou. Nebudu to natahovat. Na vrchol jsme se dostali až hodinu po úsvitu úplně propocený. I tak jsme něco málo nafotili. Cestou zpět jsme zjistili že vážení značitelé neudělali na jednom docela slušně zarostlém rozcestí značku! Pařez jsme nenašli, že by někdo třeba pokácel strom se značkou, tak jsme nadávali na ty fušery celou cestu domů. Nejsme turisti amatéři, měli jsme mapu s vrstevnicema, kompas, baterky, trekovky, jídlo, pití a pod. Ale v té naprosté tmě jsme nebyli schopni tu další značku, která byla několik metrů za rozcestím, najít. byla těžko viditelná i za světla. Ale přežili sme!
Tak bacha! Ne vždy se dá spoléhat na turist. značení!!!
I N S T R U K T O R
Motto:
Motto:
K20D
[
Jé?! Lovoš.
Tak to je story.
Asi před třemi týdny jsem se s kamarádem prof. fotografem (Nikonista) vydali na Lovoš fotit východ slunce. Start asi ve čtyři ráno z Ústí. Pod Lovošem jsme byli asi hodku před úsvitem. Asi v jedné třetině jsme ztratili turist. značku a začla offroad cesta cestou necestou v uplné tmě jen s baterkou. Nebudu to natahovat. Na vrchol jsme se dostali až hodinu po úsvitu úplně propocený. I tak jsme něco málo nafotili. Cestou zpět jsme zjistili že vážení značitelé neudělali na jednom docela slušně zarostlém rozcestí značku! Pařez jsme nenašli, že by někdo třeba pokácel strom se značkou, tak jsme nadávali na ty fušery celou cestu domů. Nejsme turisti amatéři, měli jsme mapu s vrstevnicema, kompas, baterky, trekovky, jídlo, pití a pod. Ale v té naprosté tmě jsme nebyli schopni tu další značku, která byla několik metrů za rozcestím, najít. byla těžko viditelná i za světla. Ale přežili sme!
Tak bacha! Ne vždy se dá spoléhat na turist. značení!!![/quote]
hezké....... na Lovoš jezdím cca.35 let(prázdniny+dovča) v Opárně jsi byl? taky hezky zajímavý prostor s železnicí zaseknutou do paty Lovoše.....Dobré světlo.Petr
Jé?! Lovoš.
Tak to je story.
Tak bacha! Ne vždy se dá spoléhat na turist. značení!!![/quote]
hezké....... na Lovoš jezdím cca.35 let(prázdniny+dovča) v Opárně jsi byl? taky hezky zajímavý prostor s železnicí zaseknutou do paty Lovoše.....Dobré světlo.Petr
Naposledy upravil(a) kominp dne 21 říj 2008, 05:55, celkem upraveno 1 x.
O5 domaPX,K20D+skla
K20D
Miro Gazdura píše:Tak vitaj, ja som tu síce len tretí mesiac, no už som spoznal, že tento web a ľudia ktorí ho spoločne vytvárajú je super. Dá sa tu veľa naučiť - stačí čítať a pozerať. Gratulujem ku kúpe K20D - aj ja som po nej poškuľoval, no nakoniec som zakotvil pri K200D Prajem Ti dobré svetlo a veľa radosti pri fotení.
Ahoj i tobě dík za přivítání.Dobré světlo.Petr
O5 domaPX,K20D+skla
-
- Pokročilý uživatel
Rostislav.Linda píše:Také gratuluji k nové K20D tak ať se ti tady líbí a Dobré světlo.
P.S.: má vůbec Canon nebo Nikon takovouhle komunitu?
Děkuji za přivítání.....myslím že mají....jen nás to nezajímá to hledat jejich plastohračky(pokus o vtip) nadruhou stranu musím s pravdou ven že jsem VÁŽNĚ uvažoval o EOS_40D....Dobré světlo.Ahoj Petr
O5 domaPX,K20D+skla