Ta bílá by opravdu měla být kvůli zahřívání vnitřku objektivu - bílá odráží více světla a tudíž i bílý povrch méně tepla absorbuje...
Moderátor: Moderátoři
Nemám záujem sa tu s tebou hádať a už vôbec niekomu vnucovať moje názory. Ak ťa nezaujímajú, tak ich proste ignoruj. A už keď máš potrebu vyjadrovať súdy, tak aspoň poriadne čítaj - v mojom príspevku som predsa jasne napísal že tú zrkadlovú 500ku som v ruke držal. Bol síce nasadený na nejakom canone, ale to nič nemení na tom že som si dovolil urobiť svoj názor. A vyhladať si z neho fotky tak isto nie je problém.matak77 píše:Jak jsem si myslel, ani jedno z těch skel si neměl v ruce a chceš je soudit, asi nebudu sám kdo o takovej názor nestojí..
Za tu cenu radsej Pentax Q + adapter + Tair 300 f4.5 ... tie fotky su hrozne z toho samyangu.matak77 píše:mě to přijde na tu cenu a rozsah OK - http://www.flickriver.com/groups/samyan ... teresting/
Tuto to na prechádzku moc nie je, riadna člapkanica, ale aj tak budem musieť ísť vonmatak77 píše: JoV: ja jsem naprosto klidnej, to ty tady píšeš stohy který mě ani nebaví číst.. byl jsem se venku projít a super, udělej to taky![]()
V tomto máš pravdu. Mal som na mysli naše asi nezmyselné dohadovanie.matak77 píše:myslim si že nejsme mimo téma, jde o alternativu - levnou alternativu k Pentaxu. Kolik z vás si koupí objektiv kterej stojí přes 100k? Já myslim že nikdo.