Moderátor: Moderátoři
Nedělám si srandu, skoro každý radí něco jiného tak mám v tom zmatek. Protože někdo říká kup si bazarové tělo vyšší třídy a k tomu nějaký objektiv. Někdo kup si nejlevnější tělo a co možná nejdražší objektiv. Někdo říká, že na ostřících bodech nezáleží, že stejně používá ten středový, někdo zase že čím víc tím lépe. Prostě bych se jen nerad napálil nejsem, člověk co kupuje foťák co tři měsíce, aby měl vždy to nejlepší. Sice chci v uvozovkách utratit cca. 25 tis. za foťák což ve světě fotografie není nic moc, ale i přesto chci eliminovat to případné zklamání a tím i to že když s tím nebudu spokojen, tak to skončí v šuplíku. Tak ano jsem docela nerozhodný. Protože ať vemu jakýkoliv systém, tak skoro na všem najdu nějaké chybyJindras píše:jarku,mě už připadá,že si děláš srandu.7 stránek se ti tu všichni snaží poradit,a pořád nevíš co vlastně. Hlavně se neptáš na to důležité-na objektivy. ty jsou alfa-omega dobré fotky.
Promiň,ale je to pořád dokola-co je lepší... ,který je lepší v tom a který v tomhle.........nejlepší je fotit.
presne tak to je a preto si kúp to, čo sa páči Tebe.jarek89 píše:Protože ať vemu jakýkoliv systém, tak skoro na všem najdu nějaké chyby
jarek89 píše: ať vemu jakýkoliv systém, tak skoro na všem najdu nějaké chyby
myslis taketo nieco?jarek89 píše:Už jsem se díval i na bazar a zajímal by mě váš názor. Zvažuji co by bylo lepší si pořídit zda novou K-70 nebo bazarový Canon 7D mark II nebo 80D. Chápu, že někteří z vás mi řeknou že srovnávat to není moc fér ale přeci jen 7D mark II už taky není nejnovější, tak by to v rámci možností asi srovnat šlo. Má více ostřících bodů i když nevím jestli opravdu při focení záleží až tak na ostřících bodech nebo je to takové to čím víc bodů tím víc adidas
no hej, snad budes mat radost z fotenia a technika ta nebude obmedzovat (na zaciatok isto nie, ved tie technologie su dnes uz vymakane u kazdej znacky, jedno ci mobilov,televizorov,alebo pocitacov).jarek89 píše:Tak nakonec vybrán Pentax K-70, co jsem se tak díval tak to video není zas tak strašné na takové to občasné použití stačí. Přeci jen je už dost velký cenový rozdíl mezi Canonem 80D a Pentaxem K-70, takže jsem se rozhodl pro Pentax. Snad nebudu zklamaný. Díky všem za rady k tématu.