Světelnost nebyla nic moc, vypadalo to na seťák

Moderátor: Moderátoři
Jo tak za ten soubor budu vděčný! e-mail: standa.lupen@centrum.czcport píše:tady viewtopic.php?f=20&t=2897 mas reseni, jak se dostat do servisniho menu a tam si to nastavit. Potrebujes mit nahrany jeden soubor na karte pri spusteni. Pokud ho jeste nemas, muzu ti ho pak poslat mailem.
No jo, ale je rozdíl v tom, jestli na PC zpracováváš fotky, nebo se snažíš donutit foťák aby dělal to co potřebuješ.yoli píše:Prechod na digitál = prechod za PC a hrrrrrba času stráveného za nim.
Koukám, kupa problémů s ostřením, to ti nezávidím.standa.lupen píše:Zdravím,
to jsme na tom podobně. Taky jsem do teď jel na kino - SFXn, MZ-10, a teď MZ-6. A před týdnem jsem si pořídil z druhé ruky K10D. Ale nadšení se nějak nekonalo, seťák 18-55 v rámci možností funguje dobře, ale někdy přeostří bod který vidím v hledáčku (což naprdne, prostě vůbec nemám jistotu co bude ostré - je to normální?) Tokina 80-200/2,8 má BackFocus, Tokina 28-70/2,6-2,8 má BackFocus jako kráva!!! pořád jede nadoraz do nekonečna a ještě jí to nestačí. Aspoň že F 28-80 který mi zbyl z SFXn funguje celkem dobře. Tak študuju, jak na nastavení zaostřování. Našel jsem, že pro přístup do SERVICE MENU je PLAY+OK a zapnout kameru. Žádné PLAY na foťáku pokud jsem zjistil není, pouze Playback a s tím to nefunguje. Tak nevím jak se tam dostat, PhotoMe ukázalo verzi sw 1.30. Takže sedím u počítače a googluju když mám chvíli času, místo toho abych fotil nebo se věnoval rodině. Všechna těla na kinofilm fungovala spolehlivě ve všech ohledech a tohle mě úplně odrovnalo. Poradíte mi někdo co s tím bez dalších dlouhých hodin sedění u počítače?
Dík moc všem.