Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Atti, divačka dobrá, ale až se povaří (jednou), bude snad taky dobrá
Pěkná série JoV v BW
Pěkná fotka toulavej54
přidám 2 z minulé soboty, zataženo, přiměřená teplota
Pěkná série JoV v BW
Pěkná fotka toulavej54
přidám 2 z minulé soboty, zataženo, přiměřená teplota
isaacasimov: vidím že ovocíčko dozrieva - skončí v tekutom stave, alebo až tak zušlachtené nebude?
Dostalo sa nám za malý sáčok semien kvetov "Lednická radost" a po dvoch rokoch som sa dostal k tomu ich posadiť. Postupne to dorastá a začína kvitnúť a zdá sa že radosť z toho nemáme iba my, ale aj rôzny hmyzáci. Najviac sa z nej tešia včely a čmeliaky, ale vyskytuje sa tam kadečo. Kupodivu som tam nevidel jediného motýla, teda okrem "kolibríkového" lišaja.
Nie každá návšteva včely dopadne pre ňu šťastne - pri pozornejšom pozretí si môžete všimnúť bieleho pavúka kvetárika.
No a ešte vyššie spomínaný lišaj.
Dostalo sa nám za malý sáčok semien kvetov "Lednická radost" a po dvoch rokoch som sa dostal k tomu ich posadiť. Postupne to dorastá a začína kvitnúť a zdá sa že radosť z toho nemáme iba my, ale aj rôzny hmyzáci. Najviac sa z nej tešia včely a čmeliaky, ale vyskytuje sa tam kadečo. Kupodivu som tam nevidel jediného motýla, teda okrem "kolibríkového" lišaja.
Nie každá návšteva včely dopadne pre ňu šťastne - pri pozornejšom pozretí si môžete všimnúť bieleho pavúka kvetárika.
No a ešte vyššie spomínaný lišaj.
-
- V.I.P člen
Parádní letní série JoV , velmi hezké. Zahrada mě stála letos hodně sil, léto je fajn, nicméně tento rok už je dost úmorné, takže poslední měsíc jsem to po foto stránce raději vzdal . Ale jako 4 měsíční dědek jsem se taky věnoval té nové radosti .
PS slivovici nepiji, přes můj kladný vztah k alkoholu, pouze víno , odrůda, množství, atd. není podstatné .
přidám tedy starší přes +- měsíc malou kompaktní Fuji
PS slivovici nepiji, přes můj kladný vztah k alkoholu, pouze víno , odrůda, množství, atd. není podstatné .
přidám tedy starší přes +- měsíc malou kompaktní Fuji
Prihodím ešte nejaké čerstvo nafotené opelovače z vyššie spomínanej kveteny + nejaká pavúčia geometria.
Pekný deň.
Pekný deň.
Nejaká kvetina na hradnom múre.
-
- V.I.P člen
Pěkný záběr JoV , přidám dnešní (Fuji X30) už z příjemného počasí. Přeji všem, co zažili v minulých dnech nepříjemné chvíle (slabé slovo), pevné nervy a dostatek sil .
-
- V.I.P člen
Dobrý večer všem, přidám ještě 2 malou Fuji X30
z jedné zahrádkářské kolonie poblíž sídliště, malá procházka, bodlo (kouslo) mě tam cosi do hlavy při průchodu okolo keře, vždy mám sebou malou krabičku s potřebnými léky (i na tuto situaci). Poněvadž jsem jel druhým vozítkem, tak byla doma v jiné brašně s jiným aparátem. Nepodceňovat, do špitálu sice kousek, ale přesto velmi nepříjemná záležitost, bolest přešla asi po 10 hodinách. Nepřetržitá a velmi pomalu odeznívající. Konzultace po telefonu s mým kamarádem lékařem......reprodukovat nebudu . Takže pro jistotu doporučuji jako amatér brát sebou nějaké antihistaminikum (minim.)
z jedné zahrádkářské kolonie poblíž sídliště, malá procházka, bodlo (kouslo) mě tam cosi do hlavy při průchodu okolo keře, vždy mám sebou malou krabičku s potřebnými léky (i na tuto situaci). Poněvadž jsem jel druhým vozítkem, tak byla doma v jiné brašně s jiným aparátem. Nepodceňovat, do špitálu sice kousek, ale přesto velmi nepříjemná záležitost, bolest přešla asi po 10 hodinách. Nepřetržitá a velmi pomalu odeznívající. Konzultace po telefonu s mým kamarádem lékařem......reprodukovat nebudu . Takže pro jistotu doporučuji jako amatér brát sebou nějaké antihistaminikum (minim.)
JoV - moc pěkná pavučina. Světlo, kompozice Hřbitovní sochy a jeptiška. Jo!
No a oškubaná sliepka attiho je super
Ode mně moc detailní fotka nebude. Spíše výstražná
Vlevo dole...ehm..., vzadu po levé straně je vidět obrysy mikrovlnné trouby, jak se u nás říká mikroweli.
Obrázek vznikl po otevření dveří do špajzu, kde se v oné mikroweli deratizovaly houbičky na mytí nádobí, které do ní čas od času dáváme pro zabití baktérií, kterých se prý rodívá v těch houbičkách obrovské množství a, jak psal jeden významný časopis pro ženy, je to životu nebezpečné.
No a mikrovlny je usmaží a je uděláno.
A tak bylo uděláno. Dosti totálně
Asi jsem nastavil nějaký delší čas či co. A nastal čas. Čas nákupu nových houbiček
Tak bacha na časy.
(my starší máme zkušenost. Se sověty u nás jsme si museli toho bacha na časy dávat tuplem)
No a oškubaná sliepka attiho je super
Ode mně moc detailní fotka nebude. Spíše výstražná
Vlevo dole...ehm..., vzadu po levé straně je vidět obrysy mikrovlnné trouby, jak se u nás říká mikroweli.
Obrázek vznikl po otevření dveří do špajzu, kde se v oné mikroweli deratizovaly houbičky na mytí nádobí, které do ní čas od času dáváme pro zabití baktérií, kterých se prý rodívá v těch houbičkách obrovské množství a, jak psal jeden významný časopis pro ženy, je to životu nebezpečné.
No a mikrovlny je usmaží a je uděláno.
A tak bylo uděláno. Dosti totálně
Asi jsem nastavil nějaký delší čas či co. A nastal čas. Čas nákupu nových houbiček
Tak bacha na časy.
(my starší máme zkušenost. Se sověty u nás jsme si museli toho bacha na časy dávat tuplem)
-
- Významný člen
Kluci máte to krásne... to teplo čo z tých fotiek sála mi teraz trochu chýba. Ja to trochu flákam, za čo sa ospravedlňujem.
Pri túlaní sa lesom vo dvojici s covidom, som našiel super lesný detail - fajrontové vidle
Pri túlaní sa lesom vo dvojici s covidom, som našiel super lesný detail - fajrontové vidle
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Hodil vidle do přírody. Asi nějaký zklamaný, dnes již její bývalý ochránce
Já si onehdy užil spojení různých neekologických lidských činností.
Zde detail výsledku součinností onoho výrobně obchodního řetězce.
Já si onehdy užil spojení různých neekologických lidských činností.
Zde detail výsledku součinností onoho výrobně obchodního řetězce.
-
- Významný člen
likelayk - inak tie hubky... no šialený nápad ... udené sardinky ja môžem...
Ja dám detail na krídelká, ktoré dolietali, ak niekedy vôbec lietali
Ja dám detail na krídelká, ktoré dolietali, ak niekedy vôbec lietali
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Ešte že som nemal ďaleko do obeda keď som to uvidel. Inak by to boli muky.
Toto mi to pripomenulo že tu bolo niekedy vlákno s fotkami jedál. Nejak upadlo do zabudnutia.
Toto mi to pripomenulo že tu bolo niekedy vlákno s fotkami jedál. Nejak upadlo do zabudnutia.
-
- Významný člen
Jo to jedlo je vďačné téma...
Trochu som sa túlal mokrou trávou ...
Trochu som sa túlal mokrou trávou ...
Mal si skúsiť kométu alebo mesiac cez pavučinu .
Onô, čakanie na kométu:
Onô, čakanie na kométu:
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky likelayk, atti a marian , a dobré komentáře
Dovolím se přidat se 2 se začátku tohoto měsíce z jednoho středomořského ostrova, ocitl jsem se tam neplánovaně (příprava ze dne na den), teplo, voda - moře parádní, no a potom ten opakovaný bordel, ze kterého se dávám dosud dohromady . Doktor mě dnes volal, že mám testy krve lepší než on, no, zatím to cítím jinak .
je to narychlo, tak to berte prosím jako jen připomenutí léta
Dovolím se přidat se 2 se začátku tohoto měsíce z jednoho středomořského ostrova, ocitl jsem se tam neplánovaně (příprava ze dne na den), teplo, voda - moře parádní, no a potom ten opakovaný bordel, ze kterého se dávám dosud dohromady . Doktor mě dnes volal, že mám testy krve lepší než on, no, zatím to cítím jinak .
je to narychlo, tak to berte prosím jako jen připomenutí léta