Pohled opilce
Po kratším váhání jsem se rozhodl ke kontroverznějšímu názvu, nicméně nebojte, zúčastnit se mohou i abstinenti.
Nosným tématem si představuji všelijaké optické iluze a klamy, které zmatou mozek a donutí si vás na chvilku myslet, že se koukáte na něco jiného.
P.S.: Kolikrát i "špatné" otočení fotografie zažehne mozkové závity.
Termín vkládání fotek: do 31. 10. 2015
Bodování bude probíhat 1. - 12. 11. 2015
Každý může libovolně rozdělit 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však může dát maximálně 3 body.
Body pošlete na E-mail: soutez@pentaxfriends.eu
- do předmětu mailu napište svůj Nick tady na PFS, čili "kdo ty body dává"
- do zprávy napište NICK toho, kdo fotku vložil a POCET BODU
- při rovnosti bodu rozhoduje počet trojkových bodů u fotky. Pokud se bude shodovat i počet trojkových bodu, pak rozhoduje počet dvojkových bodů ...
Vítěz vyhlásí téma měsíce na prosinec 2015.
Adminy prosím o založení nové složky v Galerii.
Téma měsíce - Říjen/October 2015
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce - Říjen/October 2015
Naposledy upravil(a) Mara42 dne 07 říj 2015, 15:20, celkem upraveno 1 x.
Re: Téma měsíce - Říjen/October 2015
Super téma!
Hele, vítěz bude určovat téma na prosinec, je to vždy ob měsíc...
Hele, vítěz bude určovat téma na prosinec, je to vždy ob měsíc...
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
Opraveno. Ještě že sem to nepřekládal do slovenštiny - to bych měl s tím dvakrát tolik práce
Prosím o přesunutí tématu do oznámení tak, aby šlo vidět na první stránce.
hotovo
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Tak jsem tedy mírně zklamán. Hlasování bylo tentokráte dokonce ještě slabší než účast, a ne že bych na něj neupozorňoval...
Hlasoval jen Fero a já, oba shodně, takže je to jasné, když naše hlasování vypadalo takto...
Oko bere - 3
Šíro - 2
Tetrov - 1
Gratulace beroucímu Oku, které teďkonc musí vymyslet něco Prosinec. Snad se Ti podaří vymyslet téma, aby se zapojilo aspoň pět lidí...
Hlasoval jen Fero a já, oba shodně, takže je to jasné, když naše hlasování vypadalo takto...
Oko bere - 3
Šíro - 2
Tetrov - 1
Gratulace beroucímu Oku, které teďkonc musí vymyslet něco Prosinec. Snad se Ti podaří vymyslet téma, aby se zapojilo aspoň pět lidí...
..nejhezčí pohled na svět je z komína!