Příspěvek
od CyberSammy » 30 dub 2010, 17:10
Offtopic, ale ano je to tak.. som nasrany na Pentax servis v Nemecku a pristup Slovenskeho Exapro k rieseniu problemu. Som ochotny dat tu 31tku aj za 600euro s tym, ze je tam zaruka a kto ma na to nervy alebo pozna servis Pentax s lepsim pristupom, vie ako si to vykomunikovat a ma hlavne cas, moze si ju dat zdarma opravit. Presne popisem zavadu, ktoru ja na nej vidim a s ktorou ani nepohli a objektiv sa mi vratil z mojho pohladu v horsom stave ako som ho tam poslal, co sa tyka AF vs moje telo. Hlavne, ze som im za to zaplatil necelych 180eur. Nie je to prvy krat, co sa mi stalo, ze som nieco od Pentaxu reklamoval, muselo to ist az do Nemecka a vratilo sa to bez vyrieseneho problemu, ktory sa po tyzdni pouzivania opat vyskytol a bolo nutne to tam poslat znova. Vtedy sa jednalo o DA*16-50, ktoru mi nakoniec predajca musel vymenit(nie exapro) za novy kus, lebo to v Nemecku nevedeli spravit. Po dokopy cca. 5tich mesiacoch, co som povodny kus posielal kade-tade skrz Europu, som nakoniec ten novy kus predal, lebo som bol znechuteny a rozhodol sa vtedy preventivne zbavit vsetkych DA* skiel a vratit sa k ostreniu skrutkou. Naskytla sa mi moznost kupit Limited objektivy. Vzdy to trva servisu cca 1,5 mesiacu a ja uz na to nemam nervy. Technik v Slovenskom Exapre nikdy nie je, oni o nicom nikdy nevedia, pripadne ani na dane veci nerobia servis alebo neodpovedia na mail. Ked som volal vcera ohladom toho, ze ci dostali blizsi popis k servisu mojej 31tky tak mi na to nevedeli odpovedat a dotycna osoba so mnou komunikovala so zvysenym hlasom. S tym, ze dnes tam technik bude a zavolaju mi. Bohuzial sa tak nestalo a ja som mal dnes fofry, takze cela kauza sa presuva na Pondelok. Myslel som, ze kupou Limitov budem zahojeny a myslel som, ze budu mat aj k tomu iny pristup, ale som sa mylil. Ked ma niekto Limited asi vie, preco si ho kupuje, ale toto im je zrejme jedno a vsetko je zrejme v ramci ich tolerancii. Uz som bol isty cas aj spokojny, ale toto ma dorazilo uplne. Ja som s Pentaxom skoncil. Nemam chut sa uz natahovat s tym. Napisal som to tu sice ako hotentot, ale mal som v minulosti stastie na vadne kusy a takmer vsetko som reklamoval a moja trpezlivost uz prekypela. Este co sa tyka ostatnych veci, ktore predavam v bazari. K20D mala so vsetkymi mojimi objektivmi mierny FF, inac absolutne bez zavad a nacvakanych minimum zaberov v porovnani so zivotnostou uzavierky(kupovana min rok v lete) a blesk ma vychodeny uchyt na sanky, prospela by mu vymena, stoji to par korun. Som ochotny spustit ceny v bazare som ich nadsadil, aby som mal moznost pre jednanie. Ostatne veci su absolutne bez akychkolvek zavad a v dobrom stave. Tak to je asi tak v skratke moj pribeh. Kto by chcel referencie, mozem zaslat foto, ktore boli fotene min. tyzden, aby videl, ze nepredavam macku vo vreci. Preto som aj ku kazdemu inzeratu napisal na koniec viac info mailom.
Panasonic Lumix DMC LZ8, Canon PowerShot A470