stealth píše:Nevies? tak dlho tajili parametre a uvedenie na trh az zacali byt ludia z toho netvozny a zacali bojkotovat Apple..a ten im potom s iPhone vytrel zrak...ak nas toto caka aj s novymi DSLR od Pentaxu tak sa mame naozaj na co tesit...

...no proto

...uz jsem myslel, ze navlekas nit na pomlouvani Apple a iPhonu... do jiste miry je tohle marketing a do jiste miry si to delaji lide sami.... nekde se objevi "zarucena" zprava a na druhem konci sveta je z toho fakt... a takhle to parkrat obehne svet a je z toho skoro mytus... lide se natesi, cekaji "Bugatti Veyron" a nakonec se jim do rukou dostane "jen" MB CLK AMG a jsou hrozne zklamani... je to trochu vnimani mimorealitu. A to, ze novy Pentax bude pecka Karbusickymu verim... Photo Life je pro me nejserioznejsi a nejmene stranny casopis i pres to, ze je Karbusicky priznivcem a uzivatelem Pentax techniky...
...dlouho jsem kupoval ruzne casopisi o fototechnice a stale jsem mel divny pocit.... az se mi do ruky dostal PhotoLife a bylo vymalovano... pro me je Photo Life casopis hlavne o fotografovani a az pak o fototechnice... ...ale to uz jsem hodne odbocil.... i kdyz, vlastne ani tak moc ne... mam za to, ze vetsina lidi, co pouziva Pentax ho pouziva proto, ze jim prirostl k srdci, kterym take fotografuji... nepotrebuji testovat pocet linii na snimku, neresi jemne odchylky od idealu a kdovicojeste... proste Pentax je srdecni zalezitost a ja taky k nemu tak pristupuji... neni dokonaly, ale ja mu to s klidnym srdcem odpoustim... takovou moc na me ma... a stejne je to pro me i s Apple ...mozna nema jejich HW dokonale parametry, ale je vymysleny tak, ze jejich nadherny MacOS na jejich nadhernych strojich funguje prepichove... ..a ja stale nechapu, jak to, ze je Apple tak malo zastoupen... podobne je to i s Pentaxem... ale i to je vlastne svym zpusobem cini vyjimecnymi.... urcite bude nekdo, kdo mi bude oponovat, vyvracet mi muj pristup... ale zcela jiste vim, ze tu je mnoho lidi, kteri semnou budou souhlasit, protoze jsou taky "srdcari" propadli Pentaxu
UF, docela vyznani, co... jeziiis