Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Rozkaz šéfe, budem komentovat. A začnu u sebe, u poslední fotky je zaostřeno až za čoklíka,
což mě až tak moc nevadí a u té předposlední s železničním kilometrovníkem, jsem měl trošku
posunout objektivem dolů, aby tam bylo toho patníku více...
což mě až tak moc nevadí a u té předposlední s železničním kilometrovníkem, jsem měl trošku
posunout objektivem dolů, aby tam bylo toho patníku více...
Jsem tu dlouho nebyl.
Alda - ta lavička s listím primárně, ale sekundárně ještě víc rozesmutňuje to víčko, jako pozůstalost po nějaké bujarosti, která skončila a už nikdy, nikdy se nezopakuje. aktéři se rozešli, na místo se snesl podzim...
- u psa čert vem ostrost, ale bych ubral shora ty baráky, rozptylujou
- s patníkem souhlas a ještě bych ho švenkul trochu víc vpravo, ten zlatý řez bývá sviňa
a teď moje - nečekaný název:-) - "Zapomenutý"
nechali jsme po workshopu v křoví stojan na reflektor
Alda - ta lavička s listím primárně, ale sekundárně ještě víc rozesmutňuje to víčko, jako pozůstalost po nějaké bujarosti, která skončila a už nikdy, nikdy se nezopakuje. aktéři se rozešli, na místo se snesl podzim...
- u psa čert vem ostrost, ale bych ubral shora ty baráky, rozptylujou
- s patníkem souhlas a ještě bych ho švenkul trochu víc vpravo, ten zlatý řez bývá sviňa
a teď moje - nečekaný název:-) - "Zapomenutý"
nechali jsme po workshopu v křoví stojan na reflektor
likelayk: U toho psa jsem to zkusil bez těch domů nahoře, ale není to ono, musí tam být, dávají
tomu prostor. Z patníkem souhlasím, jen dodávám, že pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala...
A k tvému "Zapomenutému", já bych to vzal na šířku a více zblízka, aby ta trubka začínala někde pod tou rýhou na ní...
tomu prostor. Z patníkem souhlasím, jen dodávám, že pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala...
A k tvému "Zapomenutému", já bych to vzal na šířku a více zblízka, aby ta trubka začínala někde pod tou rýhou na ní...
Sekera a gatě...
Hezké čb,příroda čaruje.
Něco veselejšího-Věčný koloběh.
Něco veselejšího-Věčný koloběh.
Pentax K-5lls, Pentax 16-45/4, Pentax 35/2.8 Limited, Pentax F 50/1.7, Tamron 70-200/2.8
Jindras: Zlomená haluz vypadá nebezpečně a lišejník tomu dodal ten správný šmrnc...
Z bláta do sněhu...
Z bláta do sněhu...
alda: u toho "Z" to byla věc bez přemýšlení. Prostě jsem to uviděl vertikálně a tak jsem to tak střelil. Neříkám (a ani si nemyslím ), že ta fotka je veledílo, ale je mi příjemnější, když něco tak nějak prostě přijde shora, kouknu a cvaknu, než abych příliš přemýšlel. Pak to často bývá překombinované. Ale až budu doma, tak jenom ze zvědavosti to říznu dle Tvého návrhu a podumám.
ad patník - souhlas
sekera a gatě pobavily - název výrazný, úderný, řízný a rázný
ad patník - souhlas
sekera a gatě pobavily - název výrazný, úderný, řízný a rázný
likelayk: Já to mám podobně, když se někde venku potuluji s foťákem a "něco" sa mi zalíbí,
tak také o tom moc nedumám a cvaknu to. A přitom to mám každý týden ve škole od lektora
"na talířu", přemýšlejte o kompozici, zvažte si pořádně co a jak vyfotíte, ještě před tím, než to
zmáčknete - fotka musí být hotová v hlavě dříve, než se stiskne spoušť...
Tož tak, někdo to má na háku a někdo na šňůře...
tak také o tom moc nedumám a cvaknu to. A přitom to mám každý týden ve škole od lektora
"na talířu", přemýšlejte o kompozici, zvažte si pořádně co a jak vyfotíte, ještě před tím, než to
zmáčknete - fotka musí být hotová v hlavě dříve, než se stiskne spoušť...
Tož tak, někdo to má na háku a někdo na šňůře...
Něco harampádí...
Prádlo dobré,hlavně se mi líbí ty kolíčky. A harampádí? Položit foťák a uklidit !!
....nějak i to už chybí...
....nějak i to už chybí...
Pentax K-5lls, Pentax 16-45/4, Pentax 35/2.8 Limited, Pentax F 50/1.7, Tamron 70-200/2.8
Jindras: lákavá upoutávka na jaro, nebo už léto...?
Aldo- parádní fotka !!
To bylo před čtrnácti dny na Čertových skalách - Lidečko. Bylo teplo a slunečno a už sa vesele lezlo...
Nějaká dubová sušina...