Přátelé, před lety jsem tady dával podobnou nabídku a překvapilo mě, kolik lidí o ní mělo zájem.... tak pokud se někomu bude chtít, "Mikyho jarní cirkus" zvedá kotvy a příští týden startuje v Plzni.
- můžete si zafotit na profi fashion show, bez toho, aby vás vyhodila ochranka . Show jsou vždy v obchodním centru (zrcadlový povrch mola, LED stěna...)
- pokud bude Miky stíhat (což neslibuje), dá vám osobně před akcí krátkou instruktáž, jak v rámci vašeho vybavení fotit
- Miky se podívá na fotky a podrobí je drtivé a odborné kritice....
- pokud ty fotky budou jen trochu použitelné (a vy budete chtít), Miky je mrskne někam na FB center a uvidí je alespoň pár lidí
Vhodné i pro lidi, kteří by třeba jednou v budoucnu chtěli focením akcí živit a nemají zatím představu, jak by měl takový report z akce vypadat atd.
Kde Mikyho cirkus tohle jaro bude?
11.3. - Plzeň (OC Plzeň)
18.3. - Praha (NC Eden)
25.3. - Mladá Boleslav (Olympia MB)
1.4. - Liberec (Forum LBC)
22.4. - Karlovy Vary (OC Fontána)
Doporučené vybavení: SB, světelné tele
Konec hlášení .
Chce si nějaký amatér vyzkoušet zafotit fashion show?
Moderátor: Moderátoři
Re: Chce si nějaký amatér vyzkoušet zafotit fashion show?
dobra skuska af
- zle svetlo
- modelky chodia velmi rychlo
- musis byt blizko, inac bude v zabera sama hlava.
Podla mna sa da spredu rozumne fotit akurat ten moment, ked su uplne vpredu a otacaju sa, pripadne fotit to zo strany.
- zle svetlo
Podla mna sa da spredu rozumne fotit akurat ten moment, ked su uplne vpredu a otacaju sa, pripadne fotit to zo strany.
Tak samozřejmě.... jak na jakém stroji. Ale určitě to nejde takhle šmahem naspat .slivo píše:dobra skuska af
- zle svetlo
Taky záleží, kde fotograf stojí, jaké fotky fotí atd. atd. Ale třeba focení ze strany je úplná blbost, protože fotograf musí přeblejsknout veškerá světla show a neuvidí v pozadí modelky nic ze scény.
Proto jsem sem tu nabídku dal.... kdo přijede, pozná vo co go.
Je to vážně lákavé, ale nemám blesk se kterým bych do toho šel a ani moje zbývající fotovýbava na takovéto focení neni moc vhodná
Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pokud mi to čas dovolí, rád si to zkusím. Ta LED stěna zní trochu hrozivě, ta je v protisvětle? A zrcadlová podlaha zní taky dobře, to je vidět holkám pod sukně?
Pochopil jsem, že to tam každý pere s bleskem. Mám systémový manuální GN56 a pak 400 záblesk (ovšem bez battery packu).
Pochopil jsem, že to tam každý pere s bleskem. Mám systémový manuální GN56 a pak 400 záblesk (ovšem bez battery packu).
Jan67
Hele.... teď jsem v Plzni teda taky udělal pár fotek a asi takhle .
PS: ano, tohle jsem cvakl Pentaxem (schválně jsem oprášil K3).... abych tu opět nestartoval nějakou debatu . Kdo jste Plzeň dorazili tak víte, jak to probíhalo a že se mi povedlo si na vás udělat chvilku času. Ty další akce to budu mít asi bohužel už narvanější.
Zítra bych šel docela rád ale nakupilo se mi tolik práce, že to prostě nejde.
Budu ale rád, pokud by se někdy v budoucnu ta možnost focení v Praze objevila .
Budu ale rád, pokud by se někdy v budoucnu ta možnost focení v Praze objevila .
Jan67