Jaký pevný objektiv na opuštěný ostrov?
Moderátor: Moderátoři
Re: Jaký pevný objektiv na opuštěný ostrov?
Tak pokud bych mohl mít i foťák, tak možná 77 ltd. Nebo nějakou 800mm třeba od Canonu, se kterou bych vyhlížel lodě
Praktika 200/4, bol by vhodný na hádzanie na kokosové orechy, aby som nemusel liezť na strom.
Ja by som vzal nejaky fisheye, napr. samyang 8/3,5
Vyliezol by som na palmu a dostal do zaberu celý ostrov aj s okolitym oceanom v guľovitej panorame, tak by to vyzeralo, ako že jedinou pevninou na zemeguli je moj ostrov
Vyliezol by som na palmu a dostal do zaberu celý ostrov aj s okolitym oceanom v guľovitej panorame, tak by to vyzeralo, ako že jedinou pevninou na zemeguli je moj ostrov
K-3, K-10 D, star lens: *DA 16-50/2.8; *DA 50-135/2.8; *DFA 50/1.4; *DA 300/4; limited lens: FA 77/1.8 ltd; other lens: samyang 8/3.5
Tak zatím vyhrává 35 lim. macro a to i přes to, že na ostrově limetky rostou, na vyhlížení lodí se moc nehodí a sestřelování kokosů už vůbec
Samozrejme, fotoaparát potrebuje baterky, objektív nepotrebuje.maik píše:Jenom objektiv?
Existují fotoaparáty, které nepotřebují žádnou baterii...
A aj také, čo nepotrebujú objektív.
Jasně Marian, třeba pinhole (dírková komora)...
Videl som pinhole ako dierku na krytke bajonetu, urobenu zicherkov... Taká nudzovka keď sklo rozbiješ pri obražani orechovalda píše:Jasně Marian, třeba pinhole (dírková komora)...
Tak to bych si vzal vrtačku se sadou vrtáků, materiálu k navrtání různých "ohnisek" by tam bylo jistě dost
Jenže kolik vrtáků by ti přísný w_tas povolil?? Kdyby jen jeden, možná by se pak procedurálně uvažovalo, zda dotyčný není sám vrtákem!