Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Dušan, tvoje krajinka se mi líbí, hlavně ten člun ve vodopádu... .
Outdoorové oblečení jsem už pověsil do skříně a po krajině naozaj behám v kostelnom,
bo keby ma jeblo, tak ať ma možu hned jebnuť do truhly...
Jov: Pěkná bedla připomínající ztopořený pyj...
Outdoorové oblečení jsem už pověsil do skříně a po krajině naozaj behám v kostelnom,
bo keby ma jeblo, tak ať ma možu hned jebnuť do truhly...
Jov: Pěkná bedla připomínající ztopořený pyj...
-
- V.I.P člen
Pěkné chlapi, Praha, olej, bedla i ta truhla , ale ať to nevzbudí reakci (viz pár stránek dozadu), přidám jednu veverku před cca 14 dny v barvě (více než poloviční ořez z malého Olyho při ISO 1000).
alda čierny humor na to auto máme ešte čas. A to vo vode nieje čln ale veľryba proti prúdu .... tých abstraktných tvarov sa mi často podarí natrieť ani neviem ako vzniknú dakedy.
isaacasimov moja sesternica z Čiech. Ináč na vojne ma tak volali bo češi nevedeli vysloviť "vur"
isaacasimov moja sesternica z Čiech. Ináč na vojne ma tak volali bo češi nevedeli vysloviť "vur"
Tak jo, raději něco z jiného ranku...
isaac: veverka obědvající
isaac: veverka obědvající
-
- V.I.P člen
Obrázek z hluboké minulosti
obrázok z nedávnej zimy v Litve.
-
- V.I.P člen
Pěkné to máte kluci, alda to dal trochu z poza stromu, tak já dám taky jednu z úkrytu , ke to K-II z 20.9. t.r. pod jedním poutním místem. Byl jsem tam dřív než tato mládež, říkám jim, já tu tak trochu cvakám, nevadí Vám to, že.....jasně, klidně foťte. Tož taková šmírácká z parkoviště na dálku , ale v podstatě je to krajinný detail ne?
Potom jsem zamáčkl slzu, proklel čas a raději rychle odjel, neboť šlo do tuhého....
Potom jsem zamáčkl slzu, proklel čas a raději rychle odjel, neboť šlo do tuhého....
-
- V.I.P člen
Taky šmidra
Pěkně šmírujete chlapci...
Dušan: Pro mě velmi nevšední snímek. Vypadá to jako dvojexpozice, místo oblohy
vidím totiž nějakou zeď (múr)...
...stíhači na start...
Dušan: Pro mě velmi nevšední snímek. Vypadá to jako dvojexpozice, místo oblohy
vidím totiž nějakou zeď (múr)...
...stíhači na start...
-
- V.I.P člen
Pro toulavej 54: doufám, že to není letošní sněhová , u nás v UH je díky bohu pořád 10 - 14 st. C.
Pro alda: mám pocit, že jsem tuto 15 viděl v Příboru, nádherné éro, když jsem ještě modelařil, tak jsem jich postavil asi 10 ks, ještě si je pamatuji jako kluk, když létaly. Švagr dělal na ZVS tuším, že v Žatci technika letounu (excelentní letecký strojař).
Já se dovolím přidat jednou fotkou z minulé neděle ze zámku v Buchlovicích. Je K-5II a Sigmou18-250mm Macro.
Pro alda: mám pocit, že jsem tuto 15 viděl v Příboru, nádherné éro, když jsem ještě modelařil, tak jsem jich postavil asi 10 ks, ještě si je pamatuji jako kluk, když létaly. Švagr dělal na ZVS tuším, že v Žatci technika letounu (excelentní letecký strojař).
Já se dovolím přidat jednou fotkou z minulé neděle ze zámku v Buchlovicích. Je K-5II a Sigmou18-250mm Macro.
chcem leto
-
- V.I.P člen
hezký pohled Dušane, léto může být, ale max do 25 st., osobně mám nejraději jaro a podzim
Dovolím si přidat dnešní malou Fuji X30 z Velehradu, dnes už bylo chladno +- 4 st., studený vítr, ale nádherné světlo
Dovolím si přidat dnešní malou Fuji X30 z Velehradu, dnes už bylo chladno +- 4 st., studený vítr, ale nádherné světlo
isaac: Ano, Mig je v Příboře...
-
- V.I.P člen
pro alda: zajímavý pohled , dovolím si přidat ještě jednu listnatou malou Fuji X30 do protisvětla
-
- V.I.P člen
Když vy duby , tak já buk