no preto som nezobral A7III, lebo pri zvacseni na 27"2k monitore mi to vlastne ani moc nezvacsilo fotku

...takze A7R3 s 42MPx bola vtedy jasna volba - viac detailov, moznost dodatocneho orezu (ked mam kratke sklo)
inak uz pri pozicanom Pentax 645D od Klinga som kedysi žasol, kolko detailov ukaze na tych 40MPx.
tak isto je to teraz na A7R3, ale musi byt dobre sklo - 35/1,4 GM a 85/1,4 ART DN.
60MPx A7R4 musi byt este viac adidas.
druha vec je, ze GFX ma vacsi snimac, takze pri uprave moze byt lepsi ten farebny rozsah. ak to clovek vobec vyuzije = mam taky monitor na ktorom mi to dokaze zobrazit ? davam tlacit fotky v kalibrovanej tlaci ? poslem upravene fotky dievcatam zmensene na rozumnu velkost na posielanie a oni si to daju na facebook ?
....upravim fotku tak, ze bude uplne ina ako realita ?
potom to nema moc zmysel riesit.
skor by som si pozrel, ze ked fotim s GFX 50MPx do slnka bez dosvecovania tvare modelky, ci je pruznejsi RAW ako na Sony napr., alebo ci to Fuji sklo vie preniest krezbu aj vo svetlach (Nikon skla mi napr. urobili vypaleny flak, jedno ako som podexponoval fotku, ani Sony nie je lesie podla mna ako vybrane Pentax skla).