Vlastní fotky
Moderátor: Moderátoři
Vlastní fotky
Ahoj. Čekal jsem, že po kliknutí na vlastní profil budu moci zobrazit všechny své fotky. Ono ne. Lze to nějak jinak?
Re: Vlastní fotky
Ahoj, taky mi to chybí, ale spíše z důvodu mrknout se na galerku kohokoli...
Musíš se prostě proklikat...
Musíš se prostě proklikat...
Funguje to v Galerii. Otevres si neci fotku a tam kliknes na jeho jmeno a das zobrazit posledni nahrane fotky ... Svoje fotky pak vidis pri prihlaseni v menu v Galerii ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
V menu v galerii vidim Nejnovější obrázky, Nejnovější komenty, Náhodné obrázky. Svoje fotky ne (pokud není některá mezi Nejnovějšími)
-
- Významný člen
Další cesta je u jakékoliv své fotky kliknout na svoje jméno a objeví se panel, kde vlevo máš poslední fotku a pokud na ni klikneš objeví se všechny tvoje fotky a tohle si můžeš uložit v prohlížeči do oblíbených.
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S
Ja použijem vyhľadávanie v galérii, zakliknem a napíše meno vlastníka.
Díky!
Aspoň že takhle...
Dobrý světlo!
Aspoň že takhle...
Dobrý světlo!
-
- Moderátor
Mně to funguje. Pokud jsem přihlášen, kliknu nahoře na Galerie
dále kliknu na moje galerie
a vidím svoje obrázky včetně komentářů
dále kliknu na moje galerie
a vidím svoje obrázky včetně komentářů
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
hmm, já když kliknu na "Moje galerie" tak se jen dočtu, že tam není žádný obrázek
Já mám to samé , po kliku na "Moje galerie" nic
, asi by bylo fajn , aby to fongovalo všem , neb mě to tam logicky směruje, kliknu a vidím . Nicméně se dokážu také proklikat=najít si fotky své i kolegů zde na Pentaxfriends.
Naposledy upravil(a) elpí dne 28 kvě 2020, 09:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já umím najít své fotky a vlastně i kohokoliv jiného. Jdu na to takhle: najedu do galerie a ťuknu na vyhledávání, do políčka zadám jméno - přezdívku a dole zaškrtnu dle jména vlastníka a dám vyhledat. Toť vše.
Ve firefoxu mi to normálně funguje. Zkuste si promazat cache v prohlížeči. Občas to vyřeší spoustu problémů.
Ono asi zalezi, jestli fotky nahravas do tvych alb, nebo to davas do tech predpripravenych ...
Vyhledavani ale funguje pro vsechny pripady ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
To je pravda, co není v albech, tak se hledá dost blbě. To bude nejspíš ten problém.