Příspěvek
od al.vlado » 24 čer 2016, 21:16
Dakujem vam za tie linky na navod. Podavam hlasenie s kratkeho testovania len tak v izbe. Takze neberte to uplne vazne. Fotky som nevidel zatial v PC na monitore ale uz na LCD fotaku som z nich vyprdeny.
Nechcem pouzit skarede slovo, ale musiiiiiiim ..... KUUUUUUURVA, PENTAX KONECNE FUNGUJE S BLESKOM V AKOMKOLVEK REZIME UPLNE DOKONALE!!! ... uz nemusim mat pre dosiahnutie tych najlepsich vysledkov fotak v M rezime a furt cvicit s korekciou blesku v P-TTL. Dam bars aj P rezim a P-TTL bez korekcie a ci blyskam s vyklopenou hlavou do stropu, alebo napriamo, ci nastavim taku clonu, onaku clonu furt je expozicia v poriadku, ziadny snehuliaci!! Uz nezdviha ISO do nebies!
Dalej hlásim: SIGMA 35/1,4 ART neškriabe telo aj ked je na zozname objektivov Sigma, ktore by skriabat mali. Je tam medzera pol milimetra od tela.
A zatial posledne hlasenie: Objektiv Pentax FA 50/1,4 je na K-1 perfektny! Uz pri prechode z K-5 na K-5 II som pochopil, ze to nie je zly objektiv, ale tu je neskutocny. Daju sa mu zapnut vsetky 4 korekcie, co su k dispozicii. Na plnu dieru je ostry ako nikdy doteraz na ziadnom tele. Rychlost aj presnost ostrenia (korekciu AF nepotrebuje) je super. Je rychlejsi snad aj ako D FA 24-70/2,8 SDM. Motor z tela cez hriadel s nim cvici jak besny. Nehuntuje vobec.
K-1 II + D-BG6 (ex: K-1, K-5 II, K-5, K-x, Zenit 11, Beirette VSN)
Pentax D FA 24-70/2,8, Pentax FA 50/1,4, Pentax D FA 100/2,8 Macro WR,
Pentax D FA* 85/1,4, Pentax D FA* 70-200/2,8, Sigma 35/1,4 ART, Irix 15/2,4 Firefly.
Blesk Pentax AF 540FGZ