Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
sklizeno by bolo lepši na výšku. Viac oblohy, viac adidas.
marian: S tím naprosto a nekompromisně nesouhlasím, protože kukuřice
se vždy sklízí na celou šíři lánu, adi das, neadi das...
...běžníci, nohu v noze běžící...
se vždy sklízí na celou šíři lánu, adi das, neadi das...
...běžníci, nohu v noze běžící...
-
- V.I.P člen
hezká posklizňová aldo v BW , u nás na Velehradě minulý týden ještě kukuřice na poli za bazilikou byla nesklizená. Vody na poli pořád spousta, tak tam asi nechtějí vjet . Byl jsem tam v pátek, diametrálně jiné počasí od tohoto týdne, sice trochu větrno, ale mráčky, sluníčko. Zítra bych se tam chtěl na chvilku zastavit, snad to vyjde .
K tomu rybníku u Boskovic, byl jsem tam někdy v červenci či srpnu, krásné letní počasí.....a nikde nikdo. Teď v listopadu, mlha, zima atd. a lidí mraky . Pejskaři, běžec jeden za druhým, kolaři. Pochopitelně ty lidi v dnešní situaci chápu.... . Přidám jednu lesní z toho minulého pátku, zkouška Oly 25mm1,8 na 1,8 .
K tomu rybníku u Boskovic, byl jsem tam někdy v červenci či srpnu, krásné letní počasí.....a nikde nikdo. Teď v listopadu, mlha, zima atd. a lidí mraky . Pejskaři, běžec jeden za druhým, kolaři. Pochopitelně ty lidi v dnešní situaci chápu.... . Přidám jednu lesní z toho minulého pátku, zkouška Oly 25mm1,8 na 1,8 .
-
- V.I.P člen
Teď jsme se nějak potkali aldo při vkládání fotek , to nebudou ale běžníci, ale běžkyně, chraň mě bůh, abych použil ještě jeden podobný výraz, od slova běhat , pěkný záběr sportovkyň .
isaac: Velmi pěkně ti ta pětadvacítka maluje, jen co je pravda .
Máš pravdu v tom, že nyní je v přírodě abnormální koncentrace všelikýck člověků.
Už aby otevřeli zase obchody a obchodní centra, a lidstvo se vrátí do jejich útrob...
Nejsou to běžkyně, ale běžník a běžnice, přikládám důkaz v nekvalitní fotce. Ale také
možná by to mohly býti běženci rekreační...
Máš pravdu v tom, že nyní je v přírodě abnormální koncentrace všelikýck člověků.
Už aby otevřeli zase obchody a obchodní centra, a lidstvo se vrátí do jejich útrob...
Nejsou to běžkyně, ale běžník a běžnice, přikládám důkaz v nekvalitní fotce. Ale také
možná by to mohly býti běženci rekreační...
Běžnice? Běhounky? Poběhlice?
...myslím, že už bylo dost přeběhníků, záběhníků, útěkníků a jiných úprchníků...
Obec Hodslavice a v pozadí hřeben Veřovických vrchů...
Obec Hodslavice a v pozadí hřeben Veřovických vrchů...
ještě se mi velmi líbí pojem vzniknuvší na českém intelektuálním prostoru po otevření Angelou. M. vřelé náruče Evropy v roce 2015 - připrchlík
A souhlas, dosti bylo běhu, dám něco pevně zakořeněného
A souhlas, dosti bylo běhu, dám něco pevně zakořeněného
like: Zakořeněné nádory...
Část obce Straník, pohled od jihu...
Část obce Straník, pohled od jihu...
-
- V.I.P člen
Ne ne , to nejsou běhny ...
-
- V.I.P člen
Likelayk : zajimavý záběr na kmen, mě se tak trochu podobně vizuálně podařil přidusit před mnoha lety okrasný javorek na zahradě. Došel kamarád na víno, v péči o zahradu o hodně dál než já , já mu říkám, dívaj sa na tu sviňu, ku... mám ho tu deset roků a pořád neroste. Poradil mi mimo nepublikovatelných slov následující, výtáhni ty podpěrné tyčky, ustřihni ten hadr, co ho dusí okolo kmene, a do roka a do dne byl o metr vyšší, drží se pořád, jen ta malá boule mu zůstala .
aldo : krásné krajinky, zvláště ta poslední je jak obraz v BW, moc pěkné
toulavej54 : tak nám to myslí verbálně stejně , ale já to nenapsal .
Moje včerejší představy o focení na Velehradě zůstaly bohužel jen představami, dom jsem dojel asi před hodinou, tak jsem po 19.00 hod. poobědval jako slušný člověk a teď dopiju toho Myslivca , telefon jsem hodil do auta, doufám, že zmrzne , ludra mobilní .
Dovolím si přidat z 8.11. keř domácí, krásně se vybarvoval, set. obj. od Olyho 40-450mm.
aldo : krásné krajinky, zvláště ta poslední je jak obraz v BW, moc pěkné
toulavej54 : tak nám to myslí verbálně stejně , ale já to nenapsal .
Moje včerejší představy o focení na Velehradě zůstaly bohužel jen představami, dom jsem dojel asi před hodinou, tak jsem po 19.00 hod. poobědval jako slušný člověk a teď dopiju toho Myslivca , telefon jsem hodil do auta, doufám, že zmrzne , ludra mobilní .
Dovolím si přidat z 8.11. keř domácí, krásně se vybarvoval, set. obj. od Olyho 40-450mm.
isaac: Keříkový detail . Ty krajinky jsem cvakal s Čínským, laciným šmejdem 7artisans 35/1,2.
Je to příjemně malé a lehoučké sklíčko, celokovové s Fuji bajonetem a samozřejmě manuální...
Je to příjemně malé a lehoučké sklíčko, celokovové s Fuji bajonetem a samozřejmě manuální...
-
- V.I.P člen
Kdesi jsem slyšel , že se ženy dělí na dvě skupiny . Rychlé a pomalé . Běhny a coury .
Ale o tom já nic nevím a tak dám raději trochu podzimních barev
Ale o tom já nic nevím a tak dám raději trochu podzimních barev
Jelikož já nejsem barevník, tak sem šoupnu něco čb z rána od Odry...
Miluji to krásně "hnusné" počasí na focení. Po rozednění mrholilo, bylo ponuro, ticho, ani ptáče nepíplo.
Taková ta nostalgická, pozdně podzimní, spící krajina, stromoví už bez listí, voda v řece tiše plyne a v člověku
to vyvolává příjemnou, melancholickou náladu...
Miluji to krásně "hnusné" počasí na focení. Po rozednění mrholilo, bylo ponuro, ticho, ani ptáče nepíplo.
Taková ta nostalgická, pozdně podzimní, spící krajina, stromoví už bez listí, voda v řece tiše plyne a v člověku
to vyvolává příjemnou, melancholickou náladu...