Dušan, tvoje krajinka se mi líbí, hlavně ten člun ve vodopádu... .
Outdoorové oblečení jsem už pověsil do skříně a po krajině naozaj behám v kostelnom,
bo keby ma jeblo, tak ať ma možu hned jebnuť do truhly...
Jov: Pěkná bedla připomínající ztopořený pyj...
Pěkné chlapi, Praha, olej, bedla i ta truhla , ale ať to nevzbudí reakci (viz pár stránek dozadu), přidám jednu veverku před cca 14 dny v barvě (více než poloviční ořez z malého Olyho při ISO 1000).
alda čierny humor na to auto máme ešte čas. A to vo vode nieje čln ale veľryba proti prúdu .... tých abstraktných tvarov sa mi často podarí natrieť ani neviem ako vzniknú dakedy.
isaacasimov moja sesternica z Čiech. Ináč na vojne ma tak volali bo češi nevedeli vysloviť "vur"
Pěkné to máte kluci, alda to dal trochu z poza stromu, tak já dám taky jednu z úkrytu , ke to K-II z 20.9. t.r. pod jedním poutním místem. Byl jsem tam dřív než tato mládež, říkám jim, já tu tak trochu cvakám, nevadí Vám to, že.....jasně, klidně foťte. Tož taková šmírácká z parkoviště na dálku , ale v podstatě je to krajinný detail ne?
Potom jsem zamáčkl slzu, proklel čas a raději rychle odjel, neboť šlo do tuhého....
Pro toulavej 54: doufám, že to není letošní sněhová , u nás v UH je díky bohu pořád 10 - 14 st. C.
Pro alda: mám pocit, že jsem tuto 15 viděl v Příboru, nádherné éro, když jsem ještě modelařil, tak jsem jich postavil asi 10 ks, ještě si je pamatuji jako kluk, když létaly. Švagr dělal na ZVS tuším, že v Žatci technika letounu (excelentní letecký strojař).
Já se dovolím přidat jednou fotkou z minulé neděle ze zámku v Buchlovicích. Je K-5II a Sigmou18-250mm Macro.
Totals
Celkem příspěvků 133519
Celkem témat 5199
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26