smazané album
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: smazané album
Wolfi, zkus požádat Alf Hlavní Admin fora o pokus o obnovovení, snad to půjde
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takhle já se na to podíval, a já nemám zálohy každý den. Musel bych nahrát zálohu z pondělka, ale to bychom přišli o všechny soukromé zprávy, o všechny fotky, komentáře, hodnocení a o všechny příspěvky ve foru atd.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Není to o smazaném albu, ale nechci zakládat nové vlákno a mám dotaz na Alfa
Od včerejška se mi děje toto - otevřu PF stránky a asi tak po 3 vteřinách titulní strana skočí až dolů a objeví se bílé okno s nápisem:
Váš požadavek nelze zpracovat
Při zpracovávání požadavku došlo k chybě. Snažíme se ji co nejrychleji odstranit.
je možno přerolovat nahoru a prohlížet, o to nic. Ale děje se mi to při každém načítání. A teď, když jsem hledal do jakého vlákna tento dotaz napsat, tak se to dělo i při otevření každé v pořadí další stránky.
Nevím jestli se to děje jenom mi. Jaksi zásadně to nevadí, ale je to nepříjemné
Od včerejška se mi děje toto - otevřu PF stránky a asi tak po 3 vteřinách titulní strana skočí až dolů a objeví se bílé okno s nápisem:
Váš požadavek nelze zpracovat
Při zpracovávání požadavku došlo k chybě. Snažíme se ji co nejrychleji odstranit.
je možno přerolovat nahoru a prohlížet, o to nic. Ale děje se mi to při každém načítání. A teď, když jsem hledal do jakého vlákna tento dotaz napsat, tak se to dělo i při otevření každé v pořadí další stránky.
Nevím jestli se to děje jenom mi. Jaksi zásadně to nevadí, ale je to nepříjemné
aj mne, nejaký problém s linkom na fukbúk asi