...pěkné, PFS začíná mít skutečné obhájce...

Moderátor: Moderátoři
mal som tu cest s vysokou vlhkostou v teplote 0°C a po 9 hodinach v tomto prostredi K10 bez problemu. Dokonca prezila aj vodopady. Objektiv som mal sigma, cize neutesneny a tam bol problem po pol hodine... Ked mam nasadeny 100WR tak moze byt ake chce pocasie a fotak slape pokial vladze baterkaaes píše:No mne uz sa tiez stalo na utesnenej K10D, ze prestala kvoli vlhkosti fungovat spust. Dazd nevadi, ale vysoka vlhkost nerobi rozdiely medzi 'utesnenymi' telami. Takze o utesnenosti si myslim svoje.
ono nikto tu na pentax nekyda (aspon som si nevsimol). Chyba mu FF a vecsina ludi co si FF kupila alebo sa na to chysta vie preco to robi. Ja tiez viem preco chcem FF, moje poziadavky na odolnost su momentalne na prvom mieste a preto mi PX vyhovuje aj ked FF nema. Ja techniku nesetrim narozdiel od 99% ludi co si kupili zrkadlovku a teraz ju maju ako vo vaticke.Klingo píše:ludia,veď sa trochu spamätajte!!!...
tak tie fotky ukaz v plnom rozliseni a hned ti poviem preco brali fotky od toho druheho chlapika.bobo2 píše:... moje myslím slušné fotografie neboli použité pre tlačovinu len pre nedostatočnú kvalitu z pohľadu tlače a úspech si zlízol fotograf, ktorý len tak pribehol a urobil pár obrázkov s D3...