Jaký fotobatoh pro K10Dčko?
Moderátor: Moderátoři
batoh Fomei
zdravim. co takto fomei? majuu teraz jeden velmi podareny model za super cenu... vyzera fakt, ze uz aj nieco vydrzi.... posielam link: http://eshop.fomei.com/cz/produkt/fomei ... oto-batoh/
ja som ho prave objednal a strasne sa nan tesim..... vela stastia pri vybere!
ja som ho prave objednal a strasne sa nan tesim..... vela stastia pri vybere!
taky normalny cvok...
Já jsem koupil před 14 dny od fomei tenhle: http://eshop.fomei.com/cz/produkt/fomei-winner-r08/ a zatim jsem s nim spokojenej velmi Sice jsem ho nevyzkoušel na tůře (na což ho chci) ale myslim, že to bude paráda. Zpracování je dobrý ( sice asi Lowepro atd. jsou kvalitnější, to je jasný), velice prostorná část pro foto i to oddělení na ostatní věci, pláštěnka... A za tuhle cenu!
toho winnera od fomei mam doma a zatim jsem s nim velmi spokojeny..ma dokonce velkou kapsu na dokumenty pristupnou z boku, do ktery by se mel podle mne vejit i cca 14" notes..moje 15,4 se tam nevejde jen o par centaku..
na foto veci je dole mista dost, plastenka je prijemne velka a pro spoustu lidi bude plus stredove umisteni stativu, ktere ale znemoznuje pri pripnutym stativu pristup k technice..
kupoval jsem si ho hlavne na kolo a i pres absenci hrudnihu popruhu drzi dobre, ani v terenu nijak vyrazne neposkakuje a poceni je tak nejak v norme
na foto veci je dole mista dost, plastenka je prijemne velka a pro spoustu lidi bude plus stredove umisteni stativu, ktere ale znemoznuje pri pripnutym stativu pristup k technice..
kupoval jsem si ho hlavne na kolo a i pres absenci hrudnihu popruhu drzi dobre, ani v terenu nijak vyrazne neposkakuje a poceni je tak nejak v norme
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
zdravim. tak mi dorazil ten batoh K od Fomei.... mozem vam ho len odporucit..... priestore na foto mohol byt aj vacsi, ale pri troche skromnosti sa mi tam vlezie k 10d s nasadenym objektivom+ tele 75-300+dalsie min. 2 mensie objektivy. napasujem tam aj svoj 15,4 palcovy notebook a nejaku lahku bundu a pod.... polstrovanie sa tvari celkom seriozne, takze by mala byt vybava dobre chranena.... a ma to aj plastenku, pre pripad dazda.... takze fajn, ja osobne som spokojny.........
taky normalny cvok...
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
jsem teď byl 4dny na fesťáku, tak jsem si ten fomei na to pořídil ... suprová věc a ještě když mám v hledišti přítelkyni která mi to hlídá a já si můžu poskakovat pod jevištěm jenom s tím co právě potřebuju
akorát co se bojím, tak že není dostatečný polstr mezi vrchem a spodem - nosím to objektivem dolů, tak aby se mi nepromáčkl něčím tvrdým displej (vleze se mi tam 6 lahváčů)
akorát co se bojím, tak že není dostatečný polstr mezi vrchem a spodem - nosím to objektivem dolů, tak aby se mi nepromáčkl něčím tvrdým displej (vleze se mi tam 6 lahváčů)
-
- Nový uživatel
fomei
Tak ten Fomei je fakt parádní. Na mou K100D mi dřív stačil od Lowepro fastpack 100, ale měl fakt málo prostoru v horní části + žádný uchyt na stativ a žádná pláštěnka ( prostě jiná liga). S koupí K20D a tamrona 28-75 jsem šel do tohoto "macka" a fakt spokojenost. Vřele doporučuji.
K3II, K20D
Sigma 10-20/3,5f; Tamron 28-75/2,8f Di;
Pentax A 28mm/2,8f; F 50mm/1,7f; DAL 18-55mm/3,5-5,6f; F 100-300mm/4,5-5,6f
Sigma 10-20/3,5f; Tamron 28-75/2,8f Di;
Pentax A 28mm/2,8f; F 50mm/1,7f; DAL 18-55mm/3,5-5,6f; F 100-300mm/4,5-5,6f
-
- Pokročilý uživatel
No me ucarovala Kata 3v1 20 http://digiarena.zive.cz/Hlavni-rubriky ... fault.aspx Jak pribyva vybava, tak mala brasna je zalostne malo. Az budu mit kacky na zbyt, tak do toho asi pudu.
mal som moznost odskusat lowepro primus AW. a musim povedat ze to nema chybu. kvalita spracovania, polstrovanie, pohodlnost nosenia, plastenka, objem hornej casti, system upinania stativu atd...neviem ako v CZ ale na SK stoji dost strasne peniaze. cize treba to kupit v UK za cca polovicnu cenu. ja osobne som pre seba nenasiel nic lepsie.
tak toto můžu potvrdit. Mám ho ve svojí výbavě a jsem sním naprosto spokojen. Vejde do něj takové množství osobních věcí až někdy nevěřím svým očím. Pro někoho kdo chce batoh na nošení fototechniky a zárověn osobních věcí je to jasná volba. Neměnil bych. (nejsem prodejce, takže toto není reklama )beetle píše:mal som moznost odskusat lowepro primus AW. a musim povedat ze to nema chybu. kvalita spracovania, polstrovanie, pohodlnost nosenia, plastenka, objem hornej casti, system upinania stativu atd...neviem ako v CZ ale na SK stoji dost strasne peniaze. cize treba to kupit v UK za cca polovicnu cenu. ja osobne som pre seba nenasiel nic lepsie.
Pentax K20D, DA 16-45,DA 50-200, blesk metz 58 AF-1 digital
M42: PENTOR 135/2,8, Pentax-m 50/1.7, mezikroužky
Stativ Benro A-298 n6 a hlava KS-1
Lowepro PRIMUS, Lowepro Toploader 75 AW, Crumpler Jimmy 400
ad posledne dva prispevky: je bocne vyberanie fotaku pouzitelne alebo nie? kupa primusu je na spadnutie a neviem sa rozhodnut medzi primus aw a compuprimus aw, ktory ma zevraj vacsi ten bocny otvor na vyberanie fotaku.
http://www.futurelooks.com/lowepro-comp ... ck-review/
pisu tu, ze z compuprimusu pohodlne vytiahli N D200 s gripom, a kedze chcem nosit na k20 nasadeny grip tak ma to zaujalo...
pisu tu, ze z compuprimusu pohodlne vytiahli N D200 s gripom, a kedze chcem nosit na k20 nasadeny grip tak ma to zaujalo...
Tak tohle bohužel nedoedu pusoudit (grip nemám a neskoušel jsem), nicméně bez gripu jde foťák s trochou cviku vytáhnout i zastrčit bez problému i s batohem nasazeným na obou ramenech. Nejlepší bude si zajít někde kde mají oba batohy a podívat se na to.misoo píše:ad posledne dva prispevky: je bocne vyberanie fotaku pouzitelne alebo nie? kupa primusu je na spadnutie a neviem sa rozhodnut medzi primus aw a compuprimus aw, ktory ma zevraj vacsi ten bocny otvor na vyberanie fotaku.
Pentax K20D, DA 16-45,DA 50-200, blesk metz 58 AF-1 digital