Je někdo, kdo plánuje jet až odpoledne? Rád bych se k někomu přidal. Asi nejspíš budu muset nechat auto doma.
Díky.
Moderátor: Moderátoři
Ok. Jardo, beru na vědomí.elho_cid píše:Já bych vyrazil v pátek po ránu, podle předpovědi má být hezky.
Parkuju Praha 11 - Háje. Takže bych nejraděj vyjížděl odtud. Kdyby měl někdo zájem se smluvit tak prosím SZ. Když se nikdo neozve, tak asi dopoledne do zásoby prospím a pojedu s Libim
edit: Co jsem tak pročítal diskuzi tak by to v Pátek ráno z Prahy vyšlo na dvě auta (nebo jestli má někdo dodávku?). Mě je skoro jedno jestli beru já, nebo mě někdo nabere. Ale už bych pomalu začal sestavovat posádky.
Já bych jel taky nějak ráno pokud bys jel tvým autem (u mýho nefunkční ostřikovače, tak se s tím na delší štreku před servisem nechci pouštet), z Neratovic to mám ná Háje trochu dál,ale to neva, psal jsem ještě Jisedovi PM,ale zatím se mi neozval.elho_cid píše:Já bych vyrazil v pátek po ránu, podle předpovědi má být hezky.
Parkuju Praha 11 - Háje. Takže bych nejraděj vyjížděl odtud. Kdyby měl někdo zájem se smluvit tak prosím SZ. Když se nikdo neozve, tak asi dopoledne do zásoby prospím a pojedu s Libim
edit: Co jsem tak pročítal diskuzi tak by to v Pátek ráno z Prahy vyšlo na dvě auta (nebo jestli má někdo dodávku?). Mě je skoro jedno jestli beru já, nebo mě někdo nabere. Ale už bych pomalu začal sestavovat posádky.
To vis ze by nekdo znaljasanek píše:Kdyby nekdo znal (i z neucastniku zajezdu) zajimava mista pro foceni (ranni, vecerni) na Sumave i treba pak na vylety behem dne, tak budu rad, kdyz se podeli.
Jinak s Nijelem pravdepodobne pojedeme uz ve ctvrtek kol 16h z Prahy.