Pixmania

Poraďme se kde nakupovat.

Moderátor: Moderátoři

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 13 říj 2007, 23:02

fjo píše:
rakosnik píše:
fjo píše: ...nechci hájit Pixmanii, každý obchod má něco.. ale popravdě to vypadá, že s tuzemskými obchody a servisy asi taky nemáš moc zkušeností...

...protože to je kolikrát taky na vraždění :-D)))
fjo, myslim, ze se trosku mylis :wink: delam do IT, tydne cca 10 objednavek v ruznych tuzemskych pocitacovych velkoobchodech, pak to zas reklamuju, kdyz se neco pokazi. mam zkusenosti s alzasoftem, alfacompem, levi, tsbohemii, czechcomputerem, eds, softcomem, rideou (to jen co me ted napadlo, je toho urcite vic) s prepravkama gp, ppl, dpd a bohuzel ceskou postou. vse po pracovni strance, kazdy tyden nekolikrat. nemyslim, ze bych v dane oblasti domlouvani obchodu, objednavek, sledovani zasilek a vyrizovani reklamaci nemel zkusenosti :wink:
pixmania nema pro vyrizovani zadne kontakty, neda se nikomu zavolat a ja volat do francie nebudu. navic odepisuji predem generovany mail, univerzalni, ne ze by ti nekdo odpovedel na tvuj problem. ale nezapomenou poslat promo na dalsi super zbozi. nene, pixmania u mne skoncila.
...to jo, v IT to docela jde... ale v klasické elektronice je to hrůza běs...

Vzhledem k tomu že jsem už několikrát reklamoval různé věci tak mi přijde že mám na reklamace štestí a tak když si něco kupuju tak jako bych se už připravoval že přijde :? a tak se tak snažím chovat. Vzhledem k tomu že jsem potkal pracovně už řadu lidi ze zasilatelských firem tak vím že ne ke každému balíku se chovají slušně..... to je dalším varováním takže něco posílat je taky vcelku riziko. Dnes jsem si na diginefu přečetl něčí (snad pravou) zkušenost a tímto se mu dopředu omlouvám za zkopírování jeho příspěvku! Tady je.......

Kupoval jsem K100D na pixmanii a skutecne k tomu davaji evropskej zarucak. Ale kdyz jsem K100D reklamoval u pentaxu v Praze (nefungovalo AF) tak mi bylo receno ze to nedokazi opravit. A museli by to posilat ven a jelikoz nemaj s pixmanii zadne financni vztahy tak to nemuzou prijmout a musim to reklamovat u prodejce.Tak jsem musel fotak poslat zpatky do Francie reklamace se tahne uz pres dva mesice ,ale to je na delsi povidani ..... thumbs down.
Takze bacha na to stim prvnim rokem zaruky to nejni zas tak ruzove jak vsichni slibujou.
K100D Super.....

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

rakosnik
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od rakosnik » 15 říj 2007, 09:08

Zaver me kauzy Pixmania:
Takze bedna z Pixmanie konecne zdarne dorazila, sice to netrvalo 3-4dny, jak psali na webu, ale pres dva tydny, ale prislo to v poradku, kvalitne zabalene v originalnim obalu vyrobce a opravdu kvalitne zatavene pixmaniou v PE folii, aby nebyl videt obsah. Baleni a expedice tedy na jednicku, ale samotna pixmania - hruza. Poucil jsem se, priste uz ne, diky. Radsi par stovek tady navic. Skoda, ze si takhle mozna dobry obchodnik kazi jmeno, mizernou komunikaci a neochotou udelat za par tisic mesicne lokalni kancelar. Jenze to by musel dodrzovat ceske zakony o reklamacich a to se jim logicky nechce :wink:
K10D GP2007 + smc DA 16-45mm F4 ED AL, MZ50 + 28-70 F4 AL, 80-320/3,5-5,6

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 15 říj 2007, 19:27

Myslím že kdyby tu otevřeli pobočku že se jim tržby z ČR ztrojnásobí. Ale takhle u mne nemají šanci. A radši nakoupím dráž s klidným spaním. :mrgreen:
K100D Super.....

eddie
Nový uživatel
Nový uživatel

Pixmania

Příspěvek od eddie » 14 lis 2007, 18:20

Zdravim vsechny.
Mam aktualni zkusenost s nakupem na Pixmanii. Treba se to bude nekomu hodit.
Objednal jsem K10D a za par dni v poradku prisla. Avsak... po cca tydnu testovani, foceni a mazleni :) s K10 jsem zjistil, ze nefunguje "Shake Reduction". Fungoval spise naopak, fotky uplne rozostroval. Po konzultaci s Pentax servisem v Praze jsem bohuzel musel fotak reklamovat.
Mluvil jsem s operatorkou Pixmanie a ta mi sdelila, ze jsem ve 14denni lhute, kdy mohu aparat bez problemu vratit a dostanu kus za kus. Timto moje anabaze prozatim konci... Budu informovat jak to dopadne.
Takze doporuceni pro Pixmanii: Testujte fotte a hrajte si prvnich par dni, ale pokud zjistite jakykoli prblem, ihned kontaktujte Pixmanii a zbozi ihned vratte.
Obrázek

Obrázek
PENTAX K10D 16-45 ED-AL

eddie
Nový uživatel
Nový uživatel

Re: Pixmania

Příspěvek od eddie » 27 lis 2007, 10:53

Dnes přišel nový kus. Tzn. za 14 dní po odeslání do Pixmanie. Vše OK.
PENTAX K10D 16-45 ED-AL

scomp
Nový uživatel
Nový uživatel

Pixmania

Příspěvek od scomp » 18 led 2008, 18:07

Včera jsem rozšířil řady Pentaxáků. Po delším výběru jsem zvolil K10D. Nákup jsem provedl na webu Pixmania. Musím říci, že naprostá spokojenost. Od objednávky, přes placení bankovním převodem do Komerční banky až po doručení, proběhlo vše dle mých představ s výraznou úsporou financí. Podobně dobrou zkušenost mám s nákupem blesku ze stránek Megafoto. Oba weby mohu k nákupům jen doporučit.
Přeji všem hodně pěkných snímků.
K10D

harrvy
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od harrvy » 18 led 2008, 22:45

Boze to mam len ja taku smolu...??? :cry:
Uz som pisal moje skusenosti s pixmaniou na digineff forum, kopirujem:
Datum: 17. 01. 2008 01:15

fuuu no zacinam sa bat sad smiley objednal som si fotak 3.1.2008, 7.1 potvrdenie objednavky - peniaze na ich ucte, odoslanie objednavky spolocnostou DPD az 11.1- obdrzal som ospravedlnujuci email o oneskoreni odoslania zasielky z dovodu zlyhania ich noveho systemu expedovania.. he... dnes 17.1 o zasielke ani chyru ani slychu sad smiley( na strankach DPD neznama.. akurat som pisal email na pixmaniu tak som zvedavy ci sa dockam odpovede.. inak 23k v .... Ale co sa tyka ich callbacku tak som ho vyuzil este pred objednanim tovaru a fungoval v pohode. snad to vsetko dobre dopadne...

Datum: 17. 01. 2008 11:36

Takze dnes som volal cez callback s pixmaniou.. Pristup tety v telefone mi prisiel celkom seriozny, vypitala si cislo objednavky, pozrela v systeme ci bola vyexpedovana, presvedcila sa, ze na strankach DPD sa dana zasielka neobjavuje.. Povedala, ze teda poziadaju DPD o zahajenie patrania po zasielke a ci si v pripade stratenia zasielky budem ziadat odoslat rovnaky tovar znovu alebo budem ziadat o preplatenie zaplatenej objednavky.. Tak som sam zvedavy ako sa to skonci.. Ale myslim, ze urcite to bol asi moj posledny nakup cez pixmaniu...

a teraz dufam, ze sa snad este budem tesit z noveho fotaciku.. Je to mozne aby sa toto stavalo??

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 18 led 2008, 23:51

Jasně že je možné aby se ti balíček po cestě ztratil. Ale to se ti může stát u každé přepravní společnosti. Všude dělají lidé kteří se občas pletou či se chovají k zásilkám občas špatně.... Mě třeba můj dodavatel dílů v práci poslal z Belgie balíček do Košic místo do Brna. Bedna byla řádně označená o rozměru 150x120x40cm-60kg cena zboží 70 000,- :wink: Na druhou stranu ale ještě poctivý lidé všude nevymřeli tak vše dopadlo dobře.

Přeji brzké kladné vyřízení
K100D Super.....

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

pixmania

Příspěvek od Drahus » 20 led 2008, 00:18

Dobry den!Rozhodol som sa kupit k10d, na pixmanii je o 4 tisice KC lacnejsi nez na megafoto, fotoskoda ho ma za 25 tisic... Naozaj je risk kupovat cez pixmaniu? A ako je to s tou zarukou? Neplati zaruka automaticky v celej EU?Je potrebne zasielat do Francuzska zarucak? A preco plati iba rok? Dakujem za pomoc...

harrvy
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od harrvy » 20 led 2008, 10:41

Drahus skus si precitat este toto forum http://forum.digineff.cz/read.php?41,366818
myslim, ze tam najdes odpovede na tvoje otazky. Ja myslim, ze ono to s tou pixmaniou az take zle nebude len obcas sa niekde stane chyba a ta sa bohuzial stala aj pri mojej objednavke :( Ja to stale beriem tak, ze sa to proste stratilo co sa stat moze a verim v serioznost pixmanie a coskore vyriesenie.. (uprimene ma to zacina pekne s..t) Inak na emaily pixmania naozaj neodpoveda, ale co sa tyka ich callbacku tak som nikdy nemal problem spojit sa s operatorkou :) No pokladam to za velku nevyhodu ked nemaju zverejneny ziaden telefonicky kontakt.. Spojis sa s nimi len cez ten callback, napises cislo pevnej linky a oni ti zavolaju spat.. Teda zavola ti spat automatika a ty si vypocujes v telefone zvucku pixmanie a musis cakat kym ti hovor nepreberie nejaka operatorka.. Zajtra volam zas tak som zvedavy ci nejak pokrocili.. Pevne verim, ze ma nebudu tahat za nos..

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 20 led 2008, 13:03

Tak ti drzim palce,aby to dopadlo dobre. No cital som vela recenzii najma na http://www.resellerratings.com/store/Pixmania . Zaruka je podla toho ako pisu na ich strankach rok v autorizovanych servisoch a potom rok ak poslete balik spat pixmanii na reklamaciu. Vzhladom na to,ze pixmania robi v mnohych krajinach a urcite velke mnozstvo predajov, straty a komplikacie byt musia. Urcite je lepsie kupovat u mensich,tunajsich,predajcov, hlavne v kamennych predajniach.Ale ked sa niekto ako ja musi riadit cenou, potom bude takato miera rizika asi priatelna.

Zatial nikto nenapisal,ze pixmania niekomu nakoniec nevratila peniaze,alebo nedodala tovar.Casto sa to iba pretiahne o tyzdne... ale ked niekto ide po cene, je to snad jednoduchsie ako ziskavat tovar z USA...

lubina
Nový uživatel
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubina » 21 led 2008, 07:24

No já jsem kupval K100D přes pixmanii v loňském roce v květnu a zažil jsem si pěkné nervy...objednal jsem a zaplatil dva týdny před dovolenou a nažhavený čekal a čekal, pak volal a psal a zoufale sledoval, jaxe můk pentax převaluje mezi skladišti v Německu jak horký brambor...došel den před odjezdem, to už jsem měl domluvenou půjčku Canonu...konec dobrý, všechno dobré, ale pixmanii, byť levnější už ne...

peeetr
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od peeetr » 01 úno 2008, 21:19

já objednal K10D v pátek 4.1.08, ten jsem složil peníze na účet KB, v pondělí přišlo potvrzení objednávky a ve čtvrtek 10.1.08 jsem fotil jak steklej :) pixmaniu doporučuju, již jsem tam objednával několik kusů elektroniky a můžu vřele doporučit.

majster333
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od majster333 » 02 úno 2008, 00:24

ja mám tiež K10D z tade a nemal som problémi. Akurát Dpd odomňa nepýtali ani občiansky ani nič... cez telefón som sa s ním dohodol že sa stretneme na stanici a chlapík mi ho bez všetkého dal. To by ma teda dosť zamrzelo keby ho dal niekomu inému.. ani len podpis - nič a mne išlo o 25000Sk :!: takže pixmania v pohode ale DpD radšej nie. :cry:
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci :-), fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited

harrvy
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od harrvy » 02 úno 2008, 16:19

Takže od včera som štastným majitolom K10D :) Stálo to síce troška nervov, ale inak pohoda.. Ináč kurier ani odo mna nepýtal občiansky, nič a balík skoro odovzdal susedovy o dva domy nižšie . Ten naštastie nevedel čo to je za balík tak mu povedal, že ja byvam inde :)

Odpovědět

Zpět na „Internetové obchody, bazary a zkušenosti“