Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
A Pavle, ta úschovna kol je na nádraží v Hranicích... 

Má oblíbená zastávka u křížku nad Mořkovem, v pozadí část hřebene
Veřovických vrchů...

Veřovických vrchů...

-
- V.I.P člen
Zajímavé a pěkné fotky s hafanem Aleši
, a panoráma s kolem
Aleši, i když jsem letos zvýšil svou pohybovou aktivitu o několik stovek procent, proti Tobě jsem v principu nesportovec
. Ale jdu na to postupně
. Tak přidám jednu židli na stromě.

Aleši, i když jsem letos zvýšil svou pohybovou aktivitu o několik stovek procent, proti Tobě jsem v principu nesportovec

Původně jsem chtěl dát něco jiného, ale připomněl jsi mi jednu moji starou fotku, už má skoro sedm let.
K ní se váže jedna "velmi zajímavá" historka
Jednou se z ničeho nic před našimi okny objevila na protilehlém břehu rybníka bílá plastová židle. Asi tak dva týdny tam stála, sama, opuštěná, za celou dobu jsem v ní neviděl nikoho sedět. Já jsem si taky do ní nezašel sednout.
Jednoho dne, těsně před úplnou tmou jsem si ji (když už si tam teda tak stojí) vyfotil.
(proto ta špatná kvalita).
Ráno už tam židle nebyla.
Konec historky.
Někdy, když si na to tak vzpomenu, přemýšlím, jestli třeba, kdybych ji vyfotil hned ten první den večer, jestli by tam na druhý den ještě byla či ne. Jestli tam čekala na to vyfocení a pak šla dál nebo tam byla za nějakým jiným účelem a její pobyt na místě měl jinou než pouze "portrétovací" příčinu

K ní se váže jedna "velmi zajímavá" historka
Jednou se z ničeho nic před našimi okny objevila na protilehlém břehu rybníka bílá plastová židle. Asi tak dva týdny tam stála, sama, opuštěná, za celou dobu jsem v ní neviděl nikoho sedět. Já jsem si taky do ní nezašel sednout.
Jednoho dne, těsně před úplnou tmou jsem si ji (když už si tam teda tak stojí) vyfotil.
(proto ta špatná kvalita).
Ráno už tam židle nebyla.
Konec historky.
Někdy, když si na to tak vzpomenu, přemýšlím, jestli třeba, kdybych ji vyfotil hned ten první den večer, jestli by tam na druhý den ještě byla či ne. Jestli tam čekala na to vyfocení a pak šla dál nebo tam byla za nějakým jiným účelem a její pobyt na místě měl jinou než pouze "portrétovací" příčinu

no mám zde krajinný detail(no spíše zahradní) . Kvete nám meruňka pilné včely se snží a vzhledem k tomu, že má mrznout, tak zase nebudem mít 

tak když krajinný detail, tak tady jeden je

Mimochodem, tu vlajku jsem spáchal skrz CZJ Biometar 2.8/120
Ať to tu nezaroste pavučinami...

-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:

Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Tak, tak, je tak trochu polomrtvo na těch "našich" PxF stránkách
Dám jednu, trochu barevně nepříliš ok fotku typu asymetrická symetrie
nebo taky symetrická asymetrie

Dám jednu, trochu barevně nepříliš ok fotku typu asymetrická symetrie
nebo taky symetrická asymetrie

Naposledy upravil(a) likelayk dne 01 dub 2022, 13:57, celkem upraveno 1 x.
-
- V.I.P člen

O čekání na jaro...
To chce klid a hlavu vzhůru, jaro přichází...

-
- V.I.P člen
Moc pěkné fotky od všech pánové, v BW i barvě
. Tož to jaro se trochu zaseklo
, včera jsem ještě absolvoval malé turistické kolečko, ale dnes jsem to vypustil. Tak ještě těch pár dní snad vydržíme
, přidám jednu s PX 100 mm 2,8 z minulé soboty. Pěkný víkend všem
.

Fajny detail Pavle, to je usušená trnka ?

-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
asymetria i pohľady do krajiny potešili ...
Sušená trnka ( alebo slivka ) tiež
Ja dám jednu divokú vodu ... keďže je jar a všetko sa topí, tak voda v nádrži neustále pribúda. Síce ju už tri týždne 24 hodín vkuse vypúšťajú, ale priehrada je full ... už sme hluchí ...

Sušená trnka ( alebo slivka ) tiež

Ja dám jednu divokú vodu ... keďže je jar a všetko sa topí, tak voda v nádrži neustále pribúda. Síce ju už tri týždne 24 hodín vkuse vypúšťajú, ale priehrada je full ... už sme hluchí ...

Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8