FOTKY pro FOTOGRAFY

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

FOTKY pro FOTOGRAFY

Příspěvek od jir_ist » 15 bře 2007, 06:25

Vymazáno autorem. Text byl obsahem nepřiměřený WEB stránkám určeným příznivcům fotoaparátu jako hobby.
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 10 zář 2007, 04:21, celkem upraveno 2 x.
jir_ist

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 15 bře 2007, 07:04

... musím se zasmát... u vás je 6 hod. ráno a na WEB jsou dva Petrové (Petr a peter_01) když to dávám na vlákno. Jako když ranní ptáčata čekají u novinového nakladatelství "Ranních zpráv", aby si jako první mohli přečíst nejnovější zprávy.... Ne, nečekejte ode mne že každé ráno bude něco nového :-), berte to jako nepravidelný občasník :-)
Říkám si, první čtenáři = první kritikové, upozorní na chyby v textu a myšlení, ale ... i když ze statistiky je vidět, že to četli, ani nepípnou, mlčí tu na mně jak zařezaní ... člověk si pak říká jestli je naštval či co, jestli to raději hned nevymaže ať nejsou problémy ... :-) znáte to: "ta nejistota", jako kyselina :-)
jir_ist

peter_01
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od peter_01 » 15 bře 2007, 08:08

Jirko,plně souhlasím že absence komentů je škoda,ale z cca dvaceti aktivních lidí na téhle web stránce holt nemusí být aktuálně nikdo koho snímek osloví.Sám se spíše držím zpět a k tématu mluvím jen s jistotou že to nebude řeč o koze,když ostatní mluví o voze.Tvé komunikační fotky jsou pro mne nové,z vycházek s foťákem nosím mnoho příběhů zašifrovaných do nálady snímku a zkouším se učit taky oddělení cvaku od fotky,což u líbivých snímků je snažší.

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 15 bře 2007, 08:21

Petře, tj. peter_01 ale i dopředu pro Petr, snad je jasné, že mi nejsi za nic zodpovědný, že se musíš omlouvat že ... atd. Za tu dobu z tvých fotek a komentářů jsem si o tobě udělal obrázek (jako o pár dalších) a vím, co od tebe mohu očekávat za fotky, reakce a komentáře, teda alespoň myslím že vím. Už od mého první "pozdravu" pro tebe vím, že spíš mlčíš, ale že mlčíš s "dobrým úmyslem" :-)
Touhle poznámkou o "ranním vydání" jsem samozřejmě nekritizoval vás Petry, to je spíš takový úsměvný "uvolňovací text" pro čtenáře a hlavně pro mně. Po té fušce (šlo to hned po napsání na WEB) jsem byl jako tlakový hrnec a poznámka je takový pojistný ventil, uvolnění nadbytečného tlaku. Snad si rozumíme a věřím, že si i dál budeme rozumět .... jirka
jir_ist

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 15 bře 2007, 10:17

Jiriku, tak sem si ted precetl "dnesni ranni vydani" od naseho staleho dopisovatele, a protoze ted nemam moc casu a ani bych to neumel okecavat tak snad bude stacit kdyz napisu:
well done my pentaxfriend,
you are our pentaxfriend..

:-) :-)
Neco takoveho je tu potreba a nenech se pliiiiis odradit mensim zajmem tech 163 zde zaregistrovanych uzivatelu, ve skutecnosti je jich tu zatim jen asi tak max. 10 a tomu odpovida i ta mensi "reaktivita" :-) a pokud je VAS tu vic tak mne tu klidne ukamenujte, aspon uvidime ze tu jste, a jirkovi to doda dalsi staavu ;-)
Takze jak tady rikaji "it's smashing" :-)

PS: koukam ze se ti zalibilo slovo "cockopis" :-)

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 15 bře 2007, 12:29

Cimrmanek, ty mně prostě utáhneš i na vařený nudli :-) Mám pro tebe slabost a tak si nechám od tebe natírat bolístky tím tvým balzámem. A ty zase víš, že lidi dovedou kousnout, tak to děláš dopředu ... :-) A znovu se nadechnu a zase ze sebe vysypu to, o čem si myslím že se nikde nedočteš, ten "jiný" úhel pohledu na fotografii ... a tak bude asi do skonání věkův !
Díky moc za "duchovní" podporu ¨:-) .......... jirka
PS. a že jsi složil ty dva verše v absolutním rýmu, to je na Nobelovu cenu, konečně to někdo dokázal (snad kromě Mistra) :-)
jir_ist

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 15 bře 2007, 14:24

:-) prece vim co potrebujes ne... ;-) To je empatie, vzdycky si predstavim sebe na tvem miste a pak uz to jde samo.
jj ty verse byly cilene, sem vedel ze se na ne "chytnes".... treba sem takovej Mistruv "naahradniik" :-D ;-)
a jsou i jednoduche, jak by si to Mistr pral, aby byly i pro nas s/prostee vrstvy ku*va... :-)

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 16 bře 2007, 05:03

Kšaf, jež psaním nyní zvou, pánu urozenému Cimrmánkovi, kterýžto život harcovní vede a tu ve zrádném Albionu či ondy v městě Niklospurku, které my dle bohemáře Mikulovem zoveme, příbytek svůj nachází, od člověka prostého Jirkou zvaného, tu pod přízviskem jir_ist se skrývajíc, z města Melbourne, které v Nových zemích pohanských ještě, se nachází.
Kterak křaltovní jest znáti, že byvše postižen nepřízní osudu a hordami nepřátelův zrádných s úmysly záludnými, ty pane Cimrmánku bystře zdaleka přibyvše mečem svým dvouručním po boku mém se postavíš a do zlovůlníkův těch bíti budeš ku obraně mé. A by oudové moji ran sečných utržili, že milosrdenství tvého se mi dostane a jako požehnaný markytán hojivých obvazů s balzámem přiložíš. Kterak libé jest v čase chmur a nebezpečenstvích různých, která svět tento v cestu přímou poličuje, fortuna člověka mravů ušlechtilých a spolehlivosti jisté, kterýžto přednosti ty řečí latinskou jmenuje empatií, poznati mi uráčila.
Urozený pán Cimrmánek nechť za zlé mi nepřipočítá, že kšaft tento ve verších absolutních, jak Mistr všech mistrův přikazovati ráčil, sesumírován umně není, neb v oukrají tomto pohanském lidu rasy promíšené se disputace akademické o Mistra našeho učení nevedou, ba takořka zapoment jest.
Dáno v den páteční (v jazyku vojův kmene Britonského řečeného Friday) o svátku Elena/Herbert (ač svatými církví svatou katolickou prohlášeni nebyli v soupisu dnův, kalendářem nyní zvaným, na den tento připadli) léta Páně požehnaného dvoutisícíhosedmého.
S ponížeností a z nízkosti stavu neurozeného, poddaný Její Výsosti Alžběty řečené Druhé, královny to krajův Albionu přináležejících
Jirka, tuto jako jir_ist ve známosti obecné jest, rukou vlastní
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 25 bře 2007, 01:08, celkem upraveno 2 x.
jir_ist

Petr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Petr » 16 bře 2007, 06:43

jir_ist píše:Petře, tj. peter_01 ale i dopředu pro Petr, snad je jasné, že mi nejsi za nic zodpovědný, že se musíš omlouvat že ... atd. Za tu dobu z tvých fotek a komentářů jsem si o tobě udělal obrázek (jako o pár dalších) a vím, co od tebe mohu očekávat za fotky, reakce a komentáře, teda alespoň myslím že vím. Už od mého první "pozdravu" pro tebe vím, že spíš mlčíš, ale že mlčíš s "dobrým úmyslem" :-)
Touhle poznámkou o "ranním vydání" jsem samozřejmě nekritizoval vás Petry, to je spíš takový úsměvný "uvolňovací text" pro čtenáře a hlavně pro mně. Po té fušce (šlo to hned po napsání na WEB) jsem byl jako tlakový hrnec a poznámka je takový pojistný ventil, uvolnění nadbytečného tlaku. Snad si rozumíme a věřím, že si i dál budeme rozumět .... jirka
Ahoj Jiří. Pojednání jsem přečetla až dnes.
Je to jak říkáš, spíše mlčím a vnímám. Spíše sedím v koutě, a pozoruju svět kolem sebe. Až v případě, že mám opravdu co říct, tak se ozvu. Znovu musím obdivovat tvou vnímavost pro cokoliv co se děje okolo tebe. Odhad mé osoby je zcela přesný. Docela se tě začínám bát :lol:
A bohužel musím jít vykonávat nějakou činnost, bohužel jsem v robotě... :cry: Takže zatím....

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 16 bře 2007, 06:58

Panu Petrovi, pozdravení posílaje, ubezpečení svá překládám, že jsa v umění alchymistův a dušezpytcův hrubě vzdělán, vázán jsa přísežně Pánu Všehomíra, dovedností těchto zneužití se tuto odříkám a jen ku prospěchu pospolitosti vezdejší užít jich ouradkem zamýšlím !
jir_ist

Petr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Petr » 16 bře 2007, 09:33

Jirko, musel jsem si to přečíst 3krát :D :D :D Nakonec jsem porozuměl.

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 16 bře 2007, 09:38

Jakže pane Petře, jazyk předkův našich dřevních už tebou zapomenut byl ? Líčidlům a pastím světským podlehl jsi docela a řeč svou mateřskou cizáckými slovy, neřádstvem tím, zmrvil ? :-)
jir_ist

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 16 bře 2007, 10:35

Ano taky se bez muceni priznam ze sem to cetl trikrat... ale moc se mi to libi, ikdyz tam nemas absolutni rym :-) Nicmene musim rict ze si mne dostal, ma to ten spravny "nadech", ja myslel ze touhle reci dnes jiz nikdo nevladne, a koukam, ze sem se mylil, ale myliti se je lidske :-)
Jdu si to znovu precist ;-)

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 16 bře 2007, 10:49

Jeste jednou odpust nam pohanum, kteri na rec kompjuutruu si prilis navykly a kterym trva dele porozumeti temto slovum a prijmi muj obdiv a dik. Ja nevim jestli dokazu vubec odpovedet aspon nejakou fotkou, ale budu se snazit :-)

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od jir_ist » 16 bře 2007, 10:50

Jo, to je "kraličtina" a když člověk v tom udělá pár textů, tak pak tak začne mluvit a stavět věty, působí jak blázen pro ostatní, tak se mi stalo několikrát. Samo že čtu i ještě starší češtinu, ale to už bys nerozuměl, to čemu se říká "švabach" žádný problém....
Setkal jsem se se skupinou lidí, jejichž předkové emigrovali s Komenským a tak zakonzervovaně mluvili česky, to byl parádní zážitek, De jávú ....
PS. Snad ti nebudu muset udělat překlad z češtiny do češtiny ??? :-)
Naposledy upravil(a) jir_ist dne 16 bře 2007, 11:42, celkem upraveno 1 x.
jir_ist

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“