Nové témata.
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No napriklad ja mam zalusk na recenziu nemyslim roftwaru ale hlavne prislusentsva ako filtre, stativy ,batohy, Baterky,Gripy atd atd...
Samozrejme nevidim problem urobit kategoriu Software - uzivatelska recenzia(sam by so prispela si 2ma recenziami:) a este urobit forum Software rady atd ako si hovoril:)
Samozrejme nevidim problem urobit kategoriu Software - uzivatelska recenzia(sam by so prispela si 2ma recenziami:) a este urobit forum Software rady atd ako si hovoril:)
-
- V.I.P člen
Plně souhlasím +doporučené zkratky.Recenze tak trochu zavání...jak chce amater psát recenzi na třeba profi CS3 to si dokážu představit...TomášFencl píše:Asi ani ne tak recenze software jako spíš rady, zkušenosti, postupy, triky - tak něco, recenze se mi zdá trochu silné slovo. Možná pak do budoucna - podle toho jak se to rozjede (nebo možná radši hned) - tak to rozdělit na pár sekcí podle hlavních a nejčastěji používaných softů: Gimp, LigthRoom, Photoshop... podobně jako jsou dělené objektivy.
Raději ne-e.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No vsak by boli pravidla jak u objektivov:) A jak u objektivo ide o take komplexne zhodnotenie naprikald aj amaterom...predsa to obcas povie viac jak niekto iny..ale mylsim ze clovek kto nevie robit moc s CS3 tak nebude robit recenziu to by bola docela halu...Kazdopadne mne islo o recenzie Prislusentsva v prvom rade a nie softu jak si hovoril soft len rady a tipy:)
-
- Moderátor
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@DJ Luke
Dobře tak já ty fóra udělám, ale budeš se o ně starat jako moderátor a budeš dohlížet na to, aby tam nebyla témata která tam nepatří. Už takhle je na mě toho moc a vím, že bych to neuhlídal.
Myslím, že Tomáš se také přihlásil, že by měl zájem o moderování, tak to můžete vzít spolu. Co vy na to?
Dobře tak já ty fóra udělám, ale budeš se o ně starat jako moderátor a budeš dohlížet na to, aby tam nebyla témata která tam nepatří. Už takhle je na mě toho moc a vím, že bych to neuhlídal.
Myslím, že Tomáš se také přihlásil, že by měl zájem o moderování, tak to můžete vzít spolu. Co vy na to?
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Moderátor
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
JJ mudem ich ted amoderovat:) a nie z donutenia:)maZec píše:@DJ Luke
-
- V.I.P člen