Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
A ode mne jírovec maďal
to toulavej - doufám, že se nezadubíš, když napíšu, že u asimova si tím dubem nejsem moc jistý
to toulavej - doufám, že se nezadubíš, když napíšu, že u asimova si tím dubem nejsem moc jistý
Já mám listí jen na stromech v pozadí...
V sobotu odpoledne bylo hezky a téměř nefoukalo, tak i Jizera byla jak zrcadlo (skoro)
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky od všech , dovolím si přidat ještě jednu listnatou, focenou dírou v listu javoru doma na zahradě, Oly E-M10 I., Sigma 19 mm, 2,8
-
- V.I.P člen
Dnešní krátké zastavení s Olym E-M1 a M.75-300mm F4.8-6.7 II, už ta zima začíná - 2 st., ale jinak hezky
Krajinný detail - na plátne - pustil som sa do techniky starých majstrov.
- mŕtvá vrtsva pozadie a listy a ešte nedokončená monochromatická vrstva
po dokončení tejto vrstvy, svetlo, tiene, detaily a po zaschnutí budú nasledovať prekrývané farebné vrstvy.
Jak v Ps iba opačne.
- mŕtvá vrtsva pozadie a listy a ešte nedokončená monochromatická vrstva
po dokončení tejto vrstvy, svetlo, tiene, detaily a po zaschnutí budú nasledovať prekrývané farebné vrstvy.
Jak v Ps iba opačne.
...kuchyňský detail...
-
- V.I.P člen
Koule z mostu
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky od všech:
Pro Dušana: protože takové obrázky mám rád, tak jsem svého času koupil v galerii v Telči (pan Wimmer) spoustu obrázků p. Rumla (neplést si ho s politikem), dělal krásné napodobeniny (stylově), já tomu říkám jako laik holandských obrazů
Pro aldu: není toho pro jednoho moc?
Pro toulavej 54: pěkná koule i s trávou z kamene
Já přidám fotku ničitele mé pergoly, s jedním jsem si účet srovnal už před lety (tureckou vzduchovkou s max. povolenou ráží na poctivých 30 m jednou ranou, to mávání křídel ve 3 hod ráno jsme mu toleroval 3 roky, ale můj tehdejší pes ho měl asi rád, tak muselo dojít k řešení. Večer byl ale velmi chutný .
Pro Dušana: protože takové obrázky mám rád, tak jsem svého času koupil v galerii v Telči (pan Wimmer) spoustu obrázků p. Rumla (neplést si ho s politikem), dělal krásné napodobeniny (stylově), já tomu říkám jako laik holandských obrazů
Pro aldu: není toho pro jednoho moc?
Pro toulavej 54: pěkná koule i s trávou z kamene
Já přidám fotku ničitele mé pergoly, s jedním jsem si účet srovnal už před lety (tureckou vzduchovkou s max. povolenou ráží na poctivých 30 m jednou ranou, to mávání křídel ve 3 hod ráno jsme mu toleroval 3 roky, ale můj tehdejší pes ho měl asi rád, tak muselo dojít k řešení. Večer byl ale velmi chutný .
Zkusím po dlouhé době něco přihodit: houbičky s čepicí
K5ii + DA 16-85, DA 55-300, A 135, FA 77 Ltd a občas DA 12-24, 21 Ltd
https://www.flickr.com/photos/premek-b/
https://www.flickr.com/photos/premek-b/
isaac: Pro jednoho ano, pro šest k beefsteaku akorát .
Blíží se doba, kdy budu s bažantem mezi nohama spávat, ale na focení to nebude...
Blíží se doba, kdy budu s bažantem mezi nohama spávat, ale na focení to nebude...
-
- V.I.P člen
Jeden šutr z Jizerek ...
Už to dozrieva napriek tomu, že je zima.
- Alda ešte tvoj klobúk mu nasaď.
- Toulavej ozaj sa túlaš po prírode. šuter pekný. Čo ti aj závidím. Ja by som sa chcel s foťákom potúlať, navštíviť znova Adršpašské skály bolo tam nádherne.
- isaacasimov ďakujem za typ, ale nenašiel som na webe jeho diela .
- Alda ešte tvoj klobúk mu nasaď.
- Toulavej ozaj sa túlaš po prírode. šuter pekný. Čo ti aj závidím. Ja by som sa chcel s foťákom potúlať, navštíviť znova Adršpašské skály bolo tam nádherne.
- isaacasimov ďakujem za typ, ale nenašiel som na webe jeho diela .
Toulavej: Šutr
Dušan: Pěkně ti to ovoce zraje
JoV: Ještěrka
No a já halúzku...
Dušan: Pěkně ti to ovoce zraje
JoV: Ještěrka
No a já halúzku...