este jedna "drobnost" ma zmiatla na K-1 v ovladani..
ked som na tom speci otocnom volici na pravej strane fotaku zvolil napr. znak Stabilizacie a nasledne tym novym velkym tocitkom otocil, tak sa vypla/zapla a zmenu stavu som videl v hladaciku po namacknuti spuste.
ale ked som vybral napr.volbu serioveho snimania High/Low a tu si tocitkom zapol, tuto informaciu som uz nemal kde overit - v hladaciku to nie je a kedze sudruhovia zmensili aj horny stavovy LCD display, tak ani na nom.
...takze som sa pekne nalakal, ze preco mi fotak foti seriove snimanie na jedno stlacenie spuste, ze co sa zasa dosr*alo
ps: ako tradicne, manual som ku K-1 necital, takze ani neviem ktore vsetky znaky su zobrazene v hladaciku prave pri zmene tych parametrov cez to nove tocitko
...zmenu si mozete overit iba tradicnym tukanim s tlacitkami ktore su pre tu danu funkciu na tele K-1 urcene, cize ovladanie "po starom"
ps1: vdaka bohu za moznost Lock laveho volica pre rezimy. a to prave nove tocitko nepotrebuje ziadny lock, tak ide z tuha
ovoril som si nakoniec ten manual, v hladaciku K-1 asi fakt nie je zobrazene seriove snimanie (to nebolo ani na K-3), no co uz
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN