Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
Re: Krajinný detail
aldo- stupne šedi ano i tak še dá ...
Rišo - Sklárne sú ako šafrán... fungujú? u nás to poslali k vode a remeslo držia už len malí remeselníci. Brat robí stredovekú keramiku a uživiť sa tým nedá.
" Keď sa slnko zobudí "
Rišo - Sklárne sú ako šafrán... fungujú? u nás to poslali k vode a remeslo držia už len malí remeselníci. Brat robí stredovekú keramiku a uživiť sa tým nedá.
" Keď sa slnko zobudí "
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- Významný člen
Atti, pěkně jsi chytnul ranní slnko Sklárny fungují, před pár lety byly v krachu, ale koupil to nový majitel a ten to vede tvrdou kapitalistickou rukou a dnes to jsou asi největší sklárny v Evropě, většina skleniček IKEA, nebo skla do všech praček co vidíš v obchodě jsou ze Sázavy, plus dělají pro celý svět laboratorní sklo atd. Pán majitel se s tím moc nemaže, třeba koupí sklárnu v Německu, lidi propustí, lepší stroje odveze do sklárny v Sázavě, ostatní do sběru. Ale že by se tady běžní zaměstnanci topili v penězích, to se říct nedá... Stejně tak dostat od něj nějaký sponzoring je nadlidský úkol - jeho největší výdaj je 5 tis. Kč na dětský fotbalový turnaj, "mě" dává na běžecký půlmaraton vždycky tak 20 ks mini konviček, resp. to co se mu zrovna hromadí na skladě a to je asi vše co dělá pro město
EDIT: ...přidávám tedy sklárny ještě jednou
EDIT: ...přidávám tedy sklárny ještě jednou
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S
hombre: Zobuzene slnko s kačicami .
richard: Zajímavý příběh i fotka
richard: Zajímavý příběh i fotka
-
- Významný člen
Rišo- No to asi tak musí byť... podnikateľ musí byť škrob inak prerobí ... Iste je dôvod prečo podniká v ČR a nie v tom Nemecku... platy v tom isto nebudú hrať rolu... malú myslím
aldo- kačky i protivník Dona Quijote de la Mancha super
Ja zas kačky... všetko ostatné mi vždy uletí
aldo- kačky i protivník Dona Quijote de la Mancha super
Ja zas kačky... všetko ostatné mi vždy uletí
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
hombre: Fajna atmosféra od vody...
Od rybníka bez vody...
Od rybníka bez vody...
Do rybníku patří voda...
-
- Významný člen
Si vodná živel... pekná rybníková séria.
WooDoo v lese...
WooDoo v lese...
hombre: Vůůdůů s drevenů hubů...
Bol som na prechádzke v jednom parku a prekvapilo ma ako to tam ešte žilo.
Nie je na tieto "aktivity" už dosť vysoký dátum?
A na záver by som tomu dal názov "slimačie cesty sú nevyspitatelné". Škoda že sa mi na fotke nepodarilo celkom zachytiť lesk tých cestičiek:
Nie je na tieto "aktivity" už dosť vysoký dátum?
A na záver by som tomu dal názov "slimačie cesty sú nevyspitatelné". Škoda že sa mi na fotke nepodarilo celkom zachytiť lesk tých cestičiek:
Městské "vodopády"...
-
- V.I.P člen
Dlouho jsem byl mimo
toulavej: Tak já jsem mimo pořád z toho co se v tomto státě děje...
...vodu mají rádi kromě kachen i jiní živočichové...
...vodu mají rádi kromě kachen i jiní živočichové...