Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
V časopisu PhotoLife kdysi byl brutální test stativů,zaměřený na jednotlivé třídy...postavte svůj supr stativ na pevnou podlahu,nasaďte foťák a na sáňky blesku položte skleničku s vodou/ti slabší uzavřenou petku/.
Nastavte samospoušť a kochejte se bouří ve sklenici vody..vyvolanou expozicí.
U levných to člověk čeká,ale tásly se i držší a větší kusy...
Zkuste to
Nastavte samospoušť a kochejte se bouří ve sklenici vody..vyvolanou expozicí.
U levných to člověk čeká,ale tásly se i držší a větší kusy...
Zkuste to
Slovnaft a UFO
SMC Pentax-DA* 300mm F4 ED [IF] SDM
HD Pentax-DA AF Rear Converter 1.4x AW
HOYA Starscape
SMC Pentax-DA* 300mm F4 ED [IF] SDM
HD Pentax-DA AF Rear Converter 1.4x AW
HOYA Starscape
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Tohle noční město vypadá hodně dobře
K-1, K-1, K-3II, K-3, K-5 mod, K-7, K-30 mod
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
-
- V.I.P člen
hezké mariane
přidám se 2 x
Pěkný víkend a dobré světlo všem
přidám se 2 x
Pěkný víkend a dobré světlo všem
marian_r: fotené niekde z Dlhých Dielov?
isaacasimov: vzhladom k výhladu, tak asi tá loďka bude mať dosť ďaleko k nejakému toku.
Každopádne je to zaujímavá konštrukcia.
Pridám zase zopár čerstvých z chalupy:
Jedna diagonála, alebo ráno na chalupe.
Jeden mimozemšťan.
A ešte nejaký exteriér.
isaacasimov: vzhladom k výhladu, tak asi tá loďka bude mať dosť ďaleko k nejakému toku.
Každopádne je to zaujímavá konštrukcia.
Pridám zase zopár čerstvých z chalupy:
Jedna diagonála, alebo ráno na chalupe.
Jeden mimozemšťan.
A ešte nejaký exteriér.
-
- Významný člen
Marian tá nočná je pecka ...
isaacu tie loďky sa mi páčia ...
JoV tá fľaška je fajne ...
Ja dám jeden smutný detail... Bytovky tam stáli kedysi tri- boli to robotnícke ubytovne prvorepublikovej strojárskej fabriky Union ... potom dve zbúrali a do tej poslednej nasťahovali " spoluobčanov " - chyba! ... Už vraj budú búrať i túto poslednú, lebo statika nepustí a je to vstupná brána do mesta ...
isaacu tie loďky sa mi páčia ...
JoV tá fľaška je fajne ...
Ja dám jeden smutný detail... Bytovky tam stáli kedysi tri- boli to robotnícke ubytovne prvorepublikovej strojárskej fabriky Union ... potom dve zbúrali a do tej poslednej nasťahovali " spoluobčanov " - chyba! ... Už vraj budú búrať i túto poslednú, lebo statika nepustí a je to vstupná brána do mesta ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- V.I.P člen
velmi pěkné fotky JoV a atti
přidám jednu z července
přidám jednu z července
-
- V.I.P člen
Moje labradorka už je skoro rok v psím nebi, zatím psíka nechci, je to asi nejvěrnější přítel, takže poměrně velká zahrada cca 2500 m2 už nemá svého strážce. Ovšem objevil se nový ostnatý kamarád , každý večer tluče čenichem na dveře od garáže, z umývací hadry položené na konvici si udělal pelech...............tak sem tam dostane nějakou tu granuli či piškot. Oly 14-150mm, ISO 3200, 1/13 sek. Přisvíceno levou rukou telefonem + stabilizace vínem .
-
- Významný člen
isaacu - Tie ledabolo obrazy sa mi páčia... ježka sme kedysi dovliekli ako deti domov... po prebdenej noci ho tatino vyhodil z domu
Tohoročný rakytník ... ešte sme nestihli zbierať...ani hrozno možno ked bude čas na zber tak už nebude čo zbierať ...
Tohoročný rakytník ... ešte sme nestihli zbierať...ani hrozno možno ked bude čas na zber tak už nebude čo zbierať ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Už jsem dlouho nic nedával, tak dnes přispěji několika kusy z ohni ště
a z hlubokého vesmíru
a z hlubokého vesmíru
Slušná apokalypsa. Práve mi hrá Gustav Holst - Mars. To si spolu sadlo ako riť na šerbel.
JoV díky. Reakce potěšila
To si dáváš hned z rána takové nálože?
Tu hudbu jsem neznal. Moc dobrý. I jiné planety.
Bohužel (pro mně), mnohem, mnohem lepší než ty moje fotky.
Kéž bych uměl obrazy hovořit tak, jak Holst muzikou .
Právě včera jsem poslouchal jiné pojetí vesmíru. Vangelisovo.
https://www.youtube.com/watch?v=byBZF9WfUnU
To si dáváš hned z rána takové nálože?
Tu hudbu jsem neznal. Moc dobrý. I jiné planety.
Bohužel (pro mně), mnohem, mnohem lepší než ty moje fotky.
Kéž bych uměl obrazy hovořit tak, jak Holst muzikou .
Právě včera jsem poslouchal jiné pojetí vesmíru. Vangelisovo.
https://www.youtube.com/watch?v=byBZF9WfUnU
Už tu dlouho nebyla pořádná kýčovka.
Tak tady ji máme
Tak tady ji máme
Hrozno je už minulosťou, ale vo vinohrade sa vždy dá niečo cvaknúť.
-
- V.I.P člen
Velmi hezké fotky atti, JoV a likelayk
přidám 2 z minulého týdne, ocitl jsem se s přáteli mimořádně v Turecku na 6 dní (po vlastní ose letecky z Vídně, bez cestovní kanceláře). Došlo i na památky atd., tedy za mě OK. Po nejen ekonomické stránce mě trochu spadla brada, byl jsem velmi příjemně překvapen. Žádný turistický resort, hodně nachozených km, kontakt s obyčejnými lidmi, ubytování, restaurace, veřejná doprava atd. Istanbul, Bursa a další. Díky současné situaci se zdržím dalších komentářů.
přidám 2 z minulého týdne, ocitl jsem se s přáteli mimořádně v Turecku na 6 dní (po vlastní ose letecky z Vídně, bez cestovní kanceláře). Došlo i na památky atd., tedy za mě OK. Po nejen ekonomické stránce mě trochu spadla brada, byl jsem velmi příjemně překvapen. Žádný turistický resort, hodně nachozených km, kontakt s obyčejnými lidmi, ubytování, restaurace, veřejná doprava atd. Istanbul, Bursa a další. Díky současné situaci se zdržím dalších komentářů.