FOTKY pro FOTOGRAFY

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 16 bře 2007, 11:00

Ne prekladat to nemusis :-) to jen tomu mozku trva dyl nez to zpracuje, on je posledni dobou naprogramovany na neco jineho :-)
To muze byt docela zajimave setkat se z nekym kdo takhle nejak mluvi ;-)

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

doplněk

Příspěvek od jir_ist » 17 bře 2007, 06:34

Vymazáno autorem. Text byl obsahem nepřiměřený WEB stránkám určeným příznivcům fotoaparátu jako hobby.
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 10 zář 2007, 04:23, celkem upraveno 1 x.
jir_ist

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 21 bře 2007, 16:50

Jirko co rikas na tento clanek?
http://www.paladix.cz/clanky/o-jedne-fo ... ychli.html

Sice tam neni receno nic zasadne noveho, ale jako uvaha dobre, ne? ;-)

cikorsky
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cikorsky » 21 bře 2007, 19:41

Ten náš jiřík, ten má zase pravdu...

Po delší dobe jsme se zase začetl do tohoto fora (jak jsem slibil) - maje v umyslu se opet neco kloudného dozvedet... a musim vás tu všechny pochválit, že se tak přijemne starate o rozvoj nás "cvakalu" :)

Diky temhle komentařum a temhle Jiříkovým esejím se už ted daleko vice zamyšlím nad vetšinou fotek, které tu i jinde vidím. Nemám ješte všechny zkusenosti videt tem obrázkum pod sukni, ale sem tam už možná zahlédnu nejaké to kolínko s podkolenkou... je mi jasné, že to bude ješte chvilku trvat, než se dostanu výš - né uplne, na to treba ani nemám - ale alespoň na stehýnko - abych jim pohlédl a rozumnel - no, z tohodle přirovnání se mi težko vymotává... tak tedy:
Je určite dobré, že diky temhle fotkám a komentařum už se na všechny fotky divam trochu jinak a v každé se snažím videt neco dobrého, něco proč byla a fotka udelána, jak byla myšlena... otvírám oči a už nehážu fotky za hlavu, jako dřív...

tož jen tak dále chlapci....
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4

https://www.webovica.sk

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 22 bře 2007, 01:38

Vymazáno autorem. Text byl obsahem nepřiměřený WEB stránkám určeným příznivcům fotoaparátu jako hobby.
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 10 zář 2007, 04:25, celkem upraveno 1 x.
jir_ist

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 22 bře 2007, 09:34

Jo, ja sem psal, ze tam neni celkem nic noveho... ta veta cos citoval mne taky zarazila, ale pak sem si rekl ze to asi myslel ze srandy a chtel tam trochu zavtipkovat.... nebo myslis ze to myslel opravdu vazne..?!? To se mne nezda, mozna sem naivni... ale tohle by nerekl ani nas Jara a ten by na to mel narok :-D
Ted du pracovat, ale jestli dovolis tak si tvoje cteni na nedeli prectu uz dnes vecer ;-)

cikorsky
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cikorsky » 22 bře 2007, 20:32

Dneska jsem Jiřiku zkoušel na jedne vystave (stavebnické) to tvoje secret focení - a musim rict, ze to je opravdu fuška a nejde to proste jen tak nekam stoupnout a nejak to cvaknout... takže nacvakano mam dost, ale nevim, jeslti tam jsou i nejake fotky :D
chtel jsme taky zkusi fotit nejak lidi, abych si to ošahal - no ale pak me na spatecni ceste stejne učaroval ten pohled do okna - ve vlaku - ve kterem se odrazelo protejší okno - takže jsem nakonec fotil tak zarputile, až mi došla baterka - ten človek co sedel naproti si musel myslet, že jsme pošuk...
ale alespon mi cesta rychle ubehla a kdyby z toho byla alespon jedna dobrá fotka (nemusi pršet, stačí když kape...) tak to stalo za to...

Cikrosky
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4

https://www.webovica.sk

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 22 bře 2007, 21:39

cikorsky, ty fotky z vlaku jsou nádherný !!! a to focení lidí, to se zdá fuška napoprvé, že kontroluješ moc věcí a "zmatkuješ", z toho se časem stane rutina, budeš to dělat "levou rukou"...... jirka

PS. Jak jsem zmínil to ECM, to je vydavatelství teď CD moc dobrý muziky, a má konzistentně nejkrásnější obaly. Dělala je tam léta Barbara Vojířová (Wojirsch), asi Češka původem, proto asi toho Jedličku preferovala... teď vydávají i fotografické knihy, Jedlička tam má 4 či 5 knižek... nicméně každý by se měl na jejich WEB a ty obaly podívat, většinou používají fotku, aby se zbavil strachu dělat "jinou" fotku a pustil se do toho, konečně.... :-)
jir_ist

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“