Pomoc s naceněním foto výbavy
Moderátor: Moderátoři
Pomoc s naceněním foto výbavy
Zdravim,
potřeboval bych pomoci s naceněním fotovýbavy, vše mimo záruku ve velmi dobrém stavu, preferoval bych prodej jako celek. Moc děkuju za pomoc.
PENTAX K-3 II 1826 cyklů závěrky
PENTAX očnice zvětšující 1,2x O-ME53
Pentax smc-DA 18-135mm f/3,5-5,6 WR
Pentax smc DA 50 mm F 1,8
Pentax smc DA 35 mm F2,4 AL
PENTAX AF-540FGZ II málo používaný
Stativ Velbon Sherpa 5370D
Hoya UV 62 mm HD
VFFOTO UV PS 52 mm
JJC sluneční clona univerzální LN-52S
VFFOTO UV PS 49 mm
JJC sluneční clona PH-SA49
SanDisk SecureDigital EXTREME HD Video 32GB SDHC 45 MB/s
Pentax FluCard O-FC1
APUTURE spoušť rádiová foto/blesk TrigMaster MXII-P pro Pentax - 2,4GHz
B-GRIP hand grip HS + B-Grip BH belt holster
fotoaparát bez popruhu
přidám ještě malou brašnu Kata
potřeboval bych pomoci s naceněním fotovýbavy, vše mimo záruku ve velmi dobrém stavu, preferoval bych prodej jako celek. Moc děkuju za pomoc.
PENTAX K-3 II 1826 cyklů závěrky
PENTAX očnice zvětšující 1,2x O-ME53
Pentax smc-DA 18-135mm f/3,5-5,6 WR
Pentax smc DA 50 mm F 1,8
Pentax smc DA 35 mm F2,4 AL
PENTAX AF-540FGZ II málo používaný
Stativ Velbon Sherpa 5370D
Hoya UV 62 mm HD
VFFOTO UV PS 52 mm
JJC sluneční clona univerzální LN-52S
VFFOTO UV PS 49 mm
JJC sluneční clona PH-SA49
SanDisk SecureDigital EXTREME HD Video 32GB SDHC 45 MB/s
Pentax FluCard O-FC1
APUTURE spoušť rádiová foto/blesk TrigMaster MXII-P pro Pentax - 2,4GHz
B-GRIP hand grip HS + B-Grip BH belt holster
fotoaparát bez popruhu
přidám ještě malou brašnu Kata
-
- V.I.P člen
Re: Pomoc s naceněním foto výbavy
Pro Michal.h :
Já nejsem cenový znalec použité (déle používané fototechniky), zkus využít sekci Bazar v tomto foru.
Se zřetelem na osobní dlouhodobé zkušenosti v jiných oblastech, bych ocenil zmíněnou výbavu takto :
- srovnání či porovnání cen na různých bazarových stránkách (Paladix, Aukro atd.)
- popř. jiný způsob :zásadní věci (aparát, obj. atd.) bych z pořizovacích cen snížil na cca 50 či 60%, drobné věci bych dal k sestavě jako bonus navíc zdarma.
Pozn. Pokud Tě nevedou k prodeji zásadní finanční či jiné závažné důvody, tak bych PX neprodával .
Já nejsem cenový znalec použité (déle používané fototechniky), zkus využít sekci Bazar v tomto foru.
Se zřetelem na osobní dlouhodobé zkušenosti v jiných oblastech, bych ocenil zmíněnou výbavu takto :
- srovnání či porovnání cen na různých bazarových stránkách (Paladix, Aukro atd.)
- popř. jiný způsob :zásadní věci (aparát, obj. atd.) bych z pořizovacích cen snížil na cca 50 či 60%, drobné věci bych dal k sestavě jako bonus navíc zdarma.
Pozn. Pokud Tě nevedou k prodeji zásadní finanční či jiné závažné důvody, tak bych PX neprodával .
27 tis. Kč
Pentax je mrtvý pro mainstream.
Pentax je mrtvý pro mainstream.
Za 27 všechno by mohl někdo vzít hned, není to špatná výbava za navrhovanou cenu. A nebyly by s tím žádné starosti kolem prodeje jednotlivých kusů.
K-3II je nová, skoro nejetá za 10-12 tisíc by si ji nějaký pentaxista se starší verzí mohl vzít hned. Možná by šla prodat i za 15, ale chvilku by to trvalo.
Objektivy jsou takový šedý průměr, ale za 10 by byly taky prodejné.
Blesk za 5-6 tisíc, jestli je nový by byla super nabídka.
A zbytek po nějaké stovce, pětistovce, tisícovce a jsi nad 30...
Taky bych si ji nechal, zbavil se balastu okolo a koupil si za něj poličku na foťák a objektivy .
Pokud by se prodávala výbava po částech pak bych bral zvětšující očnici . Možná blesk...ale mám od zirecka yongnuo 585 a za cenu kde je ztráta času přemýšlet nad originálem od Pentaxu.
K-3II je nová, skoro nejetá za 10-12 tisíc by si ji nějaký pentaxista se starší verzí mohl vzít hned. Možná by šla prodat i za 15, ale chvilku by to trvalo.
Objektivy jsou takový šedý průměr, ale za 10 by byly taky prodejné.
Blesk za 5-6 tisíc, jestli je nový by byla super nabídka.
A zbytek po nějaké stovce, pětistovce, tisícovce a jsi nad 30...
Taky bych si ji nechal, zbavil se balastu okolo a koupil si za něj poličku na foťák a objektivy .
Pokud by se prodávala výbava po částech pak bych bral zvětšující očnici . Možná blesk...ale mám od zirecka yongnuo 585 a za cenu kde je ztráta času přemýšlet nad originálem od Pentaxu.
K3II som predal pred nejakými 6rokmi za 700e a to som bol jediny čo to predaval na SK a trvalo to nejaku chviľu ... takže dnes tak 400e cca +- za tie skla dostaneš tak okolo 80e za kusa ak sa zadarí, aj ked tu DA50 a 35 majú už skoro všetci doma .... za blesk by sa ešte niečo dalo utržiť.... ostatne by som dal k objektivom resp. telo ako lakadlo či darček, skor sa to preda
Sony a7III + sony 55/1,8 + sony 28/2,0 + sony 16-35/4 + irix15/2,4
Něco konkrétního k cenám: na Paladixu je právě K3II + DA 16-50/2,8 za 19600,- Na Bazoši je K3 +50/1,8+35/2,4+seťák za 18.000,- (Zrovna není nabídka v bazarech velká). Myslím, že by se ceny mohly pohybovat někde v tomto pásmu:
PENTAX K-3 II 1826 cyklů závěrky – 9500,-
Pentax smc-DA 18-135mm f/3,5-5,6 WR – 6500,-
Pentax smc DA 50 mm F 1,8 – 1800,-
Pentax smc DA 35 mm F2,4 AL – 1800.-
PENTAX AF-540FGZ II málo používaný 8900,-
Stativ Velbon Sherpa 5370D – 1500.-
Zbytek bych rozdal ke zboží jako dárky za rychlé jednání (očnici a kartu k tělu; clony a filtry k objektivům atd.)
Nevím co je cílem akce, ale pokud to byl jiný systém, tak asi stativ a filtry, včetně holstru se dají použít i dále.
PENTAX K-3 II 1826 cyklů závěrky – 9500,-
Pentax smc-DA 18-135mm f/3,5-5,6 WR – 6500,-
Pentax smc DA 50 mm F 1,8 – 1800,-
Pentax smc DA 35 mm F2,4 AL – 1800.-
PENTAX AF-540FGZ II málo používaný 8900,-
Stativ Velbon Sherpa 5370D – 1500.-
Zbytek bych rozdal ke zboží jako dárky za rychlé jednání (očnici a kartu k tělu; clony a filtry k objektivům atd.)
Nevím co je cílem akce, ale pokud to byl jiný systém, tak asi stativ a filtry, včetně holstru se dají použít i dále.
XT3; XF 23; XF 56; XF 16-55; XF 50-140; Samy 8/2,8
http://www.foto-baburek.cz
http://www.foto-baburek.cz
Jaký je Michale tvůj důvod prodeje?
K-1: Px DA 10-17, Tam 17-35/2.8-4, Px DA 35/2.4, Px FA 50/1.4, Px DA 70/2.4, Tam 90/2.8, Px 135/2.8, Tam 70-200/2.8
https://adamkovi.com
https://adamkovi.com
Už dva a půl roku jsem se díky časovému vytížení k němu nedostal a přijde mi škoda, aby se mi doma na něj prášilo. Navíc mám dvě malý děti a k nim neni moc praktickej. Jak co se velikosti týče, tak i jakmile fotoaparát vyndam, tak jsou u mě a chtěj cvakat s tátou. Tak na děcka budu kupovat něco menšího.
A jinak všem děkuju za odezvu...