veľmi dobrá poznámka, tá firma, v ktorej som robil, bola nemeckáchalejkum píše: ...jinak kdyz se tazate nemcu ptejte se konkretne...

Moderátor: Moderátoři
veľmi dobrá poznámka, tá firma, v ktorej som robil, bola nemeckáchalejkum píše: ...jinak kdyz se tazate nemcu ptejte se konkretne...
Udělali by ze mně debila zcela oprávněně, protože mají v návodu (určitě Canon) podrobně popsanou práci s AF, včetně toho co to umí a co to neumí. K technickým parametrům uvádějí pro jaký objektiv údaje platí, aby nějaký Béda nemyslel, že mu půjde prediktivní ostření na rychlost 50 km/h axiálně i se setovým objektivem.ggrand píše:hilda4sea : Zkus podobný dopis napsat Canonu nebo Nikonu a udělají z tebe debila naprosto stejně. Klidně na to vsadím peníze.
Taky nevím... nicméně to okolo AF-C moc nesleduju, AF-C pro moje účely neni nějak extra důležitej parametr.cport píše:Ale nejak mi nejde do hlavy, co to vlastne Pentax slibil a nesplnil ...
...to same mne napadlo taky...anebo co vsechno si lidi prali aby vyrobce splnilcport píše:Ano, informaci od vyrobce je malo. Ale nejak mi nejde do hlavy, co to vlastne Pentax slibil a nesplnil ...