Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Asi ostravská z autobusu nebo vlaku a dřevorubec
Těžba štěrků nebo písků po západu slunce
Mucha na kvítku
S prací sem na tom stejně 
Už rok se chystám cvaknout trubky ve fabrice, snad už se konečně rozhoupu
Parkoviště

Těžba štěrků nebo písků po západu slunce

Mucha na kvítku

Už rok se chystám cvaknout trubky ve fabrice, snad už se konečně rozhoupu

Parkoviště

kp0: Ano, OV ze zadního sedadla v autě.
Stejšn na přírodním parkovišti...

Stejšn na přírodním parkovišti...

-
- Významný člen
Měsíc, Večernice (Venuše) a okolní zástavba 

Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S
Ukázka z čb negativu 6x9, sken za použití KP +85/1,4

Malé bezmenné pleso v Z. Tatrách. Zložené z dvoch snímok na šírku nad sebou. Trochu ma mrzia tie suché konáre dole, ale naozaj sa mi ich nechcelo kvôli snímke odpratávať.
Použitie polarizáku je asi zrejmé.

Použitie polarizáku je asi zrejmé.

Sken negativu...

To jsou nové filmy, nebo jsou historické z mrazáku? Znám pár šílenců co mají v mrazáku filmy místo prasete
. Docela hodně se to podobá těm starým pohlednicím nebo fotkám z "babiččina" alba.
Ale nevím jestli by se mi chtělo podstupovat celý proces
asi zůstanu u digitálu
Větve u plesa mi vůbec nevadí, patří tam, pokud to nemá být fotka do kalendáře, na kterou se dívám měsíc, pak bych větve neřešil.
Já bych ještě trochu víc potlačil odraz ve vodě, ale to je můj pohled...Nemuselo by to pak vypadat dobře.
Astrofoto
, příprava na perseidy?? Včera jak sem jel domů tak zapadala Venuše a hned nad ní byl Měsíc a bokem Tovačovská věž, ale měl sem v batohu jenom K3 s 15 nebo 21, tak to nestálo ani za zastavení.
Chodníková plevel

Větve u plesa mi vůbec nevadí, patří tam, pokud to nemá být fotka do kalendáře, na kterou se dívám měsíc, pak bych větve neřešil.

Astrofoto

Chodníková plevel

kp0: Chodníkové kvítí
.
Filmy jsou nové Ilford, v mrazáku je pouze maso atd.
. No právě ta provizornost na
"koleně" je opruz a to ještě nemůžu udělat zvětšeniny. A tak si právě též říkám, zda to má pro
mě nějaký význam fotit na film, když to jde jednodušeji dělat s pomocí jedniček a nul...
Apropó, nechce někdo koupit Texas Leicu a fotit na svitek 6x9...?
Na makro nemám oči ani objektiv. Tohoto jako prst velkého "čelorožce" jsem pořídil na 18/2 + brutální ořez...

Filmy jsou nové Ilford, v mrazáku je pouze maso atd.

"koleně" je opruz a to ještě nemůžu udělat zvětšeniny. A tak si právě též říkám, zda to má pro
mě nějaký význam fotit na film, když to jde jednodušeji dělat s pomocí jedniček a nul...

Apropó, nechce někdo koupit Texas Leicu a fotit na svitek 6x9...?

Na makro nemám oči ani objektiv. Tohoto jako prst velkého "čelorožce" jsem pořídil na 18/2 + brutální ořez...
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:

Dám jednu fotku z obce kde zastal čas, lebo mala byť zatopená... pomaly ožíva, ale niečo sa už zachrániť nepodarí...

Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
hombre: Tak to jsi mě potěšil s tím čb snímkem i motivem...
Hygiena platí pro každého i když se mu to nezamlouvá...

Hygiena platí pro každého i když se mu to nezamlouvá...

No, už su mokrý, jste spokojení?
Havoš nemá rád vodu?
Škodovka u rozpadajícího se domu
Těším se na fotky novou 300.
Taky historická technika, ale ještě sloužící.

Škodovka u rozpadajícího se domu

Taky historická technika, ale ještě sloužící.

-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:

Starú techniku mám rád... to sú Trambusy ( Škodovky ) ?
300 sa nekoná

Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
kp0: Žňová kavalerie...
Vypadá to, že mírová holubice je na sračky...

Vypadá to, že mírová holubice je na sračky...
Nevyhodnotila správně dopravní situaci ...
Ano, jsou to trambusy, sice už "modernější" verze, ale svážely obilí už před 30 léty, kdy začínal na kombajnu soused. A jak říkal, už tehdy si něco pamatovaly. A pak si zafilozofoval a řekl, že je hodně zvědavý na dobu, jak bude padesát let starý elektronáklaďák svážet obilí z pole.
Žňové ovoce

Ano, jsou to trambusy, sice už "modernější" verze, ale svážely obilí už před 30 léty, kdy začínal na kombajnu soused. A jak říkal, už tehdy si něco pamatovaly. A pak si zafilozofoval a řekl, že je hodně zvědavý na dobu, jak bude padesát let starý elektronáklaďák svážet obilí z pole.

Žňové ovoce